Fenomenale service 100% aanbevolen. In contact gekomen met Only-Whey en na mijn bestelling was mijn pakket binnen 30 min verstuurd. Besteld: USN MUSCLEFUEL ANABOLIC en heb een super gave goodies gek... Toon meer

Ik heb besteld op aanraden van familie. Maar communicatie is slecht vanuit het bedrijf! Ik persoonlijk heb de indruk dat het bedrijf snel wil verkopen zonder gedoe. Heb het product inderdaad ontvangen... Toon meer

Nieuwsgierig geworden naar de producten besloten een bestelling te plaatsen. Gebruik wel vaker ander whey merken en de enige die ik lekker vind is Scitec Nutrition. Er werd snel geleverd, super t... Toon meer

Ik had eiwitten nodig dus zo ben ik bij jullie terechtgekomen. Heerlijke shakes en weinig suikers erin wat ik erg belangrijk vindt. Jullie hebben mij heel goed geholpen, dankjewel. Ik heb al meerdere... Toon meer

1. Vitamine- en supplementenwinkel
  2. Fitness- en voedingsservice

The largest selection of fitness/bodybuilding supplements like whey, creatine, BCAA, ZMA and much more!

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Perfect

Perfect! De whey is super lekker en kwalitatief!
Er werd snel bezorgd met wat goodies erbij en een persoonlijk geschreven boodschap.
Erg fijn!

1 juli 2021

Dankjewel Robin!
Dat is een mooi compliment :)

Top kwaliteit

Top kwaliteit en persoonlijke service hou dat vast. Tip de eiwitrepen van use trust verschillende smaken, superlekker

16 juni 2021

Hey Martin,
De eiwit repen zijn super lekker he!? ik kan mijn favoriet niet bedenken....

Snel, goed spul.

Snelle levering, goed verpakt en een assortiment met kwaliteitsproducten die goede ingrediënten bevatten.

26 mei 2021

Dankjewel Bas,
Leuk om te lezen want daar heeft Jannes zijn best op gedaan!

Snelle levering en goeie…

Snelle levering en goeie kwaliteit/prijs verhouding! Zeker vaker hier bestellen

11 april 2021

Antwoord van Only Whey

Super om te lezen dat je zo tevreden bent, een terug kerende klant zien wij graag :)

Top!

Snelle levering :) en er zat een super leuk kaartje bij de bestelling.
Dankjewel daarvoor.

8 april 2021

Hoi Milly,

Jij ook bedankt, voor de bestelling!

Erg klantvriendelijk

Snelle levering en duidelijke communicatie! Daarnaast erg verrast door een shake baker bij mijn order! Erg klant vriendelijk.

7 april 2021

Antwoord van Only Whey

Dankjewel! Geniet van je producten!

Kleine extra’s

De whey werd de volgende dag al bezorgd. In de doos zat een leuke personal note en een handige workout log book en shake beker. En de creme brulee whey smaakt super lekker!

18 maart 2021

Dankjewel Nathalie,
Fijn te horen dat je zo tevreden bent over Only Whey.

Echt top!

Echt top! Alles optijd binnen en leuke goodies erbij! Persoonlijk geschreven brief met een bedankje goed klantvriendelijk! Kan zelf met vragen bij jannes komen over de supplementen.

Echt top!

Jeffrey

10 februari 2021

Super bedankt Jeffrey,
Goed te horen!

Top webshop

Snelle levering, groot assortiment. Top dat er zoveel informatie over supplementen en training op de website te vinden is.

4 februari 2021

Dankje Matt!
Wij doen ons uiterste best om de website steeds meer uit te breiden, en
nu al positieve reacties, dat is fijn!

Top!!

Snelle levering! Super aanbod aan supplenenten! Super service en vriendelijke mensen.

24 januari 2021

Hey Marieke,

Bedankt voor de complimenten, vinden we leuk om te lezen ! :D
Geniet van je producten.

Topservice.

Topservice.
Snelle levering en leuke extra's.
Ik ontving bij 2 potjes een leuk kwalitatief t-shirt, een heerlijke eiwitreep en de degelijke shake beker. Top! Zeer tevreden!

19 januari 2021

Hey Chris,

We worden zeer enthousiast van jouw positieve review!
Zo te zien valt alles in de smaak :D

ONLY WHEY

Kwaliteit supps, snelle levering, en een top klanten service!!

17 januari 2021

Hey Rick!
Wat super! bedankt voor jou review.

I.

Pre workout was nog niet binnen

Pre workout was nog niet binnen, maar de rest van de bestelling werd zonder problemen meteen verzonden. Pre workout wordt later zonder extra verzendkosten opgestuurd. Top service!

11 januari 2021

Beste Sumeet,
Fijn dat je tevreden bent met onze service, dat vinden wij zeer belangrijk :D
Geniet van je producten!