Det er altid en fantastisk hjælp og hurtig support man får ved Nikolaj. Så han får mine varmeste anbefalinger :)
Lees wat reviewers zeggen
Online IT Support og Nikolaj har min største anbefaling. Mine kompetancer ligger på ingen måde i systemet bag at give mine kunder nemme og simple købsmuligheder. Det har været det som fik mig... Toon meer
Nikolaj hjalp os med at undgå, at vores mails røg i spam. Han satte sig ind i vores udfordringer og ordnede det hurtigt. Det betyder alt for vores organisation, at vores medlemmer modtager vores nyhed... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som nyopstartet business er der en del IT-mæssige systemer, som skal forenes. Jeg er ikke særlig god til IT, hvorfor det for mig har været enormt trygt at kunne overlade opsætningen af disse til... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
IT Online Support er din Online IT afdeling du kan gå til, hvis du har udfordringer med en eller flere af de platforme du benytter i din forretning. Vi bestræber os på at kunne hjælpe i alle situationer. Skulle vi støde på et system vi ikke kender i forvejen, tager vi det som læring og gør, hvad der skal til for at løse dine udfordringer. Du kan også bruge os som sparringspartner i forbindelse med ny hjemmeside eller lign.
Contactgegevens
Hindbærranken 8, 5500, Middelfart, Denemarken
- kontakt@online-it-support.dk
- online-it-support.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig og kompetent
Hurtig og kompetent
Online IT Support løste mit Wordpress-problem hurtigt og kompetent, så kan kun anbefale dem, hvis du også har problemer med Wordpress.

Antwoord van Online IT Support
Ualmindelig god service og altid klar…
Ualmindelig god service og altid klar til at finde løsninger på de udfordringer, jeg kommer med. Jeg kan varmt anbefale Online IT Support!

Samarebejde til 5 stjerner
Nu har jeg samarbejdet med Nikolaj og IT support i 8 måneder og der er altid kompetent og hurtigt svar hver eneste gang.
Nikolaj har gjort, at jeg er tryg omkring min hosting og support af hjemmeside. hans forsikring til Wordpress gør at jeg sover godt om natten.
Jeg ønsker Nikolaj alt det bedste og håber vi skal samarbejde i mange år fremover.
mvh Kim

Varm anbefaling
Vi har brugt Nikolaj i et år nu og vi er fuldt ud tilfredse med ham. Han er hurtig til at svare på spørgsmål og ordner de ting der nu en gang i mellem skaber problemer både store og små.
Vi har både haft problemer med mail og hjemmeside og begge ting har han løst uden problemer.
//Mathias Fosbo

Min Hjemmeside i krise!
Min Hjemmeside i krise!
Blev opdateret af en anden og det gik helt i udu, kunne ikke komme ind på side, ændre på nogle sider og andre lå under et andet menu punkt.
Ringede til Nikolaj som jeg fik anbefalet af en bekendt.
Nikolai bad om adgang til Wordpress & Elementor. Nikolai var lynhurtigt sporet sig ind på mulige problem - efter et par møder guidede Nikolai mig tålmodigt med opskrift og ændringer samt opdatering - nu kan jeg igen se sider og opdatere hjemmesiden.
Jeg er virkelig imponeret over ekspertisen, hastiheden og Nikolais overblik til at få min hjemmeside op at køre igen.
Når jeg møder en verden jeg ikke forstår mig på, er det fantastisk at vide hvor jeg kan hente hjælp.
Tusind tak Nikolai.
Jeg anbefaler Nikolai har du udfordringer med IT

Antwoord van Online IT Support
Jeg fik god hjælp til at løse nogle…
Jeg fik god hjælp til at løse nogle problemer på min hjemmeside, som drillede og ikke kunne løses af den, der havde lavet min hjemmeside. Meget taknemlig.

Antwoord van Online IT Support
Nikolaj er den bedste og mest forstående IT-mand
Jeg er meget tilfreds med Nikolajs IT-hjælp. Han er altid til at få fat i, og giver gerne mere end ét løsningsforslag. Det kan jeg godt lide! Han har forståelse for travlhed indimellem og tager fat om opgaven lige så snart, det står klart, hvad det er der skal løses. Og han forstår at gøre det komplekse mere håndgribeligt, ved at forklare i et sprog, man som almindeligt menneske kan forstå.

Nikolaj har min ryg
Jeg er så glad for at være kunde hos Online IT Support. Det betyder alt, at jeg føler mig tryg ved, at der er styr på mit website og mine integrationer.
Nikolaj har min ryg, og han skaber utrolig stor værdi - fordi han fjerne opgaver fra mig og sparer mig tid.

