One More Rep Reviews 147

TrustScore 3.5 uit 5

3,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättebra service! Kundtjänst svarade snabbt som blixten och hjälpte mig väldigt bra. Kommer börja beställa mina träningskläder härifrån hädanefter ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa träningstightsen för mig. Har köpt flera par utav Enigma scrunch tights och använder dem flitigt sedan ca ett halvår tillbaks. Även köpt en sporttop som jag är nöjd med. Ska testa en annan model... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hemsidan är enkel och intuitiv att navigera. Det finns ett bra utbud på fina och funktionella träningskläder - samt ofta bra reor som får en att shoppa lite oftare än vad man annars kanske gjort!... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Urusel kund service. Fick aldrig avisering om mitt paket så det skickades tillbaka. Kontaktade dem och fick bara ett svar att sms avisering skickats ut (teknik är ju som bekant helt ofelbar) och nu sk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Onemorerep.se grundades 2012 och är en av Sveriges ledande nätbutiker inom fitness och mode. Vi inspirerar med varumärken från hela världen med bra priser och snabb leverans. Hos oss hittar du allt från stora välkända varumärken till unika varumärken som Alera. Några av våra övriga varumärken är Better Bodies, Hummel, Famme, Gavelo, Nebbia, Embrace Jeans och Rapid Wear. Vi erbjuder ett stort urval av träningstights, leggings, jeans och mycket mer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Virkelig dårlig service

Jeg købte et par tights, hvor elastikken gik i stykker efter første træning. Jeg har derfor skrevet til dem flere gange, men uden svar. Virkelig dårlig service.

29 maart 2022

Urdålig service.

Jag har mejlat å mejlat om ett par byxor som var trasiga när jag fick dem å vill gärna reklamera.
Inget svar…. Fick svar för 1 vecka sedan exakt. Om ett par nya för 49kr(frakt). Men nej. Jag vill ej betala trasiga + att betala mer frakt på det.
Jag vill reklamera, så enkelt är det. Inget jäkla svar. Urdålig service.

14 maart 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligt produkt og dårlig service

Jeg købte tights hos onemorerep. De gik i stykker på første træning. Efterfølgende har jeg skrevet til dem to gange for reklamation og de har ikke svaret. Dårlig service og dårligt produkt.

4 maart 2022

Hej Louise! :)

Vi har svarat på båda dina mail och självklart erbjudit vår hjälp. Kika gärna bland din skräppost så bör det finnas 2 mail från oss där! <3

Bästa tightsen

Bästa tightsen, så sköna att träna i och vilken super snabb leverans med postnord ❤️

26 februari 2022

Hej Kristin! :)

Så himla roligt att höra! <3

Du vet vart vi finns om du har några om helst frågor eller funderingar i övrigt!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skulle ni kunna svara på mitt mail

Skulle ni kunna svara på mitt mail.
Jag har råkat beställa en produkt 2ggr och den som ligger på 803.55 kan ni avbryta och behålla andra varan som va lite billigare. Ni har lagt in beställningen ändå trots jag skickat mail. Jag vill inte behöva returnera och betala för frakt. Varför har ni inte telefon nummer som man kan nå? Är ni ett bluff. Är detta ett bedrägeri så polis anmäler jag er.

23 februari 2022

Hej Harmonie!

Vi har dock svarat på ditt mail till oss? Kika gärna bland din skräppost och se om vårt svar kan ha hamnat där!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jätte besviken på hur leveransen…

Jätte besviken på hur leveransen hanterades, jag fick inga sms att varan finns för upphämtning och när jag fick påminnelse via posten att jag ska hämta då togs den tillbaks i retur och de tar 250kr för att varan returnerades! Beställ aldrig du blir bara besviken och arg! De gör inget heller för att vinna en kund!

7 november 2021

Hej Tina! :)

Enligt alla uppgifter från PostNord så har du aviserats på korrekt sätt enligt de kontaktuppgifter du angett och tyvärr är det så att om ett paket inte hämtas ut i tid går det i retur till oss per automatik, och de extra kostnader som då tillkommer faktureras du som kund för då ansvaret att hämta ut paketet i tid ligger på dig.

Tveka inte att kontakta oss på kundtjanst@onemorerep.se om du har några vidare frågor eller funderingar kring detta!

Fed oplevelse.

Fed oplevelse her fra,
har lige fået nogle trænings bukser hjem, squat proof som der står der inde, gode i størrelsen lidt løse i taljen, men det er okay.
Men ellers et mega lækkert stof, og rigtig god pris.

