Bestilte henholdsvis 3 billetter til Borussia Mönchengladbach - Mainz og 3 billetter til Bayer Leverkusen - RB Leipzig. Der var god information omkring begge kampe inden. Alle billetter kom... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Allting funkade som det ska. Bra kommunikation med info från OLKA. Hade kanske varit bra med lite förtydligande information att själva Hospitalitydelen var placerad i en annan del av arenan och at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Allt fungera bra, mail med matchbiljetterna kom i god tid. Enda lilla minus var att jag fick ringa upp för att få reda på vilken tid som pitchside visningen som ingick i biljetten var. Stod det skulle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag var orolig inför att boka ett paket med resa, boende och biljetter i ett, men det flöt på väldigt bra. Informationen före resan var väldigt lätt att ta del av och i de fall jag behövde kontakta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Over OLKA Sportresor
Geschreven door het bedrijf
Varje år reser över 50 000 resenärer med oss och vi strävar alltid efter att ge våra resenärer bästa möjliga service!
OLKA Sportresor grundades 1978 och är idag ett av få bolag som innehar högsta kreditvärdighet via UC. Vi är medlemmar i Svenska Resebyrå- och arrangörsföreningen och ställer höga resegarantier till Kammarkollegiet.
Contactgegevens
Masthamnsgatan 5, 413 29, Göteborg, Zweden
- 031-137400
- info@olka.se
- olka.se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Allt funkade klockrent!
Vi hade en kanonresa där vi som större resesällskap köpte biljetter till flera matcher och allt flöt på hur bra som helst.

Fotbollsmatchen Tottenham versus…
Fotbollsmatchen Tottenham versus Arsenal var en fantastisk upplevelse. Vi hann oxå med ett besök på British Museum och avnjöt två middagar på välrenommerade restauranger.

Veldig bra
Veldig bra. Eneste var at hallen var stengt når vi skulle trene søndag morgen.

God fodbold oplevelse med Dortmund
Billetterne kom som aftalt og at hjemmeholdet Dortmund så vinder 4-0, ja så kan det jo ikke blive meget bedre 🤩

Antwoord van OLKA Sportresor
Bra arrangerat till rimlig kostnad
Bra arrangerat till rimlig kostnad. Lätt att få kontakt vid frågor. Snabba svar.
Det flöt bra tydlig info
Det var en god oplevelse og Olka gav…
Det var en god oplevelse og Olka gav god information hele vejen
Olka uppfyllde förväntningarna
Olka uppfyllde förväntningarna, biljetterna kom på mail 3 dagar innan evenemanget. 💫
Smidigt och enkelt att boka
Smidigt och enkelt att boka. Bra och uppskattad service. Dock lite besviken på våra sittplatser.
Super god oplevelse!
Jeg har brugt Olka to gange til at se Premier League, begge gange hos Fulham. Begge gange sad vi på langsiden ude i siden, men det var generelt gode pladser. Hele oplevelsen gennem Olka har været super nem og problemfri, og de giver adgang til kampe, som man normalt ikke selv ville kunne skaffe billetter til. Jeg kan klart anbefale dem til andre.

Alt fungerede
Alt fungerede
God kommunikation omkring forløbet og alle aftaler overholdt
Vi fik billetterne til fodboldkampen og…
Vi fik billetterne til fodboldkampen og stadionturen til den lovede tid. Og leveringen var på mail og havde ingen problemer med at bruge dem. Så det er ikke sidste gang jeg køber fra OLKA👍

Billetterne kom på under 24 timer
Mega god tur og der var ingen problemer
Fedt selskab
Virkelig gode pladser og god…
Virkelig gode pladser og god information omkring kampene
God oppfølging og raske svar fra Olka
God oppfølging og raske svar fra Olka. Ikke fornøyd med anbefalt sted . Mat/hotell innfridde ikke

Det fungerade enligt beställning
Absolutt en troverdig side!
Jeg bestilte 2 hospitality billetter 3 måneder før kamp. God og enkel gjennomføring der. Fikk god informasjon på mail og følte meg trygg hele veien. Eneste grunnen til at det ikke blir 5 stjerner er at denne ene gangen jeg har brukt OLKA så gikk jeg faktiske kampbilletter 24 timer før kamp, og kan vell lett si at jeg var noe stresset rett før de kom og jeg allerede satt i Liverpool. Skal 100% bestille gjennom OLKA flere ganger.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.