Onlinetuinhout.nl Reviews 223

4,3

Nu al meerdere keren hout besteld bij Onlinetuinhout. Heel prettig en professioneel geholpen. Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs be... Toon meer

Geweldig bedrijf. Aanrader! Uitzonderlijk bedrijf. Geweldige service en kwaliteit. Ik heb ervaren dat de medewerkers van onlinetuinhout.nl betrokken zijn bij hun werkzaamheden. Zelfs de klein... Toon meer

Corona, lastige tijd voor ondernemers. Leveranciers die afspraken niet nakomen en of waar maken en de ondernemers de klanten weer teleurstellen. Voor niemand leuk. Echter hoe onlinetuinhout er mee o... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij Onlinetuinhout.nl koopt u tuinhout van de hoogste kwaliteit: o.a. Douglas hout, vlonderplanken, tuinschermen, tuinpalen en schuttingplanken.

4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Geen aftersales

De geleverde partij hardhout bevat enkele planken met blauwe vlekken erop. Geen gezicht op een tuinschutting. Ook zijn 4 palen echt krom. De firma verwijst naar niet terzake doende info op de website en weigert een oplossing te vinden. De hele partij moet maar ‘zonder opgaaf van redenen’ retour. Treurig.

27 juli 2023

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit, prijs, levering en service. Bij onlinetuinhout.nl werken mensen die verstand hebben van hun product en dat merk je als klant.

17 juli 2023

Tevreden klant door behulpzame zaak!

Ik wil gaan beginnen met een verbetering van mijn overkapping. Wel heb ik een idee maar niet de kennis.
Via onlinetuinhout heb ik materieel besteld en middels telefonisch contact (Roel) had ik zijn expertise waardoor het bedrag minder was dan begroot. Qua kwaliteit ging ik ook niet achteruit.
Materieel is besteld en wordt volgende week verwacht.

+ klantvriendelijk
+ expertise in het werkveld
+ kostenbewust (in lijn van de klant)
+ duidelijke communicatie, zowel telefonisch als per mail.

Deze site zou ik aanraden in mijn omgeving als zij op zoek zijn naar hout of toebehoren hiervan.

17 juli 2023

Perfect service en goede communicatie

Wij hadden een volledig houten speeltoestel besteld. Omdat het hout is, kunnen er altijd wat onderdelen scheefgetrokken zijn. In dit geval een onderdeel welke ik niet zelf zomaar kon namaken. Hierover heb ik contact gehad met Rutger (ik werd zelfs op zaterdag teruggebeld) en ze hebben het perfect voor ons opgelost. Blije kinderen = blije ouders 😁

7 juli 2023

Uitstekende service

Ik had dringend wat hout nodig voor een schutting. De jongens van onlinetuinhout waren erg behulpzaam om mijn lading bij wijze van uitzondering twee dagen op een levering te krijgen. Stelde me in staat om het hek op te zetten terwijl de werklieden er nog waren, geen extra werkuren om voor te betalen. Opluchting! Bedankt voor het redden van mij, onlinetuinhout!

2 mei 2023

Klantvriendelijk bedrijf

Bestellen en betalen ging makkelijk. Hele overzichtelijke website. Uit pure klantvriendelijkheid kon ik zelfs eerder de bestelde producten bij hun leverancier te Aalsmeer ophalen, waardoor ik toch nog alles op tijd heb kunnen afkrijgen. Prima bedrijf waar een klant nog echt een klant is 😊

10 mei 2023

Leuk huisje tegen een eerlijke prijs!

Wij hebben een speelhuisje Sneeuwwitje bij ze gekocht. Een heel leuk huisje tegen een eerlijke prijs! Nergens in Nederland konden we dit huisje voor zo’n lage prijs vinden!
Levering was ook Top! Afgesproken dat het huisje binnen een week zou worden bezorgd omdat het voor een verjaardag was. Hier werd helemaal niet moeilijk over gedaan en het pakket werd op de afgesproken dag bezorgd. Je moet wel van klussen houden, want je bent wel een dagje bezig met het in elkaar zetten van het huisje.

4 mei 2023

Goede producten en goed advies voor een goede prijs met snelle levering en een zeer goede service !

Ben op locatie langs geweest om te kijken naar de daadwerkelijke producten en om advies te krijgen over hoe mijn projectje het beste aan te pakken.
Ben daar zeer goed geholpen. De producten werden snel en goed geleverd echter ontbrak er 1 item wat niet door hun leverancier was geleverd. Ik kon dit omruilen voor iets anders wat daarna gratis bij mij werd afgeleverd. Zeer goede service en ben erg tevreden.

4 mei 2023

Goed geholpen

Goed en snel geholpen met een bestelling. Na annulering van de bestellling werden er handelingskosten in rekening gebracht. Dit bedrag stond niet in verhouding met de bestelling vond ik. Na hierover gemaild te hebben heeft Onlinetuinhout dit netjes opgelost door deze kosten helemaal te schrappen.

18 november 2022

Mooie kwaliteit hout voor een goede prijs!

Alles staat op tijd klaar, bestelde materialen kloppen en zijn ook precies zo als verwacht. Of zelfs beter. Eeen picknicktafel gekocht die echt heel mooi en zwaar bleek te zijn.
Zeer tevreden, wij komen zeker weer terug :)

14 oktober 2022

Topbedrijf

Één van de voordeligste leveranciers die ik heb meegemaakt op het gebied van tuinhout en de kwaliteit was geweldig, ze waren mooi op tijd en het werd netjes door een uiterst vriendelijke man op hun plek gelegd.

17 september 2022

Voor 311 euro aan vlonderplanken…

Voor 311 euro aan vlonderplanken besteld. 1 Was er erg slecht (beschadigd) en had nooit verzonden mogen worden. Er werd toegezegd deze te zullen vervangen. Omdat de slechte plank inmiddels verzaagd was, werd de chauffeur terug gefloten en de plank (voor 10,75 euro) niet omgeruild. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf. Buyer Beware.
PS. Uit de reactie van dit bedrijf kunt u de bottomline aflezen: ze erkennen een defect product te hebben geleverd en laten u er mee zitten!

12 september 2022
Logo Onlinetuinhout.nl

Antwoord van Onlinetuinhout.nl

Eén geleverde plank was inderdaad niet zoals deze hoort te zijn en daarom wordt er een omruiling voorgesteld, echter is er geen moment gemeld dat de plank reeds verzaagd was. De planken bleken allemaal op maat gemaakt te zijn zonder enige controle vooraf, iets dat wel gedaan moet worden voor het verwerken van het materiaal. Het verwerken dan wel verzagen van het materiaal betekent het accepteren van het materiaal.

Als het verzagen nu nog vermeldt was bij de klachtmelding hadden we nog kunnen voorstellen dat de plank betaalt zou worden en wij de transportkosten zouden dragen. Nu komen wij een plank omruilen en staan wij voor de verrassing dat deze verzaagd is. Dit is gewoonweg niet volgens afspraak en dan volgt er ook geen omruiling/nalevering.

Betaalbaar hout, goede service

Ik heb een bestelling online gedaan voor de uitbreiding van mijn deck. Dezelfde dag kon ik het al ophalen. Ik heb aldaar een kleine wijziging in mijn bestelling gedaan en dat was helemaal geen probleem. Het hout heeft een hele scherpe prijs. Sterker nog, ik eerder dit jaar al een lijstje gemaakt en het prijsverschil was minimaal. Super. Ik kom binnenkort weer hout halen voor een volgend projectje! :)

26 augustus 2022