Online 3D Printen Reviews

1. Productiedienst
  2. Ontwerpservice

Online 3D Printen print & levert 3D modellen van de hoogste kwaliteit. Ook bieden wij specialisme om samen met u een 3D oplossing te ontwikkelen.

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Lijken niet geïnteresseerd in een klein klant.

Je doet een bestelling waarna je bericht " krijgt we streven er naar binnen 24 uur uitsluitsel te geven of we dit kunnen maken" echter na een 4 dagen hun maar gemaild, komt er een reactie, waarom ik een bericht stuur de betaal gegevens maar door, vervolgens wederom 3 dagen geen contact. Weer bericht gestuurd met stuur de gegevens maar door tot op heden wederom geen reactie.

3 augustus 2026

Op 03-06-2026 heb ik een bestelling…

Op 03-06-2026 heb ik een bestelling geplaatst. Tot op heden heb ik nog geen reactie ontvangen van de webshop over de status, en ook niet op mijn e-mails.

Wel heb ik een betalingsherinnering ontvangen, terwijl deze al is betaald. Had ik de eerdere reviews maar gelezen.

18 juni 2026

Bestellen onmogelijk, geen reactie van het bedrijf

Ik heb meerdere keren geprobeerd een bestelling te plaatsen op deze 3D-printwebsite, maar de website werkte telkens niet. Ook het contactformulier werkte niet. Het bedrijf zei tussendoor dat de website nu wel zou werken, maar dat bleek niet het geval. Vervolgens stuurde ik een e-mail, waarbij afgesproken werd dat ik de bestanden via mail kon opsturen en zij het verder zouden regelen. Hier heb ik echter nooit een reactie op ontvangen. Zeer slechte ervaring.

2 maart 2026

Zeer slechte ervaringen

1 simpele sleutelhanger met de naam v.h. bedrijf en de naam v.e. collega besteld op 3 december in de hoop dat deze met de kerst cadeau's mee konden, helaas geen enkel bericht en vandaag (23 januari) 50 dagen(!!) later kreeg ik alsnog een pakketje , halverwege december heb ik navraag via het contactformulier gedaan na de status, geen enkele reactie. Dan de print zelf... Deze is absoluut mislukt. De letters zijn niet egaal, Er zit overal relief in en zelfs de totale vlakke achterkant bevat onvolkomenheden. Echt onacceptabel.

23 januari 2026

No-nonsense service

Ik had een vrij specifiek onderdeel nodig van een apparaat dat niet meer geproduceerd wordt. De scherpe tarieven en vele opties hadden mijn interesse, dus snel een order geplaatst.

Het bestelproces was erg eenvoudig en ik ben erg blij met het resultaat. De communicatie via e-mail was professioneel en behulpzaam. Hier bestel ik zeker opnieuw!

6 oktober 2025

Geweldig!

Ik heb een 3D geprinte puzzel laten printen en het resultaat is geweldig! Ze hebben hem zorgvuldig afgewerkt en waren tijdens het ontwerpen zeer behulpzaam en vriendelijk. Aanrader!

17 november 2024

Levering duurde langer dan beloofd en…

Levering duurde langer dan beloofd en product is niet strak afgewerkt. Product is niet gefinished.

13 november 2024
Logo Online 3D Printen

Antwoord van Online 3D Printen

Beste Edwin,

Onze excuses dat we de beloofde levertijd niet hebben gehaald. We werken er hard aan om dit in de toekomst te voorkomen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van de print. We zouden graag meer informatie ontvangen over wat precies niet naar wens is, zodat we dit kunnen verbeteren, graag sturen we dan kosteloos een nieuwe print.

Had een vrij moeilijk print opdracht…

Had een vrij moeilijk print opdracht als modelbouwer. Hier is de klant koning heldere communicatie, goede prijs prestatie, perfect verpakt en goed verzonden. Snel antwoord telefonisch en ook online bij Marius.

13 oktober 2024

Ik bestelde een grote ijshoorn 3D print…

Ik bestelde een grote ijshoorn 3D print maar kennelijk was het opschalen van het model niet helemaal goed doorgekomen via het upload portal. Ik werd daarover netjes gebeld én gemaild en er zou een nieuwe zending mijn kant op komen. Dus super goede communicatie, betaalbaar én snel. Ik bestel hier zeker nog een keer zodra het nodig is.

9 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)