Fenomenale service 100% aanbevolen. In contact gekomen met Only-Whey en na mijn bestelling was mijn pakket binnen 30 min verstuurd. Besteld: USN MUSCLEFUEL ANABOLIC en heb een super gave goodies gek... Toon meer
Ik heb besteld op aanraden van familie. Maar communicatie is slecht vanuit het bedrijf! Ik persoonlijk heb de indruk dat het bedrijf snel wil verkopen zonder gedoe. Heb het product inderdaad ontvangen... Toon meer
Nieuwsgierig geworden naar de producten besloten een bestelling te plaatsen. Gebruik wel vaker ander whey merken en de enige die ik lekker vind is Scitec Nutrition. Er werd snel geleverd, super t... Toon meer
Ik had eiwitten nodig dus zo ben ik bij jullie terechtgekomen. Heerlijke shakes en weinig suikers erin wat ik erg belangrijk vindt. Jullie hebben mij heel goed geholpen, dankjewel. Ik heb al meerdere... Toon meer
The largest selection of fitness/bodybuilding supplements like whey, creatine, BCAA, ZMA and much more!
Het Nieuwe Werk 46, 1781 AL, Den Helder, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Perfect! De whey is super lekker en kwalitatief!
Er werd snel bezorgd met wat goodies erbij en een persoonlijk geschreven boodschap.
Erg fijn!

Antwoord van Only Whey
Top kwaliteit en persoonlijke service hou dat vast. Tip de eiwitrepen van use trust verschillende smaken, superlekker

Antwoord van Only Whey
Snelle levering, goed verpakt en een assortiment met kwaliteitsproducten die goede ingrediënten bevatten.

Antwoord van Only Whey
Snelle levering en de amino's die ik had besteld smaken goed. Dank voor de gratis beker.

Antwoord van Only Whey
Snelle levering en goeie kwaliteit/prijs verhouding! Zeker vaker hier bestellen

Antwoord van Only Whey
Snelle levering :) en er zat een super leuk kaartje bij de bestelling.
Dankjewel daarvoor.

Antwoord van Only Whey
Snelle levering en duidelijke communicatie! Daarnaast erg verrast door een shake baker bij mijn order! Erg klant vriendelijk.

Antwoord van Only Whey
De whey werd de volgende dag al bezorgd. In de doos zat een leuke personal note en een handige workout log book en shake beker. En de creme brulee whey smaakt super lekker!

Antwoord van Only Whey
Echt top! Alles optijd binnen en leuke goodies erbij! Persoonlijk geschreven brief met een bedankje goed klantvriendelijk! Kan zelf met vragen bij jannes komen over de supplementen.
Echt top!
Jeffrey

Antwoord van Only Whey
Snelle levering, groot assortiment. Top dat er zoveel informatie over supplementen en training op de website te vinden is.

Antwoord van Only Whey
Snelle levering goede producten en goede prijs kwaliteit

Antwoord van Only Whey
Snelle levering! Super aanbod aan supplenenten! Super service en vriendelijke mensen.

Topservice.
Snelle levering en leuke extra's.
Ik ontving bij 2 potjes een leuk kwalitatief t-shirt, een heerlijke eiwitreep en de degelijke shake beker. Top! Zeer tevreden!

Antwoord van Only Whey
Pre workout was nog niet binnen, maar de rest van de bestelling werd zonder problemen meteen verzonden. Pre workout wordt later zonder extra verzendkosten opgestuurd. Top service!