MacBook werkt vooralsnog perfect (heb m nog geen week) en ziet er netjes uit. Ook goed dat er niet overbodig veel verpakkingsmateriaal gebruikt wordt voor de verzending. Wel jammer dat er geen 2e hand... Toon meer

Duidelijke website, bestelling ging makkelijk. Werd netjes geleverd in degelijke verpakking. Apparaat zag eruit als op het plaatje. Wat even verwarrend was, kreeg via mail de facturen om binnen 2 weke... Toon meer

Door stomme pech moest ik snel een ‘nieuwe’ macbook aanschaffen. Bij Omolo een mooie refurbished gevonden met de specificaties die ik zocht. Hij was op voorraad en de volgende dag in huis door de pro... Toon meer

Totaal incompetent, onbereikbaar. Wat een teleurstelling.. !

1. Elektronica en technologie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Omolo.nl is gespecialiseerd in Refurbished Apple voor stuntprijzen. Onze reviews, zijn onze visitekaartjes, klanttevredenheid staat voor ons op 1. We hebben een Webshop en een bedrijfspand te Oisterwijk waar iedereen op afspraak onze producten kan komen bekijken. Wij geven graag persoonlijk advies!

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geen spijt!!

Directe terugkoppeling gekregen via Marktplaats 'easy to reach'. Bestelling opgehaald, goed ontvangen door verkoper. Nette instructies gekregen en duidelijke uitleg. Product in prima staat, nieuw in (bruine) doos waardoor het product aanzienlijk goedkoper was, 12 maanden garantie welke ik naar alle waarschijnlijkheid niet hoef te gebruiken. Wat mij betreft voor het kopen van producten een dikke 10!!

24 april 2018

Top service

Na lang op zoek te zijn naar een vervanger voor mijn laptop uitgekomen bij Omolo. Hier is de keuze gevallen op een iMac. Na contact te hebben gehad zeer goed geholpen. Ook zijn ze de iMac op locatie komen installeren zodat ik hier gelijk mee aan de slag kon. Top service dus!!!

23 april 2018

Ben zeer maar dan ook zeer tevreden…

Ben zeer maar dan ook zeer tevreden over de service van Omolo.nl
Zeer goed en correct geholpen.
De laptop van mijn dochter deed niets meer, na telefonische contact de laptop opgestuurd. Maandag opgestuurd en zaterdag weer in huis en de laptop deed het weer perfect. Zelfs een oplader erbij gekregen. Helemaal top. Wij zullen ook zeker Omolo aanraden aan iedereen. Ik zou zeggen ben je op zoek naar een goed en betrouwbare winkel voor een laptop.
Dan ben je bij Omolo.nl op het juiste adres.

18 april 2018

10/10

Ik ben zeer tevreden over de manier hoe jullie omgaan met jullie klanten! Ik ben heel goed geholpen en zal in de toekomst zeker jullie site aanraden bij vrienden ! Groetjes Emma

9 april 2018

Het bedrijf reageert snel op vragen en…

Het bedrijf reageert snel op vragen en komt hun afspraken na.
De imac stond al werkend voor me klaar toen ik hem kwam ophalen.
Prettig bedrijf met goede producten.

23 maart 2018

Antwoord van Omolo.nl

Bedankt voor uw review! Heel veel plezier van uw iMac :)

Perfect!

Goede service, snelle levering helemaal prima!

20 maart 2018

Antwoord van Omolo.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling, veel plezier van de iMac!
Team Omolo

snelle levering goede prijs super…

snelle levering goede prijs super service

19 maart 2018

Antwoord van Omolo.nl

Bedankt voor uw beoordeling, voor vragen kunt u ons altijd bereiken!
Team Omolo

Uitstekende service

Uitstekende service. Maar wat veel beter gewaardeerd wordt is de uitstekende communicatie. Deze was snel en hulpvaardig.

8 februari 2018

Antwoord van Omolo.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling heer van Waasdijk! Bij vragen horen wij het graag.
Met vriendelijke groet, Team Omolo

Uitstekende service!

Uitstekende (snelle) service! Zeer sympathieke jongens met ambitie die niet alleen zeer goede hulp bieden, maar ook goed functionerende producten!

31 januari 2018

Antwoord van Omolo.nl

Hartelijk dank voor de beoordeling Jim! Je hebt een prachtige MacBook gekocht!
Met vriendelijke groet, Team Omolo

Top kwaliteit!

Goede service! Voor het eerst een refurbished aankoop gedaan maar ik ben echt heel erg tevreden over de kwaliteit qua systeem en een eventuele beschadiging aan de buitenkant is alleen met een loep zichtbaar. Levering was de volgende dag.

9 januari 2018

Antwoord van Omolo.nl

Hartelijk dank voor de beoordeling! Bij vragen horen wij het graag.
Met vriendelijke groet, Team Omolo!

De service is fantastisch

De service is fantastisch! Ze helpen je met de keus te maken en zijn heel makkelijk in reserveringen van apparaten en dergelijke. Als je een refurbished Apple apparaat zoekt, dan moet je hem hier halen!

13 oktober 2017

Tot nu toe tevreden

Tot nu toe tevreden, wel jammer dat de laptop als vanzelf op mijn naam gezet was i.p.v. op die van mijn dochter. De besteller/betaler is niet altijd degene voor wie die bedoeld is.

Verder uitstekend geholpen, makkelijk te bereiken en vriendelijke hulp !!

19 september 2017