Ook hier een vaag verhaal van een faillissement. Heb inmiddels opgezocht. Moet een e-mail sturen voor een vordering. Maar zijn al veel te laat geïnformeerd. Ga nooit met dit bedrijf in zee. B... Toon meer

Failliet Per e-mail werd ik geinformeerd dat only-apartments failliet is en dat ik de aanbetaling bij een curator moet terugclaimen.

1. Vakantiewoningverhuur
  2. Condominium verhuurbedrijf
  3. Vakantieaccommodatie
  4. Vakantiewoning verhuurbedrijf

Info over Only-apartments

Only-apartments tuvo problemas en su momento y en el año 2021 fue adquirida por otros inversores que han desarrollado un nuevo sistema con un nivel de servicio de alto nivel y con una amplísima oferta de apartamentos en todo el mundo. Disfrute del nuevo de Only-apartments con total seguridad.

"Best for ease of use" - The Guardian
Where do you want to be from? Only-apartments.com offers thousands of short rental apartments with instant booking around the world. Your feedback is very important to us.

Contact us 24 hours a day, 365 days a year if you have any queries, problems or concerns, or visit our site to find a great place to stay.

1,7

Zeer slecht

Vaag verhaal faillissement.

Ook hier een vaag verhaal van een faillissement.
Heb inmiddels opgezocht.

Moet een e-mail sturen voor een vordering.
Maar zijn al veel te laat geïnformeerd.
Ga nooit met dit bedrijf in zee. Boek hier geen vakanties meer.
Doe het niet. Want met pech ben je al jouw aanbetalingsgeld kwijt.

Wij hebben inmiddels een jurist in de arm genomen om betaalde geld via creditcard terug te krijgen.

28 maart 2019

Failliet

Failliet

28 maart 2019

Het is een werkelijk vreselijk bedrijf

Het is een werkelijk vreselijk bedrijf. Haast crimineel te noemen. De truc lijkt steeds hetzelfde. Je doet een aanbetaling met een credit card. Later stelt men dat men de finale betaling niet kan innen. Je moet het dan zelf binnen 24 uur doen, waar je ook bent, ongeacht of je een credit kaart bij je hebt of niet. Contact met "Barcelona" levert alleen maar ergernis op. Het Engels is erbarmelijk. Bovendien liegt men. De een zegt dat men het nummer van mijn kaart niet meer heeft, de ander zegt dat ze vergeefs hebben proberen te innen. Ik wil met het bedrijf niets meer te maken hebben. Ik heb de reservering geannuleerd en eis via een juridische procedure mijn geld terug.

C. Withagen

10 augustus 2018

Boek NIET via Only Apartments

Boek NIET via Only Apartments. Zoals meerdere verhalen hier, appartement geboekt en eerste aanbetaling gedaan via creditcard. 2e termijn zou automatisch afgeschreven worden wat niet gebeurd is om onduidelijke redenen. Reservering is geannuleerd en geld wordt niet teruggegeven. Na meerdere telefoongesprekken (in engels) krijg ik elke keer dezelfde korte mededeling, "Sorry, dit is ons beleid". Bewijs dat ze uberhaubt een poging hebben gedaan voor een afboeking wordt nooit gegeven, volgens mij creditcard maatschappij is dit nooit gebeurd. Gelukkig kon ik de aanbetaling via mijn creditcard maatschappij terug krijgen, Only Apartments heeft de kans te krijgen om te reageren maar nooit gedaan.
Zeer dubieuze praktijken allemaal, begin er niet aan.

16 juli 2018

Appartement gehuurd en aanbetaald

Appartement gehuurd en aanbetaald, tweede termijn zou ook via creditcard gaan. Gebeurde niet, buiten mijn schuld. Volgens Onlyapp kon het geld niet geïncasseerd worden!? Appartement gecanceld door Onlyapp en eerste aanbetaling wordt niet teruggegeven.
Wat een bedriegers, alles moet in het Duits of Engels afgehandeld worden!?
Ben gewaarschuwd. Niet boeken bij dit bedrijf.

19 november 2017

Dear Jos Bons,
We are really sorry to read your words. We suggest you to contact our Customer care department: info@only-apartments.com ; quality@only-apartments.com
Our colleagues will give you all the info you need.
Kind regards,
The Only-apartments Team

Wat een enorm slecht functionerend …

Wat een enorm slecht functionerend bedrijf!!!
App geboekt, blijkt het verkocht. Eigenaar had nog wel ander app. dit geboekt. Mail ik de eigenaar welk nr we moeten bellen voor de sleutel, mailt hij dat hij het weer niet kan verhuren. Dan met only appartment gemaild. Geen reactie. Op de site met de chat gesproken. Mijn aanbetaling is binnen drie dagen op mijn rekening. Maar dat geld komt niet. Dan weer gemaild, geen reactie. Dit is een les hoe help ik een bedrijf om zeep. Wat een vreselijke organisatie! Nooit en nooit weer boek ik hier. Ook mijn vrienden doen dat niet meer.

