Online-Drogist.be Reviews

4,5

Alles prima aangekomen, werd ook snel up to date gebracht wanneer. Enig minpunt - maar daar kan online-drogist weinig aan doen - is de chauffeur van Postnl (al meermaals slechte ervaringen mee gehad)... Toon meer

De Online Drogist maakt er een doel op zich van om heel snel je produkten te leveren met PostNl. Zeer uitgebreid aanbod van diverse vrij te verkrijgen medicatie en schoonheidsprodukten. Matige prijzen... Toon meer

Reeds een aantal bestellingen gedaan bij Drogist-Online, altijd een goede service en men kan heel eenvoudig zijn bestelling plaatsen op hun site zelfs al is men al op rijpere leeftijd.heel belangrijk... Toon meer

Tijdens het plaatsen van mijn bestelling waren alle artikels voorradig. 2 (!) dagen later krijg ik een mailtje dat een artikel niet voorradig is en door hun leverancier pas begin van de daaropvolgende... Toon meer

1. Gezondheid en medisch

Over Online-Drogist.be

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online-Drogist.be

Snel & Veilig Betalen

Veilig via je eigen bank

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Persoonlijke aandacht

T: +31 857 92 01 83
E: klantenservice@online-drogist.be

Over Online-Drogist.be

Online-Drogist.be is een webshop met een zeer ruim assortiment aan drogisterijartikelen. Hierbij kun je onder meer denken aan homeopathie, fysiotherapie, dieetproducten, vitamines en voedingssupplementen, cosmetica, haarverf, suikervrije en glutenvrije producten, etc. De producten zijn voor de innerlijke of uiterlijke verzorging. Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel een product naar zijn of haar smaak te vinden. Kijk snel rond en: verwen jezelf!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kortingscode werd NIET verrekend!!!!

De kortingscode die ik vorige keer bij de zeer laattijdige zendeng, meer dan één maand na de bestelling heb ontvangen werd niet verrekend bij deze tweede bestelling. De tweede bestelling werd wel vlot geleverd.

16 februari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor deze feedback, Gilbert! We zullen contact met u zoeken via e-mail om te kijken waar het mis is gegaan met de kortingscode. Onze excuses voor het ontstane ongemak!

Prima

Juiste afhandeling van mijn bestelling !!

15 februari 2016

Merci Liliane!

Bestelling

Onze bestelling is heel goed toegekomen en snel geleverd . Dank daarvoor !

15 februari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Jij bedankt voor je bestelling, Sarah!

Netjes op tijd en volldige geleverd, prima service!

eerste keer besteld en alles netjes verlopen. Goed op de hoogte gehouden en binnen de week had ik alles in huis. Ga zeker terug bestellen bij hun.

8 februari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan! Bedankt voor deze beoordeling en tot de volgende keer!

Prima service !

Bestelling online ging zeer vlot en de levering was zeer snel ! De bestelling was ook zeer goed verpakt zodat het niet kon beschadigd worden ! Ben zeer tevreden.

2 februari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Goed om te lezen Jozef! Bedankt voor deze review!

Goede ervaring

Al mijn ervaringen met online Drogist zijn tot nu toe positief.

1 februari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor het zijn van een trouwe klant, Ken!

adequaat

adequate snelle bezorging, ook in Belgie.

1 februari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor deze beoordeling!

Betrouwbaarheid

Het artikel was jammer genoeg niet onmiddellijk beschikbaar.
Toch een zeer goede communicatie en de levering gebeurde toch nog relatief vlug.

30 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Fijn dat je je bestelling toch nog snel in huis had, Tjenne! Bedankt voor je bestelling en deze beoordeling!

Schitterende service!

Ik had enkele vragen in verband met mijn bestelling. Ik stuurde een mail naar de klantendienst en een goed halfuur later kreeg ik al een antwoord.

Dit is zeer aangenaam!

27 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor deze fijne reactie, Sabien!

Tevredenheid

Zeer tevreden, levering direct aan huis. Een van de meest voordelige aanbieders op de markt met een zeer ruim assortiment.

24 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor deze beoordeling!

vlotte afhandeling

de bestelling werd zeer correct en vlot verwerkt

22 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor deze review, Ingrid!

Top!

Voor het weekend besteld en maandag reeds in mijn brievenbus!

20 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor deze reactie Laura!

vlotte service

ik had wel 5 sterren gegeven , maar de enige reden voor mijn 4 sterren is de volgende : 2 uur na mijn bestelling en tevens betaling via bancontact , kreeg ik een mail van Docdata payments om te zeggen dat mijn betaling niet ontvangen was

19 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Wat vervelend dat dit gebeurd is, Patrick, onze excuses voor het ongemak! Bedankt voor je bestelling en deze feedback!

tegenvaller dat verkoopsite niet gelinket is aan voorraad

De medewerkers lieten me zeer vriendelijk weten dat mijn gevraagde product niet in voorraad is en dat de levering enkele weken kan duren. Ondertussen heb ik al wel betaald. Benieuwd wanneer ik mijn producten zie.
Dit ongemak kan opgelost worden door de verkoopsite te linken aan de voorraad. Dan hoef je als klant niet te bestellen/betalen als je ziet dat het product niet voorradig is.

16 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor de feedback, Peggy! We zullen je zo snel mogelijk voorzien van de producten, onze excuses voor het ongemak!

Gladheid...

Gladheid op de weg...mailtje dat de bestelling een dagje later komt...super toch !!

10 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

We begeven ons niet graag op glad ijs, dus bedankt voor je begrip en deze beoordeling, Anne!

vlotte levering, vlotte betalingsmodaliteiten

Na bestelling online kreeg ik direct bevestigingsmail met tracking-mogelijkheid van het pakket. De levering en de betaling verliepen vlot en correct.

10 januari 2016

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor deze feedback en je bestelling, Pierre!