Wij zijn zo blij met onze prachtige meubels! We zijn eerst gaan kijken in het magazijn, voordat we ze besteld hebben. We hadden een televisiekast (Ambalika) op het oog en we zochten een bijpassend... Toon meer
Om home & garden geeft altijd goede feedback als men vragen heeft. Was zeer tevreden over de jongens die kwamen bezorgen. Zeer netjes en behulpzaam. Alles top kan iedereen Om Home & Garden aanbevelen... Toon meer
Om Home & Garden is a group of three companies that designs, produces and sells 100% hand carved, boho/ vintage and Mediterranean-style wooden furniture to create a unique home interior. We personally select our Interior and Exterior Design pieces in India for our customers to ensure the highest quality of our items. We take great pride in offering our customers a glimpse into the beauty and artistry of these cultures through our handpicked collection.
244 Brusselseweg, 6217HB, Maastricht, Nederland
- +31627289623
- info@om-home-garden.com
- om-home-garden.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wij zijn zo blij met de meubels!
Wij zijn zo blij met onze prachtige meubels! We zijn eerst gaan kijken in het magazijn, voordat we ze besteld hebben. We hadden een televisiekast (Ambalika) op het oog en we zochten een bijpassende salontafel.
Deze konden we niet direct vinden, maar deze is speciaal voor ons op maat gemaakt! Wat een vakmanschap en service.
We werden ter plekke verliefd op de Achyuta kast en zijn echt elke dag blij met de keus dat we deze er ook bij hebben uitgekozen.
Onze woonkamer is zo prachtig geworden met deze handgemaakte meubels! Ook onze vragen werden snel opgepakt en beantwoord.
Enorm tevreden met alles!
Prachtige kast op maat
Prachtige kast op maat, absoluut een bijzondere aanwinst. Levering tot in huis voor nog geen 50 euro. Zou het zeker aanraden.

Antwoord van Om Home & Garden
Om home & garden geeft altijd goede…
Om home & garden geeft altijd goede feedback als men vragen heeft.

Heel erg blij mee!
We hebben een groot bed en nachtkastjes besteld zonder het vooraf in het echt te zien, maar alles is perfect verlopen. De communicatie was super: snel, vriendelijk en ze dachten echt met ons mee. De levering was precies volgens afspraak en het in elkaar zetten was eenvoudig. Geen ingewikkeld bouwpakket. De meubels zijn bovendien prachtig én heel stevig. Wij zijn heel blij!

Antwoord van Om Home & Garden
Authentieke meubels maar matige ervaring met communicatie en werkelijk geleverde product
Ze bieden prachtig authentieke meubels aan. Echter zien wij verbeterpunten voor de communicatie van de levering. Ook heeft de kast die we hebben gekocht een andere kleur dan de foto's op de website, hierover waren we in het begin wel erg teleurgesteld. Ook stond op de website dat de kast een afmeting van 170cm heeft, echter bleek deze een werkelijke afmeting van 159cm te hebben, een flink verschil.

Antwoord van Om Home & Garden
Super leuk bedrijf met unieke meubels
Super leuk bedrijf met hele leuke unieke meubels van uniek materiaal gemaakt. Ik had een kast besteld maar wilde deze later toch ruilen voor een andere kast. De communicatie was super fijn en ze denken erg met me mee! Ik houd Om Home & Garden in de gaten om in de toekomst nog eens wat te bestellen!

Antwoord van Om Home & Garden
In werkelijkheid nog mooier dan op de site
De bestelde kast was in werkelijkheid nog mooier dan op de website. De bezorger super vriendelijke en behulpzaam met het op de plek zetten.

Waanzinnig mooi kastje
Waanzinnig mooi kastje. Levering ging soepel, goed verpakt en mooie kwaliteit

Hele mooie kast
Hele mooie kast, we zijn er erg blij mee.
Komt ook goed overeen met de foto op de website.

Antwoord van Om Home & Garden
Super behulpzaam en met een hele goede…
Super behulpzaam en met een hele goede oplossing gekomen toen mijn product niet beschikbaar was.

Antwoord van Om Home & Garden
Alles perfect geregeld en vlotte…
Alles perfect geregeld en vlotte levering. Fijn dat de tafel netjes in huiskamer werd gebracht. Top!!

Antwoord van Om Home & Garden
Ben zo blij met mijn kast
Ben zo blij met mijn kast. Goeie communicatie wist precies waaraan ik toe was. Zorgvuldig thuis bezorgd en op zijn plek gezet. Geniet er elke dag van.