Omlet eglu go kippenhok met accessoires (ren, voerbak, wielen en handvaten) besteld met maar liefst 20% black friday korting! 2 dagen later alles tegelijk geleverd door UPC. 1x contact gehad met hu... Toon meer

Kattenmandje gekocht met vierkante pootjes erbij. Bestellen makkelijk maar betalen weer niet. Er verschijnt een 5 % korting maar die werkt dan weer niet met een aanbieding. Vind op zich 20 eur... Toon meer

1. Dieren en huisdieren

Omlet is het merk achter wereldberoemde producten voor huisdieren, zoals Eglu kippenhokken, Geo vogelkooien, Zippi konijnentunnels, Topology hondenmanden en nog veel meer.

2,7

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

LET OP!!! Niet bestellen, oplichting via bezorgkosten.

Ik wilde hier een paar hangplekken voor onze katten bestellen. Prijstechnisch aantrekkelijk maar dan komt het. Verzendkosten voor 1 plankje bedraagt € 7,90.....prima......de auto rijdt niet op water...maar dan wil je 2 plankjes bestellen en wordt de bezorgkosten ineens € 15,90.

Hoe meer je besteld des te hoger worden de bezorgkosten. Het is 1 rit dus ja.......wel handig om zo je geld binnen te harken.

Ga hier zeker niet bestellen!!! Wat een oplichting!!!!

2 maart 2026

Omlet eglu go kippenhok is fantastisch

1x contact gehad met hun klantenservice via telefoon waar ik erg vriendelijk en duidelijk te woord gestaan werd.
Enige nadeel vond ik dat ze geen Ideal betaling accepteren. Voor ons gelukkig geen probleem, we hebben met Mastercard betaald. PayPal is ook mogelijk. Het opzetten van de ren is pittig en behoorlijk arbeidsintensief. Het kippenhok zelf is erg makkelijk te monteren.
Ik denk dat de slechte reviews vooral over bepaalde artikelen gaan. Het kippenhok en het bedrijf Omlet kan ik met mijn ervaring ten zeerste aanbevelen. Erg fijn bedrijf, Ik zou hier vaker kopen.

2 december 2025

onacceptabele gang van zaken

Het is ongelooflijk en onacceptabel dat, nadat je een bestelling uitvoerde en tevens de betaling, telkens de "geschatte datum aflevering" achteloos met telkens 1 week verlengt. Inmiddels is er 1 maand verstreken......

11 oktober 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Ziet er allemaal mooi uit, maar de hondenbank zakt door. De rand is ook dunner dan verwacht, ook deze zakt naar buiten als de hond er tegen aan ligt. Als je iets wilt kopen heb je snel antwoord op je vragen maar als je ontevreden bent hoor je maar niks. Geen aanrader, had beter geld aan standaard stevig hondenkussen kunnen uitgeven want hondenbank is wat kan betreft een heel dure aankoop voor het geen het voorsteld

17 maart 2025

Iglo en kippen ren

Wij hebben deze iglo en kippen ren, met dekzeil en de nodige accesoires ongeveer 3 jaar geleden aangekocht. Alles wat kan roesten, roest. Met lede ogen moeten we nu toezien hoe alles gewoon kapot roest. Echt te triest voor woorden. We investeerde in een artikel waarvan we dachten dat het degelijk materiaal was, niet dus.
Update, na een gesprek met de mensen van omlet, hebben ze alle onderdelen die in slechte staat waren, vervangen. Zelfs na de garantie periode, echt knap van deze mensen.

10 november 2024

Ontzettend slechte kwaliteit voor een belachelijk hoge prijs!

Wij hebben twee sets van de hondenmanden bij Omlet gekocht:
2x Bodem met houten pootjes met messing dop voor € 66,40 (€ 132,80 in totaal) (behoorlijk aan de prijs, maar we vonden ze mooi)
2x Traagschuim Bolsterbed voor honden - Large voor € 204,25 (€ 408,50 in totaal) Ook erg duur, en het schuim is niet traag, het is gewoon schuim)
2x Luxe hondendeken van kunstschapenvacht - Large voor € 66,49 (€ 132,98 in totaal) (Blijft niet liggen in de mand, omdat de honden rondjes draaien)
Bezorgkosten
Totaal: € 684,18

Na slechts een half jaar gebruik zijn deze producten volledig waardeloos gebleken. De bodem van de manden is doorgezakt, de hoezen zijn aan flarden en het 'traagschuim' komt overal uit door het draaien van mijn honden. Voor deze belachelijk hoge prijs had ik een veel betere kwaliteit verwacht. Dit is ronduit schandalig en pure geldverspilling. Prijs-kwaliteit van het product vinden wij zwaar beneden peil. De hoes om het product heen doen is een klus, dus regelmatig wassen, wat wij elke week doen normaal gesproken, zie ik mezelf hier zeker niet doen!

