Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig god service, skrev tidligere en dårlig anmeldelse, da jeg ikke fik noget respons, dette viste sig at være en misforståelse og den aldrig var kommet frem. Medarbejder opdagede det via trust p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har bestilt et bælte fra onkel John Det gik super hurtigt med at få det hjem men desværre var det i den forkerte farve. Jeg skriv så til dem omkring problemet en fredag eftermiddag og jeg for så... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

March 5 2026 🇩🇰 I think I just got scammed. Paid and then silence - they don’t reply to email or answer any calls - it goes straight to voicemail 24/7 🤷‍♂️ In Denmark it’s illegal to charge t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ingen problemer overhovedet. Bestilte fredag aften d. 7 februar klokken ca 18. Og har modtaget ordren idag tirsdag d. 11 Februar. Og det bestilte lever op til forventningerne. Især min søn er gl... Toon meer

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gid jeg havde fundet dette for 20 år siden!

Jeg ville ønske jeg havde købt bælter fra Onkel John for 20 år siden. Det er under 3 år siden, at jeg købte et dyrt bælte lokalt, og det er allerede ret slidt i hullerne. Det nye bælte har ingen huller, og jeg kan stramme det præcis som jeg ønsker det, uden at skulle slide de samme 2 huller. Det er genialt.

De sendte ved en fejl en forkert bæltespænde, men deres support fik hurtigt og effektivt rettet op på dette. Ingen slinger i valsen. Dejligt!

5 af 5 stjerner, uden tvivl!

1 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Købte en mygge skræmmer til håndleddet…

Købte en mygge skræmmer til håndleddet men efter en uge i Sverige hvor myggene var fuldstændig ligeglade sendte jeg det tilbage og efter 14 dage uden at have hørt fra dem skrev jeg en mail for at høre hvor lang tid der normalt går inden man modtager sine penge men ingen respons, det er sgu ikke iorden

21 juli 2025
Review zonder uitnodiging

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at armbåndene ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har kontaktet dig på mail og kan bekræfte, at vi har refunderet det fulde beløb til dig. Vi beklager, hvis der har været uheldig ventetid i processen – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi oplever ellers rigtig fin feedback på produktet og bruger selv armbåndene på vores ferier i Italien, hvor de de fleste stik – men vi må også være ærlige og sige, at de desværre ikke tager alle. Men der er en mærkbar forskel er vores oplevelse.

Vi håber, at vi trods denne oplevelse får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte 4 solcelle opladere

Købte 4 solcelle opladere. Ingen af dem virker.
Siden hen har jeg fået tilsendt nye, med undskyldning og forklaring på årsagen. Det er jeg meget glad for, og glæder mig til at afprøve de nye.

22 juli 2025

Hej Majken,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at de powerbanks, du har modtaget, ikke har virket som de skulle.

Vi har forsøgt at træffe dig på mail flere gange samt telefonisk, men uden held. Det lader desværre til, at du har modtaget powerbanks fra et parti, hvor sensoren har været for følsom. Den slår enheden fra, hvis den bliver det mindste varm, og kræver herefter manuel aktivering for at kunne lade igen. Det er naturligvis langt fra optimalt.

Som nævnt i vores henvendelser ville vi gerne sende dig 4 nye fra vores seneste forsendelse, hvor fejlen ikke optræder. I mandags tog vi derfor beslutningen om at sende dig 4 nye enheder sammen med et brev. Vi håber, at du allerede har modtaget dem – de burde fungere, som de skal :)

Endnu en gang undskyld for oplevelsen, og vi ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen,
Patrick J
Onkeljohn

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt bælte med evighedsgaranti

Har købt bælte med livstidgaranti. Virker billigt, og ser efter kort tid slidt ud!

20 juli 2025

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du oplever, at bæltet hurtigt ser slidt ud. Det er bestemt ikke noget, vi normalt får feedback på – tværtimod får vi rigtig mange positive tilbagemeldinger, og netop derfor tilbyder vi evighedsgaranti.

Vi har forsøgt at kontakte dig på mail, men har desværre ikke fået svar retur. Som vi skrev, vil vi meget gerne – helt uden beregning – sende dig et nyt bælte, eller alternativt refundere beløbet, hvis du foretrækker det.

Vi ønsker kun glade kunder, og vi håber, at vi kan finde en løsning, så du bliver tilfreds.

Patrick J
Onkeljohn

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Købte 2 sæt AirSound Pro

Købte 2 sæt AirSound Pro, mega billigt, så forventede ikke det store, men er godt nok blevet overrasket over den gode lyd der er i dem, mange tak for en god oplevelse indtil videre :)

6 augustus 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.