Mijn bestelling is alsnog netjes geleverd. Er zat vertraging in, maar uiteindelijk kreeg ik een nette mail met excuses en zijn de nieuwe pallets keurig afgeleverd.
13 augustus een bestelling geplaatst. Ik heb een aantal keer geprobeerd contact op te nemen om een levering moment af te spreken, nooit iets gehoord. Binnen 2 weken stonden de pallets plots voor de de... Toon meer
Duidelijke website en snelle levering. Enige dat me verraste is dat ik geen verzendbevestiging of track&trace link heb ontvangen en de pallets ineens bij de voordeur stonden toen ik thuiskwam. Maar zo... Toon meer
Eenmaal in contact een snelle en correcte levering, op een lastige plek op een Recreatieoord. Contact maken kan alleen via mail, dat vond ik lastig omdat ik even wilde overleggen over eea. Toen ik... Toon meer
Pallethandel Online-Pallets voor goedkoop online kopen van alle soorten pallets en meubels: europallets, kunststof pallets, nieuwe pallets, gebruikte pallets en pallet meubels.
Baardmeesweg 16, 3899XS, Zeewolde, Nederland
- info@online-pallets.nl
- online-pallets.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Perfect
Perfect! Er werd vrijwel gelijk op mijn mail gereageerd. Product is geleverd op afgesproken tijd. Product is degelijk.
Einde middag besteld volgende dag al…
Einde middag besteld volgende dag al voor de deur gegooid! Lijkt fijn maar dat is het niet. Had het niet verwacht en was hele dag ook niet thuis. Pallets op de oprit kon iedereen zo meenemen en konden nat worden. Niemamd getekend voor ontvangst. Ook had ik volgende dag willen bellen om ze toch zelf op te halen omdat ik paar dagen later in de buurt was. Die kans kreeg ik niet eens want het lag er al. Wel 45'- verzendkosten moeten betalen terwijl het waarschijnlijk op een rit is mee gegaan die al gepland stond. Dat vind ik dan wel erg duur en zuur als ik gewoon netjes gebeld en geinformmeerd was. Gemaild maar geen antwoord gekregen.
Snel geleverd
Snel geleverd, binnen een week. Goede tijd aangegeven, moesten nog wel schuren maar leuk bed in elkaar gezet😊
Prima goedwerkende website en de…
Prima goedwerkende website en de pallets werden keurig vooraf aangekondigd geleverd
Komt gewoon afspraak na
Komt gewoon afspraak na, en leverde mooi spul. Bedankt
Slechte service. Kapotte producten
Producten zijn kapot geleverd. Gelijk gebelt en er zou ik een email krijgen met een leverdatum waarin de producten konden worden omgeruild. Dat zou dezelfde week zijn. Echter is de klantenservice nu al de hele week onbereikbaar, en heb ik geen email migen ontvangen.
Geen aanrader.

Antwoord van Online-Pallets
Alles is goed gegaan
Topp artikel mooie gelevert op afspraak…
Topp artikel mooie gelevert op afspraak kwaliteit
Snelle levering.
Leuk loungebankje
Bestelling op vrijdag gedaan. Woensdagmiddag thuis bezorgd. Het zou fijn zijn als je tussentijds geïnformeerd wordt over de voortgang vd levering en bezorgdatum. Product voldoet aan verwachting. Wel dient t echt eerst geschuurd voor gebruik. Als je dit geen probleem vindt heb je een.leuk lounge bankje. Jammer dat bezorgkosten zo fors zijn.
Duidelijke website met een snelle…
Duidelijke website met een snelle levering. Gebruikte pallets zijn van goede kwaliteit. Prijs was wat aan de hoge kant.
Ik heb de indruk dat de jongens van…
Ik heb de indruk dat de jongens van goede wil zijn maar ontbreekt nog aan professionalisme
Het bestelde item bleek helemaal niet…
Het bestelde item bleek helemaal niet op voorraad te zijn , is een teken dat de website niet up to date is .. Wel een snelle afwikkeling met het retour bedrag .