Ik voel me zwaar bekocht, helaas wil Omlet ons niet tegemoet komen, omdat ze het 'verkeerd gebruik door de hond' vinden. Daar zijn wij het niet mee eens. Het ziet er allemaal prachtig uit, maar de kwaliteit kan echt veel en veel beter. Wij zullen nooit meer iets bij Omlet kopen. Absolute afrader!

12 juli 2024

Top kwaliteit en service

Top! Twee jaar geleden de vogelkooi Geo gekocht. Een echte eyecatcher!

Top kwaliteit. Enorm blij mee.

Na twee jaar begon er een onderdeel te roesten, contact opgenomen en direct gratis een nieuwe gekregen.

Ik kan Omlet bij iedereen aanraden!

8 december 2023

Beetje klein.

Kattenmandje gekocht met vierkante pootjes erbij.
Vind op zich 20 euro voor een paar kleine vierkante pootjes wel aan de prijs.
Mandje en bijbehoren zijn week later keurig bezorgd.
Het mandje ziet er leuk en mooi uit maar ook klein.
Ik heb 3 behoorlijk grote katten waarvan 1 best zwaar.
Als Lizzy op het randje stapt om te gaan liggen kiept ie om.
Ik hou het mandje wel maar maat groter was beter geweest.

7 december 2022

Beste Sietske,

Dank u voor uw beoordeling.

Uw opmerkingen zijn doorgegeven aan de juiste teams en er zal rekening mee worden gehouden bij het plannen van toekomstige verbeteringen.

Kortingen zijn inderdaad niet te stapelen, dit staat ook in onze algemene voorwaarden.

Wij adviseren het Maya Donut kattenbed voor katten tot 5 kg, en de afmetingen van het bed staan aangegeven op onze website, wat handig kan zijn om een beslissing te nemen afhankelijk van de grootte van uw kat.

Voor grotere katten adviseren wij een bed uit ons Bolster-assortiment. Dit bed bevat een traagschuimmatras dat veel comfort voor uw kat zal brengen en we bieden ook een reeks verschillende kleuren om bij de inrichting van uw huis te passen.
Meer informatie over dit product vindt u hier:

Uw Omlet klantenserviceteam

Gemakkelijk te bestellen en…

Gemakkelijk te bestellen en klantenservice was bij vorige bestelling super attent en dachten mee met het wijzigen van de order ivm niet leverbare onderdelen.

19 november 2022

Jullie hebben precies wat ik nodig heb…

Jullie hebben precies wat ik nodig heb voor m'n kippen. Helaas niet mogelijk om met je bankpas te betalen. Dan maar via bankoverschrijving. Zal wel lukken hè.
Vriendelijke groet,
Carina

22 maart 2022

Beste Carina,

Bedankt voor uw interesse in onze producten.

U kunt uw bestelling betalen met Creditkaart, PayPal of via bankoverschrijving. Helaas kunt u niet betalen met iDeal/bancontact.
Indien u uw bestelnummer heeft vermeld bij de overschrijving zal alles helemaal goed gaan.

Mocht u echter nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ons telefoon nummer is 085 888 3571 mocht u in Nederland wonen. Belt u echter vanuit België kunt u dit doen naar 09 298 04 69.
Daarnaast kunt u ons altijd een e-mail sturen naar: vragen@omlet.nl.
Ons openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30.

Clémence,

Weet ik nog niet

Weet ik nog niet. Nog niets ontvangen.

18 maart 2022

Beste Ineke,

Bedankt voor uw review.
We hebben per e-mail contact met u opgenomen om u meer informatie te geven over de status van uw bestelling.

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om het ons te laten weten.

Clémence,
Omlet Customer Service team

Producten zijn goed maar ik had een…

Producten zijn goed maar ik had een kortingscode,Als je die invult worden alle producten opeens duurder waardoor je uiteindelijk meer geld kwijt bent

8 maart 2022

Beste Suzan,

Bedankt voor uw feedback.
Er was vanmorgen een klein technisch probleem waardoor onze klanten hun kortingscodes niet goed konden gebruiken, maar dit is inmiddels verholpen.
Een medewerker van ons team zal u rechtstreeks benaderen om u te assisteren.

Bedankt voor uw begrip, onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.

Sneek

Makkelijk om te bestellen de levering en uitleg van de kattenren was super!

25 februari 2022

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, snel besteld! Tweede keer dat wij bij Omlet bestellen, zulke leuke dingen net even iets anders. Met het Bolsterbed voor onze hond zijn wij erg tevreden. Nu een extra hoes besteld, gewoon om af te wisselen.

16 februari 2022

Omruilen zonder problemen

Een hondenmand besteld maar bleek uiteindelijk toch te groot. Omgeruild voor een maatje kleiner zonder problemen, terwijl onze hond toch al gebruik had gemaakt van de mand. Top.

2 februari 2022

Omlet kippenhok een tijd geleden…

Omlet kippenhok een tijd geleden gekocht omdat we last hadden van bloedluizen. Nu helemaal geen last meer! Ondertussen zijn we grote fan en hebben we de ren, omheining, kippen zitstok, en de schommel gekocht. Zeer kwalitatief.

25 januari 2022