Goede website. Makkelijk te gebruiken. Snel bestellen. Vrij snel geleverd. Prima kwaliteit drukwerk. Voordeligste aanbieder. Ik ga er meer laten drukken.

Ik had een word document aangeleverd, wat anders bij Onlyprint werd afgedrukt (waarschijnlijk heb ik een verouderde versie). Vandaag ontving ik de aangepaste versie (had nog een pdf doorgemaild) via d... Toon meer

Pluspunten: betaalbaar, nette prints, gebruiksvriendelijke website. Minpunten: is duidelijk een "low cost" webwinkel, d.w.z.: voor weinig geld printen betekent geen service, geen advies, geen hulp, ve... Toon meer

1. Digitale drukker
  2. Commerciële drukkerij
  3. Digitale afdrukservice
  4. Drukkerij voor uitnodigingen
  5. Prints en uithangbordenwinkel

Ruim 20 jaar zijn wij vanuit Landgraaf in de meest zuidelijke provincie van Nederland actief als digitale drukkerij / printshop. Wij leveren drukwerk van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs met een focus op snelheid. Je kunt als particulier of zakelijke klant bij ons terecht voor professioneel bind- en drukwerk.

4,7

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede website

29 maart 2026

Antwoord van Onlyprint

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat de website makkelijk werkt, het bestellen snel ging en dat je tevreden bent met de kwaliteit, levering en prijs. We helpen je graag weer bij je volgende drukwerk!

Chatbot advies

7 april 2026

Antwoord van Onlyprint

Dankjewel voor je review! Leuk om te horen dat het chatbot advies je heeft geholpen. We blijven dit natuurlijk verder verbeteren 🙂 Graag tot de volgende keer!

Goede prijs voor keurig drukwerk.

De prijs/kwaliteit verhouding was prima.
Keurig scherpe documenten voor een goede prijs.

27 maart 2026

Antwoord van Onlyprint

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de kwaliteit van het drukwerk. Graag tot een volgende keer.

Helder en duidelijk bestelproces en…

Helder en duidelijk bestelproces en nette aflevering

17 maart 2026

Antwoord van Onlyprint

Bedankt voor uw 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat het bestelproces helder was en dat alles netjes is afgeleverd.

Drukwerken van Onlyprint zijn uitstekend

Het was een heel leuke ervaring om met Onlyprint te werken. Mooie website waar je de verschillende mogelijkheden makkelijk kan terugvinden. Bestelling gaat heel makkelijk, de prijzen zijn zeer redelijk en transparant, de service is uitstekend. De gebruikte materialen zijn top en het eindresultaat is dat ook. Ik raad iedereen aan om met Onlyprint in zee te gaan voor je drukwerken, in mijn geval was het een boek.

28 januari 2026

Antwoord van Onlyprint

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze website, service, materialen en het eindresultaat. Geweldig ook dat u Onlyprint aanbeveelt voor drukwerk. Veel dank voor uw vertrouwen!

Topproducten

Makkelijk bestellen, goede communicatie naar de klant en bovenal: hele mooie productie!

26 november 2025

fijn contact, goede service

De mensen van onlyprint hebben mij heel goed geholpen totdat mijn printopdracht naar tevredenheid was. Helaas zaten er in de eerste druk nog wat foutjes. Samen zijn we tot een goed eindproduct gekomen. Superservice!

6 november 2025

Denken op geen enkele manier mee in…

Denken op geen enkele manier mee in oplossingen

7 oktober 2025

Hallo Rosa,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je bestelling. Bij het bestellen heb je gekozen voor de optie ‘geen bestandscontrole’. Dat betekent dat wij het bestand precies zo printen als het wordt aangeleverd, zonder controle. Hier wordt je ook voor gewaarschuwd doormiddels een pop-up scherm op het moment dat je voor deze optie kiest.

Achteraf bleek dat de paginavolgorde in je bestand niet klopte, waardoor het resultaat helaas anders uitviel dan je had verwacht.
We hebben je per e-mail uitgebreid te woord gestaan en tips gegeven om in de toekomst het gewenste resultaat te bereiken. We begrijpen dat het teleurstellend is, maar omdat de fout in het aangeleverde bestand zat en je bewust gekozen hebt voor geen controle, kunnen we geen kosteloze reprint aanbieden.

We vinden het erg jammer dat je ervoor hebt gekozen om meerdere negatieve reviews te plaatsen. We staan altijd open voor overleg en hulp, maar laten ons niet onder druk zetten om buiten ons beleid om te handelen.

Team Onlyprint

Topkwaliteit bij het printen

Topkwaliteit bij het printen, geweldige klantenservice en een goede prijs.

19 september 2025

Antwoord van Onlyprint

Dankjewel voor deze mooie woorden!

Geen aandacht besteed aan volgorde

Geen aandacht besteed aan volgorde. De hoofdstukken staan door elkaar

9 september 2025

Beste Joke,
Zou je ons willen mailen zodat we even kunnen kijken wat er mis is gegaan?