Online-Drogist.be Reviews

4,5

De Online Drogist maakt er een doel op zich van om heel snel je produkten te leveren met PostNl. Zeer uitgebreid aanbod van diverse vrij te verkrijgen medicatie en schoonheidsprodukten. Matige prijzen... Toon meer

Reeds een aantal bestellingen gedaan bij Drogist-Online, altijd een goede service en men kan heel eenvoudig zijn bestelling plaatsen op hun site zelfs al is men al op rijpere leeftijd.heel belangrijk... Toon meer

Tijdens het plaatsen van mijn bestelling waren alle artikels voorradig. 2 (!) dagen later krijg ik een mailtje dat een artikel niet voorradig is en door hun leverancier pas begin van de daaropvolgende... Toon meer

1. Gezondheid en medisch

Over Online-Drogist.be

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Online-Drogist.be

Snel & Veilig Betalen

Veilig via je eigen bank

Levering binnen 1 tot 3 werkdagen

Persoonlijke aandacht

T: +31 857 92 01 83
E: klantenservice@online-drogist.be

Over Online-Drogist.be

Online-Drogist.be is een webshop met een zeer ruim assortiment aan drogisterijartikelen. Hierbij kun je onder meer denken aan homeopathie, fysiotherapie, dieetproducten, vitamines en voedingssupplementen, cosmetica, haarverf, suikervrije en glutenvrije producten, etc. De producten zijn voor de innerlijke of uiterlijke verzorging. Binnen ons assortiment is er voor iedereen wel een product naar zijn of haar smaak te vinden. Kijk snel rond en: verwen jezelf!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel snel geleverd

Heel snel geleverd , heel goed verpakt !
Hartelijk dank

13 november 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Graag gedaan, Valerie. Jij hartelijk dank voor deze lovende woorden.

Zeer goede drogist.

Veel aanbod. De prijzen zijn goedkoper dan bij vele anderen.
De beschrijving van het product is niet altijd voldoende.
Een aanbeveling om hier te shoppen !

11 oktober 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Hartelijk dank voor je review en feedbackpunten, Pat. Graag tot ziens in onze webshop.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snelle levering, scherpe prijzen, 1 product kon niet geleverd worden, geen probleem het geld werd direct teruggestort

3 oktober 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Hartelijk dank voor deze positieve review.

Ruim aanbod en scherpe prijzen. Levering was tikkeltje minder.

Ruim aanbod en scherpe prijzen. Enig minpuntje was dat er geleverd werd op het facturatieadres ipv op het leveringsadres.

19 september 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor je feedback, David. We zullen onderzoeken hoe het komt dat dit fout is gegaan. Hartelijk dank voor het achterlaten van een review.

Heel correcte en snelle levering

Heel correcte en snelle levering! Ook naar België...mijn vaste leverancier als het gaat om supplementen! Uitgebreide keuze én alles is meestal goed in voorraad...

15 september 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Hartelijk dank voor deze lovende woorden. Fijn dat we zo'n trouwe vaste klant hebben!

veel keuze

veel keuze, goede service en snelle levering

4 september 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling!

goede indelingen van producten

goede indelingen van producten, gemakkelijk te vinden op website en behoorlijke uitleg. Alleen het betaalsysteem vind ik een nadeel in vergelijking met andere websites en mis de on-line banking voor betaling.

1 september 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor je feedback, Mathieu. We zullen onderzoeken hoe we in de toekomst het betaalsysteem kunnen verbeteren.

Correcte en zeer vlotte behandeling

Correcte en zeer vlotte behandeling. Het verloop van de levering is
nauwkeurig te volgen.

31 augustus 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Fijn dat je zo tevreden bent, Yves. Bedankt voor het delen van je ervaring.

Alles is vlot verlopen

Alles is vlot verlopen, van het online bestellen tot het aan huis leveren van de goederen.
Het bedrijf is zeer communicatief en je weet waar je pakje zit op elk moment van zijn reis.
Ik ben zeer tevreden met de producten en de efficientie van online-drogist.
Dankjewel!

31 augustus 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Graag gedaan, Amber. Jij hartelijk dank voor deze mooie, lovende woorden!

de bestelling

de bestelling, betaling, en levering verliepen heel vlot,
met duidelijke vermelding wanneer we het pakje konden verwachten.
goede samenwerking!

14 augustus 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Hartelijk dank voor je positieve review, Georges!

De bestelling was vlug goed verpakt …

De bestelling was vlug goed verpakt aangekomen, maar de houdbaarheid datum van doos vlokken waren te beperkt,3 maanden terwijl het normaal 8 maanden bij verse bestelling in een reformwinkel is ,voor mij als alleenstaande is het te beperkt, bij een gezin raken deze vlugger opgebruikt, Online bestelling kan men de houdbaarheid datum niet zien, dit is een nadeel en doet mij twijfelen om nog online te bestellen.

12 augustus 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Beste Robert. Hartelijk dank voor je feedback. Zoals via de e-mail besproken bestaat er de mogelijkheid de producten kosteloos retour te sturen. Fijn dat je zo attent was om met ons mee te denken aan een oplossing en alsnog de producten wilt gebruiken. We hopen je graag terug te zien in onze webshop. Je kunt altijd vooraf even contact met de klantenservice opnemen om ervoor te zorgen dat de producten een langere houdbaarheidsdatum hebben.

Een ingewikkelde en moeilijke site om …

Een ingewikkelde en moeilijke site om te bestellen.

13 juli 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor je feedback Louis. Zou je aan kunnen geven welke deel van de webshop je ingewikkeld vond, dan kunnen wij onderzoeken hoe we de gebruiksvriendelijkheid kunnen verhogen?

Alles prima aangekomen

Alles prima aangekomen, werd ook snel up to date gebracht wanneer. Enig minpunt - maar daar kan online-drogist weinig aan doen - is de chauffeur van Postnl (al meermaals slechte ervaringen mee gehad) die het pakket door het raam van mijn kantoor gooide! Gelukkig was de glazen fles goed verpakt.

12 juli 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Bedankt voor je feedback, Frederik. We zullen hier melding van maken. Een nette aflevering van je order hoort natuurlijk ook bij de service die wij bieden.

Alles tip-top in orde!

9 juli 2017

Antwoord van Online-Drogist.be

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, Jos. Hartelijk dank voor het schrijven van deze review!