3 juli 2017

Dear andreas,
We are sorry but we cannot speak Dutch, we hope English is fine for you.
Could you send us an email with your booking number? So that we can speak with our colleagues of the Customer care department and get more info about your case.
You can write to: communication@only-apartments.com
Thank you very much,
Best regards,
The Only-apartments Team

Heel slecht in de communicatie over …

Heel slecht in de communicatie over betaling. Uiteindelijk hebben we teveel betaald. Zowel aan de eigenaren en ook aan Only-Appartments. Kregen we te voren dagelijks berichten van ze met mededelingen dat het appartement niet daaorging en dan weer wel...Na ons verzoek om het teveel betaalde bedrag terug te betalen is het al dagen heel stil. We doen geen zaken meer met deze organisatie

2 juli 2017

Dear sytske omvlee,
We are sorry but we cannot speak Dutch, we hope English is fine for you.
You can write to: communication@only-apartments.com
Thank you very much,
Best regards,
The Only-apartments Team

Al wat ze doen is gegevens van andere makelaars verzamelen en de prijs verhogen met 20%!!!

Voor twee weken Lanzarote heb ik 307 Euro MEER betaald dan bij de oorspronkelijke manager. Het was pas na boeking dat ik besefte dat ik zwaar bedrogen was.
Ze aanvaarden met dank uw geld, sturen een paar standaard computer emails naar de klant, schuiven iedere verantwoordelijkheid naar de basisverhuurder en het geld is binnen.
Commentaren op deze site zeggen genoeg wat de gevolgen zijn.
Goede raad: zoekt uit wie de echte verhuurder is en BOEKT NOOIT BIJ Only-Apartements.

27 januari 2017

Voor herhaling vatbaar!

We hebben met z'n vieren (2 volwassenen + 2 kinderen) enorm genoten van het appartement vlakbij park Guell. Het ligt buiten het drukke centrum van Barcelona waardoor je rust ervaart wanneer je daar bent. Het is een ruim en comfortabel (met airco!) appartement en het heeft alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Voor de kinderen was het belangrijk dat er draadloos internet en een televisie was. Er is een metrostation op wandelafstand (10 min), van daaruit geraak je overal in Barcelona.

29 augustus 2013

Fijn en proper!

We werden heel vriendelijk ontvangen (ook al waren we wat later doordat we verloren gelopen waren). Ook het appartement zelf viel heel goed mee. Het was proper, gezellig en mooi gelegen. De eigenaar deed erg zijn best om ons alles uit te leggen. Een aanrader!

29 augustus 2013

Fantastisch

Fantastische locatie, schoon en heerlijk koel. Het appartement was groot genoeg voor ons gezin met drie kleine kinderen. In een rustig straatje maar ook vlakbij bakker, supermarkt en talloze restaurantjes. Zou er zeker weer heen gaan. Prettige ontvangst.

26 augustus 2013

prettig, ruim en schoon apartement

Een prettig apartement. Ruime slaapkamers en een ruim balkon met uitzicht op Minori en de zee. Apartement bereik je via 80 trappen. In de hitte een hele klim. Ontvangst was hartelijk. Parkeerplaats kan tegen betaling worden geregeld in een beveiligde parkeerplaats. Apartement wordt aangeboden met ontbijt, maar dat zijn een aantal crackers. Minori is een klein, prettige plaats met een strand waar je prima kan zwemmen

20 augustus 2013

gemakkelijk en aantrekkelijk

Het was via Google dat wij op de site van only-apartments terecht kwamen.
De site sprak ons direct aan.
Onze wensen in getypt en voila,, ik denk dat we in een half uur eruit waren..
Boeken.
Heel snel reactie terug van de eigenaar.
Heel fijn, zodat we direct kunnen communiceren met de eigenaar.
Heel vriendelijk, gastvrij. wij hebben er nu al zin in.

19 augustus 2013

Overzichtelijke en uitgebreide website met nuttige reviews

Deze site is een handig hulpmiddel om je vakantie appartement te vinden. De afgelopen jaren zijn we naar een appartement geweest in Barcelona, Florance en Budapest die we vonden via Only-Apartments. De informatie over de appartementen is uitgebreid. Door de reviews van mensen die naar het appartement geweest zijn te lezen, krijg je een goed beeld van wat je boekt.

19 augustus 2013

Prima lokatie

Leuke, rustige buurt, mooi uitzicht en gezellig, schoon appartement.
Prettige mensen en alles goed geregeld.
In de nacht nog wel eens rumoerige toeristen op de straat.
We komen hier zeker terug, een aanrader!

18 augustus 2013

Perfecte ligging van het appartement

Voor degene die niet alleen van strand houdt maar ook 's morgens en 's avonds wil genieten van een gezellige (oude) binnenstad is dit appartement aan te bevelen. Metro op 10 minuten lopen. Eigenaar is zeer hulpvaardig. Bij het inchecken kregen wij tips waar wat te doen was. Banketbakker en supermarkt om de hoek. Wij moesten om 06.00 uur uitchecken en dat was geen probleem. Ook only-apartments is aan te bevelen om een appartement te boeken. Zeer correct.

14 augustus 2013

mooi appartement

De ligging en het appartement zelf voldeed vollledig aan onze verwachtingen.

13 augustus 2013