8 april 2021

Hej Maria! :)

Så roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss!

Du vet vart vi finns om du behöver oss! :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dem tightsen som jag beställde hade…

Dem tightsen som jag beställde hade ganska dåliga sömmar. Dem är snygga och sitter bra på mig, men sömmarna lär gå upp närsomhelst. De töjer sig även väldigt enkelt, får hålla på o dra upp dem hela tiden

25 maart 2021

Hej! :)

Tänk på att du alltid kan kontakta oss om du skulle ha några som helst problem med produkten du beställt, så kan vi säkert hjälpa dig på något sätt!

Team OneMoreRep

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nöjd

Jag fick beställa ett par nya tights kostnadsfritt då tightsen jag först beställde gick sönder så fort jag testade dom.. Fick då välja från hela sortimentet och valde att byta till ett par andra tights och är super nöjd med dom!

4 av 5 stjörnor just för att tightsen jag först beställde hade sämst kvalité..

22 maart 2021

Hej Emelie! :)

Så himla roligt att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss! Vi hoppas du har mer tur med tightsen denna gång! :)

Du vet vart vi finns om du behöver oss!

Team OneMoreRep

super bra!

Tycker onemorerep är super bra!
Har beställt 3 gånger härifrån och leveransen är verkligen jätte snabb, 1-2 dagar.
Tightsen jag beställt har såklart varit fina och bra därmed!

25 februari 2021

Hej Moa! :)

Så roligt att höra! Vi gör vårt bästa för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt när du handlar hos oss :)

Du vet vart vi finns om du behöver oss!

Billige, men lækre produkter

Billige, men lækre produkter.
Sparede 50% ved at købe dem her i forhold til en ande hjemmeside. Ja så er der et minus at man skal betale for retur, men til de priser kan man nærmest heller ikke forvente andet.

Jeg er helt tilfreds :-)

18 februari 2021

Hej!

Så otroligt roligt att höra att du är nöjd med din köpupplevelse hos oss!

Du vet vart vi finns om du behöver oss! :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning handla inte av dessa!!

Varning handla inte av dessa!!
Andrahandstortering av kläder. använde mina Gavelo-byxor två gånger och massa sömmar gick upp! har försökt att kontakta OneMoreRep ang reklamation men inget svar. helt omöjliga att få tag på! Handla ej av dessa så vi kan få bort de från marknaden! handla av seriösa återförsäjare istället!!

3 februari 2021

Hej Linda!

Vi hjälper dig gärna med ditt ärende! :)

Vi ber dig dock notera att vi alltså svarat på ditt mail och bett om mer information, dock har vi inte fått någon återkoppling från dig om detta.

Supernöjd!

Toppenbra kundservice! Jag har gjort två beställningar på kort tid och båda levererades väldigt snabbt (inom 2 dagar från beställning). Den senaste ordern visade sig dock innehålla fel modell och jag anmälde detta till er direkt. Jag kunde då skicka tillbaka dessa helt kostnadsfritt och ni skickade dessutom ut rätt vara innan jag ens hunnit posta reklamationen. Så jag hade dem i handen redan dagen därpå. Misstag kan hända alla. Det som spelar roll är hur det hanteras efteråt. I det här fallet tycker jag ni skötte det förstklassigt. Båda tightsen jag köpte var dessutom riktigt bra och till bättre pris än hos andra. Kommer definitivt handla hos er igen.

26 januari 2021

Fint

Fint
Har købt træningsbukser. De er som forventet :)
Der har været lidt problemer med forsendelsen / varen har været forsinket, - men har fået fin hjælp fra kundeservice.
Så alt i alt en god oplevelse :)

22 januari 2021

Jätte oprofessionella

Jätte oprofessionella, godtar inte returer av produkter som anländer TRASIGA, är otrevliga och ger inte tillbaka några pengar när du har rätt till det. Att dom ens finns kvar som företag är fruktansvärt.

29 september 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter 10 arbetsdagar hade mitt paket…

Efter 10 arbetsdagar hade mitt paket fortfarande inte kommit fram. Tydligen hade det fastnat på Brings terminal i Jönköping. Innan jag fick den förklaringen hade jag mailat dom tre gånger. När mitt paket inte dök upp efter 10 dagar som sagt, mailade jag då one more rep och bad om att få avbryta köpet, som bekräftades av företaget via mail. 1,5 månad senare kommer en räkning plus påminnelseavgift från Klarna. Finns inget telefonnummer att kontakta dom på, endast mail.

1 juli 2020

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.