Ja, er ging helemaal niets mis, alles is uitstekend verlopen en iedere stap in het proces werd keurig gemeld en men hield zich aan die afspraken. Niets dan lof. Hoewel ik persoonlijk een beurs leuker... Toon meer
Het opsturen van de goederen laat te lang op zich wachten nu intussen 14 dagen als je rechts reeks bij de verkoper besteld is het hier op een paar dagen tijd
Ben goed en snel geholpen met een probleem met invoeren van het afleveradres, wat ik maar niet voorelkaar kreeg. Hoop dat jullie dit systeem veranderen want veel mensen zullen hier een probleem mee he... Toon meer
OMINIS.nl de site voor uw miniaturen en benodigdheden voor uw poppenhuis- en miniatuurhobby. Uitgebreide productcategorieën: Accessoires, Gereedschap, Handgemaakt, Huizen, Kits, Materialen, Meubels, Patronen, Periodes, Poppen, Scènes, Schaal, Verlichting en natuurlijk sub-categorieën. Teven de mogelijkheid om product filter te gebruiken voor houtsoorten, kleuren, metalen en stoffen.
Graaf Lodewijkstraat 45, 6821 EA, Arnhem, Nederland
- verhey@dhn.nu
- ominis.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Afhankelijk van verkoper.
Goede service Ominis maar een tikkeltje onduidelijke website. Na mijn bestelling bleek dat ik iets uit Italië en iets uit Duitsland opgestuurd ging krijgen. Lees dus eerst a.u.b. bij wie u iets bestelt en waarvandaan hetb opgestuurd gaat worden. Verder is de service erg afhakelijk van de verkoper. Eén communiceerde snel en vlot en hield me op de hoogte van de voortgang terwijl de andere verkoper niets liet horen.
Het opsturen van de goederen laat te…

Antwoord van OMINIS
Goed in site te zoeken
Goed in site te zoeken. Leuke spulletjes.
Fijn dat er een site is met veel verschillende winkels
Top
Snel en goed ontvangen!
Fijn geholpen bij het verkrijgen van…
Fijn geholpen bij het verkrijgen van het artikel dat ik graag wilde
Snel bezorgd…en mooie kwaliteit
Iriginals: prima bedrijf
Snelle levering en ook nog een leuke extra mini gekregen. Product is precies hoe het is afgebeeld en er was een goede handleiding bij. Super blij.
Netjes keurig afgehandeld niets…
Netjes keurig afgehandeld niets beschadigd ik ben er erg goed gelopen een 10 geef ik ze vgv hennie
Snelle en correcte afwerking.
Aankopen
Niets dan lof. Hoewel ik persoonlijk een beurs leuker vind om te kopen is dit een heel goed alternatief.
De site vind ik zeer overzichtelijk,
Bestelprobleem
Ben goed en snel geholpen met een probleem met invoeren van het afleveradres, wat ik maar niet voorelkaar kreeg. Hoop dat jullie dit systeem veranderen want veel mensen zullen hier een probleem mee hebben.
Prima aankopen
Ik ben blij dat kleine poppenhuisverkopers hier een plekje hebben gevonden