Vi är så nöjda med våra vattenfilter! Skillnaden märks verkligen överallt – vattnet smakar fräscht och gott, håret känns mjukare och mycket mer lättskött (från grönt hår till blont igen). Våra to... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Har haft en Bluewater vattenrenare SPIRIT i över 10 år på mitt sommarställe på Åland.Vattnet kom från en borrad brunn, som innehöll mangan, järn, humus och lite salt. Har bytt filter vaje vår och ko... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Onlinefilter har lång erfarenhet av vattenrening och vet vad som krävs för att ditt vatten ska hålla högsta kvalitet. Hos oss står du som kund alltid i fokus – vi erbjuder prisvärda produkter som är enkla att beställa, lätta att använda och byggda för att hålla. På Onlinefilter.com kan du enkelt kombinera produkter, tillbehör och installation till en helhetslösning som passar just ditt hem – oavsett om du har egen brunn eller kommunalt vatten.
Contactgegevens
Hantverksvägen 15, 43633, Askim, Zweden
- info@onlinefilter.com
- onlinefilter.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Onlinefilter
Skulle fått med en bruksanvisning för…
Skulle fått med en bruksanvisning för igångsatt på filtret ! Spolade ut filtermassa vid backspolningen ! Och efter det går det ej att använda filtret då vattnet blir svart

Antwoord van Onlinefilter
Trevligt bemötande av personal som höll…
Trevligt bemötande av personal som höll kontakten

Antwoord van Onlinefilter
Mycket bra och proffsigt bemötande
Mycket bra och proffsigt bemötande. Inget säljsnack utan klara fakta.

Mycket nöjd med SPITIT vattenrenare
Har bytt filter vaje vår och konserverat vattenrenaren under vintern.
Har fungerat hela tiden utan problem. Är mycket nöjd med den.

Snabb leverans
Snabb leverans, men grymt dålig förpackning å halva filtret va skadad

Easy to order
Easy to order, delivery was also quick, nothing to complain about, will use again.

Antwoord van Onlinefilter
Väldigt bra och kunnig personal
Väldigt bra och kunnig personal. Verkligen proffsiga

Antwoord van Onlinefilter
Köpte en BottlePro filterflaska med…
Köpte en BottlePro filterflaska med extra filter och är supernöjd med den, dock märker jag att filtren behöver bytas lite oftare än angivet men detta beror nog mest på att jag använder en del försurat sjövatten vid fisketurer och när jag vart ute i husbilen och campat. Jag kan rekommendera filterbyte till Ahlstrom filtren som finns som tillbehör och att alltid ha nått extra hemma, du märker när filtret är urlakat på smaken på vattnet.

Antwoord van Onlinefilter
Köpte en vattenanalys och sen ett…
Köpte en vattenanalys och sen ett järnfilter. Fick proffsig hjälp och trevligt bemötande, rekommenderar onlinefilter för alla som behöver hjälp med sitt vatten.

Blev tipsad om ett CMB10-järnfilter
Blev tipsad om ett CMB10-järnfilter. Och har inga som helst problem med järn i vattnet efter att den installerades. Funkar hur bra som helst. /Anton

Toppenbra vattenfilter
Snabb leverans och enkel installation. Vattenfilter som filterar bort 90% av PFAS och andra kemikalier mm. Ett hälsosamt och bra val.

Leveransproblem?
Bra hemsida, bra priser. Men snälla, säkerställ att varan levereras, före ni börjar efterfråga omdöme. Och nu börjar det ha tagit lite för lång tid. Bekräftad order 23/6 och fortfarande ingen leverans 7/7.

Antwoord van Onlinefilter
Mycket missnöjd och lurad kund
Vi köpte en avsaltare som inte fungerade och som man inte var beredd att byta ut. Vi lät köpet gå tillbaka. Leverantören kräver oss på 1500kr i fraktavgift till Lettland och påstår att avsaltaren fungerar. Vi köpte av ett svenskt företag i Sverige och hade troligtvis inte köpt den om företaget legat i Lettland. Så var det med den ångerrätten.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.