Goede service.
Goed verpakte zending.
Al meerdere panel pc's gebruikt voor systeemintegratie.
Aanrader.
OnLogic designs and manufactures industrial computers for innovators solving the world's most difficult technology challenges. Our direct-to-customer model and highly configurable hardware help you get the right-sized solution on time. From our online platform to our technical expertise, we provide a trusted partnership to help you make your vision possible.
435 Community Drive, 05403, South Burlington, Verenigde Staten
Goede service.
Goed verpakte zending.
Al meerdere panel pc's gebruikt voor systeemintegratie.
Aanrader.
Een prachtig product op een helaas wat onoverzichtelijke site. Mooie stille, compacte PC gekocht voor thuis.
Maak als je twijfelt gebruik van de aanwezige experts bij onlogic om je te adviseren wat voor jou de beste oplossing is. Ikzelf raakte verstikt in de opties, maar met hulp van onlogic wist ik daar weer uit te komen. Kortom een uitstekend product en een prima service.

Antwoord van OnLogic
Goede stevige pc geleverd, niks mis mee
De ervaring met Logic Supply is zeer positief, zowel met het product als met het contact. We gebruiken hun computer bij diversen klanten al enkele maanden probleemloos. De laatste levering was ook nog eens zeer snel.
Door omstandigheden order niet doorgekomen bij Logic Supply, wel betaald en geld na een week weer terug gestort door Ideal.
Contact opgenomen met LS, super geholpen, uitgezocht of spullen op voorraad waren, met spoed geassembleerd, na drie dagen in huis.
Anticiperen op een probleem en service gericht denken. Een aanrader
Keurig ingepakt. Ik had een bijzondere samenstelling en moest ook even wachten. Ik had wellicht een account moeten aanmaken om achter de 'status' van mijn bestelling te komen. Want na twee weken wachten ging ik eens bellen. Ik werd wel vriendelijk en goed te woord gestaan. Ik kan iedereen Logic Supply aanraden.
Industriële PC besteld. Uitgebreide configuratie mogelijkheid om het systeem naar eigen wensen samen te stellen. Goede bouwkwaliteit en prijs/prestatie verhouding. Levertijd was echter wel wat langer dan beloofd.
Goede, betrouwbare spullen, vakkundige mensen en topservice! Aanrader
Veel apparatuur gaat ver voor de garantieperiode defect. slechte service geen vervangingsapparatuur bij defecten.
send en retour time duurt veel te lang
Hulp en producten zijn goed, personeel behulpzaam en heeft de kennis. Het is alleen erg jammer dat je als bedrijf niet op rekening kan bestellen, maar dit moet overmaken voor dat de bestelling in behandeling genomen wordt, Erg onhandig.

Antwoord van OnLogic
Mooi bedrijf. Weet waar ze het over hebben. Super.
1e keer was de bestelling vertraagd, anders systeem, kwijt, betaling weg. 1 week levertijd werden er 4. Nalevering ging ook fout, of ik t maar even wilde ophalen want ze vonden het zonde van de verzendkosten. 2e keer 3 dagen levertijd op site, dacht ik, blijkt een verkorte assemblage tijd te zijn. Betaal je veel geld kan het nog weken duren voor je je pc krijgt. Order geannuleerd, waardeloze service. Nooit meer!
Goede hulp bij keuze en correcte levering