De Online Drogist maakt er een doel op zich van om heel snel je produkten te leveren met PostNl. Zeer uitgebreid aanbod van diverse vrij te verkrijgen medicatie en schoonheidsprodukten. Matige prijzen... Toon meer
Reeds een aantal bestellingen gedaan bij Drogist-Online, altijd een goede service en men kan heel eenvoudig zijn bestelling plaatsen op hun site zelfs al is men al op rijpere leeftijd.heel belangrijk... Toon meer
Tijdens het plaatsen van mijn bestelling waren alle artikels voorradig. 2 (!) dagen later krijg ik een mailtje dat een artikel niet voorradig is en door hun leverancier pas begin van de daaropvolgende... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Veilig via je eigen bank
Levering binnen 1 tot 3 werkdagen
Gratis thuisbezorgd vanaf € 60,-
T: +31 857 92 01 83
E: klantenservice@online-drogist.be
Online-Drogist.be is een webshop met een zeer ruim assortiment aan drogisterijartikelen. Hierbij kun je onder meer denken aan homeopathie, fysiotherapie, dieetproducten, vitamines en voedingssupplementen, cosmetica, haarverf, suikervrije en glutenvrije producten, etc. De producten zijn voor de innerlijke of uiterlijke verzorging. Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel een product naar zijn of haar smaak te vinden. Kijk snel rond en: verwen jezelf!
Turfweg 9, 9665 EZ, Oude Pekela, Nederland
Heel snel geleverd , heel goed verpakt !
Hartelijk dank

Antwoord van Online-Drogist.be
Veel aanbod. De prijzen zijn goedkoper dan bij vele anderen.
De beschrijving van het product is niet altijd voldoende.
Een aanbeveling om hier te shoppen !

Antwoord van Online-Drogist.be
Makkelijk bestellen, snelle levering, scherpe prijzen, 1 product kon niet geleverd worden, geen probleem het geld werd direct teruggestort

Snelle levering.
Goede producten.
Steeds de beste prijs.

Antwoord van Online-Drogist.be
Ruim aanbod en scherpe prijzen. Enig minpuntje was dat er geleverd werd op het facturatieadres ipv op het leveringsadres.

Antwoord van Online-Drogist.be
Heel correcte en snelle levering! Ook naar België...mijn vaste leverancier als het gaat om supplementen! Uitgebreide keuze én alles is meestal goed in voorraad...

Antwoord van Online-Drogist.be
goede indelingen van producten, gemakkelijk te vinden op website en behoorlijke uitleg. Alleen het betaalsysteem vind ik een nadeel in vergelijking met andere websites en mis de on-line banking voor betaling.

Antwoord van Online-Drogist.be
Correcte en zeer vlotte behandeling. Het verloop van de levering is
nauwkeurig te volgen.

Antwoord van Online-Drogist.be
Alles is vlot verlopen, van het online bestellen tot het aan huis leveren van de goederen.
Het bedrijf is zeer communicatief en je weet waar je pakje zit op elk moment van zijn reis.
Ik ben zeer tevreden met de producten en de efficientie van online-drogist.
Dankjewel!

Antwoord van Online-Drogist.be
de bestelling, betaling, en levering verliepen heel vlot,
met duidelijke vermelding wanneer we het pakje konden verwachten.
goede samenwerking!

Antwoord van Online-Drogist.be
De bestelling was vlug goed verpakt aangekomen, maar de houdbaarheid datum van doos vlokken waren te beperkt,3 maanden terwijl het normaal 8 maanden bij verse bestelling in een reformwinkel is ,voor mij als alleenstaande is het te beperkt, bij een gezin raken deze vlugger opgebruikt, Online bestelling kan men de houdbaarheid datum niet zien, dit is een nadeel en doet mij twijfelen om nog online te bestellen.

Antwoord van Online-Drogist.be
Supersnel en veel keuzemogelijkheden dikke aanrader !!!!!

Antwoord van Online-Drogist.be
Een ingewikkelde en moeilijke site om te bestellen.

Antwoord van Online-Drogist.be
Alles prima aangekomen, werd ook snel up to date gebracht wanneer. Enig minpunt - maar daar kan online-drogist weinig aan doen - is de chauffeur van Postnl (al meermaals slechte ervaringen mee gehad) die het pakket door het raam van mijn kantoor gooide! Gelukkig was de glazen fles goed verpakt.