Antwoord van Online IT Support
Man føler at man altid er i trygge…
Man føler at man altid er i trygge hænder, når Nikolaj er ens IT-supporter :D

Antwoord van Online IT Support
Jeg har samarbejdet med Nikolaj Nørup…
Jeg har samarbejdet med Nikolaj Nørup Sostack fra
Online IT Support i et års tid nu, og kan kun sige jeg er fuldt ud tilfreds. Gennem samarbejdet får jeg supporteret min hjemmeside, og derudover booker jeg Nikolaj, når jeg har ændringer til min hjemmeside, som jeg ønsker at outsource, eller tekniske spørgsmål. Nikolaj er min faste livline, og der er altid hjælp at hente, og oftest med det samme.

Kompetent
Kompetent, hurtig og behagelig! Mine bedste anbefalinger.

Kæmpe hjælpsom integration!!
Jeg har sparet virkelig meget tid (og energi), siden jeg begyndte at bruge "Simplero til Dinero"-integrationen fra Online It Support. Før, når jeg fik et salg, sukkede jeg også en smule ved tanken om den manuelle bogføring, men efter integrationen kører det bare per automatik. Sekundet efter salget er gået igennem - vupti, så er bogføringen klaret. Kæmpe, kæmpe hjælp og frigivelse af tid og som sagt energi. Tak for en super integration og hjælp.

Excellent to work with
Working with you is always a very positive experience, Nikolaj. I hope to & will gladly work with you again.
You deliver on-time and adequately, while always available to help someone in need. The tactical approach you take on work enables this, and all that is needed is a clear strategy to allow your work to be both very efficient and maintainable in the long run. You handle pressure well, without ever leashing out.
Constructively asking "why?" is one of your best features. The innate ability to question your own work first, and the honest & friendly way with which you help solve other people's mistakes is refreshing
- and creates an open and trustful work environment.

Antwoord van Online IT Support
Min varmeste anbefaling til Online IT…
Min varmeste anbefaling til Online IT Support - hurtig og super kompetent service.
Bedste hilsner fra en meget tilfreds kunde

Antwoord van Online IT Support
Svarer hurtig og meget hjælpsom
Svarer hurtig og meget hjælpsom - gode priser!

Antwoord van Online IT Support
Jeg har fået ualmindelig god hjælp fra…
Jeg har fået ualmindelig god hjælp fra Online IT Support. Super fin service. Mine bedste anbefalinger 👍🏼

Serviceniveau på toppen!
Serviceniveau på toppen!
Hurtig hjælp, god forklaring til, hvad jeg skulle gøre, selvom jeg ikke kender "sproget" på computere og virkelig støttende kommunikation.
Jeg var helt i panik - men nu er der ro på igen, og jeg vil helt klart anvende online-it support som førstevalg fremover!
//A, DenSkæveBriks.dk

Kompetent, gennemtænkt og gennemarbejdet
Jeg har arbejdet sammen med Nikolaj igennem længere tid. Både arbejdsmæssigt og som person er han kendetegnet ved stor professionalisme men samtidig omgængelig og nem at tale med.
Han er løsningsorienteret, leverer stabile, hurtige og gennemtænkte løsninger, men han evner samtidig at udfordre den opgave han har modtaget så resultatet bliver efter hensigten.
I samarbejdet med en større organisation har han formået både at tilpasse sig organisationen men samtidig ikke gå på kompromis med det han mener er den rigtige løsning at gå videre med – som product owner har det været en stor hjælp for mig at kunne gå til resten af organisationen med en sikker viden om at min udvikler altid stod på mål for den løsning han havde udtænkt.
Jeg ville til hver en tid anbefale et samarbejde med Nikolaj.
Lasse Holm-Hansen
Falck Healthcare

Værdifuld, overskudsskabende lyn-hjælp
Nikolaj kontaktede mig opfordret, efter jeg i en gruppe fortalte hvad jeg havde brug for hjælp til. Han var "the man" til opgaven!!! (Mails der konsekvent ryger i modtagers spamfilter + woocommerce mails der ryger i karantæne når jeg laver salg - Simply com var drillepinden.)
Han har lynhurtigt ordnet det hele - som jeg slet ikke forstår mig på, og som har drænet mig MEGET. Der har været en KÆMPE gave at finde Nikolaj, og vil helt sikkert bruge ham igen.
Desuden helt fair priser og gode abonnementsløsninger, med værdifuldt indhold.
Særligt godt til dem der godt vil selv, men har brug for en ekspert til nogle af tingene 👏
Nu kan mine kunder få hvad de har betalt for i deres indbakke, uden bøvl, og DET er værdifuldt!
- Line Johansen, CarryOn Career

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.