Eigenlijk wou ik helemaal geen ster kiezen maar dat kan niet anders. Vreselijke oplichters, je zit in nood en dan wil je graag geholpen worden en dat mag best wat kosten. Wat krijg je voor hulp, een... Toon meer
Ontstoppingsbedrijfbosman
OPLICHTERS! ABSOLUUT GEEN ZAKEN MEE DOEN. Voor een simpele ontstopping werd ruim 1500 euro in rekening gebracht. Komt betrouwbaar over maar als je ter plekke de rekening moet betalen schrik je je r... Toon meer
Mensen keken ook naar
Enorme oplichters
Enorme oplichters! Doe geen zaken met Bosman ontstoppingsbrdrijf! Voor ontstoppen van gootsteen, 1 uurtje werk 1750,- euro gevraagd!!?? Dat kost bij fatsoenlijke en eerlijke loodgieter rond de 200,- euro. Loodgieter komt uren te laat waardoor avondtarief wordt berekend, terwijl hij 's middags zou komen. Achteraf word je voor het blok gezet en wordt een torenhoge rekening gepresenteerd, omdat er zogenaamd per meter wordt berekend. Als je contant betaald gaat de btw eraf zeggen ze. Het is gewoonweg oplichterij en wij zijn getilt voor meer dan 1100 euro!! Wij willen ons geld terug en doen aangifte en jurist wordt erop gezet!!
Zeer goede ervaring gehad
Zeer goede ervaring gehad, verstopping snel en goed verholpen
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf…
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf gehad. Vlekkeloos verlopen.
Dit is mijn 3e review en ook de laatste…
Dit is mijn 3e review en ook de laatste omdat ik er echt ziek van word.... vreselijk dat mensen je zo kunnen bedonderen... las in 1 review dat de aangifte onderweg is nou die van mij ook met camera beelden.... en tot mijn grote verbazing lees ik 1 goede review. Staat geweldig top.... ok die is waarschijnlijk van bosman die ergens op zijn strandbedje ligt van onze centen... nou wens iedereen succes ... ik ga her achter me laten en hoop dat de instanties ze snel stoppen......
Grote oplichters!
Grote oplichters!
Zijn geen ontstoppingsbedrijf maar een platform. Koppelen je aan oplichters van "loodgieters" die je per meter rioolspiraal laten betalen.
We waren op vakantie toen er een verstopping zat bij de wc en mijn ouders (op leeftijd) kwamen online bij dit bedrijf kwam.
De uiteindelijke loodgieter bracht een belachelijke rekening van 1400 in rekening. Werkzaamheden niet eens goed uitgevoerd, de wc lekte daarna. Onder dwang een rare factuur betaald, kon ook zwart betalen.
Vervolgens meermaals contact gezocht met Bosman om dit op te lossen. Wordt telkens weggedrukt via de telefoon en geen reactie op de e-mail.
Laat geen werkzaamheden uitvoeren via dit platform/bedrijf.
Aangifte komt jullie kant op.
Oplichters en/of zware misleiders
Oplichters en/of zware misleiders. Eisten even voor een gootsteen ontstopping een bedrag van 5200.- uiteraard niet betaald, toen werd het de volgende dag 2000.- en uiteindelijk 800.- Ik heb ze niks betaald want de afvoer is kapot gegaan en ik heb ernstige lekkage nu. Toch eisten ze geld, zonder schade had ik ook niet betaald trouwens. Laat je door hun niet oplichten!!
Wij hebben exact dezelfde negatieve ervaringen…
Wij hebben exact dezelfde ervaringen als all reviews hieronder. GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE.
Helaas hadden wij de pech dat onze schoonouders in ons huis verbleven en met de beste bedoelingen een loodgieter nodig hadden. Keihard opgelicht voor simpele ontstopping EUR 1200 te rekenen (en idd als je contact zou betalen, geen btw en kunnen ze belastingdienst oplichten).
Wij zitten nog altijd met een wc die lekt en onbruikbaar is, omdat die niet goed is teruggeplaatst. Wij proberen al weken dit te laten herstellen, maar niets. Dus niet alleen EUR 1200+ door de letterlijke wc, maar moeten ook nog herstelkosten maken bij een ander betrouwbaar bedrijf.
Wat dit bedrijf doet, is een willekeurige eenpitter naar je huis toesturen. Zij bemiddelen alleen. Die eenpitters verschuilen zich achter dit bedrijf (geen telefoonnummer of contactgegevens), en Bosman verschuilt zich achter een onbereikbare eenpitter. En oplossen doet Bosman sowieso niet.
Daarmee: ga ook NIET met DN Allround Services in Helmond in zee. Dat is de eenpitter die deze Bosman naar ons heeft gestuurd en waardeloos werk heeft afgeleverd.
Lang verhaal kort: vermijd dit bedrijf!
Oplichters! Nog niet eens 1 ster waard.
Nog niet eens 1 ster waard.
Opgelicht, herkenbaar verhaal wat ik hier al lees.
Oorspronkelijke factuur 2270 euro, maar contant mocht 1400.
Prijs per meter trekveer 60 euro. 20 meter veer gebruikt zeggen ze. Wc pot demonteren 139 euro. Camera inspectie apart op de factuur.
De monteur heet Noa (ik heb ook de achternaam begint met een T). Je wordt aardig onder druk gezet.
Als je betaald hebt krijg je een blanco factuur met een niet kloppend KVK, BTW en IBAN nummer.
Factuur zou nog gemaild worden, nooit ontvangen.
En week later zelfde probleem, dus nog niet eens opgelost.
Bedrijf blijft beloven terug te bellen, maar doen ze niet. Dus de maand garantie maken ze ook niet waar.
Aangifte is gedaan. Is dit jou ook overkomen? Doe aangifte! Hoe meer aangiftes er komen hoe eerder er strafrechtelijk stappen worden genomen.
Want nu gebeurt er niets helaas.
De rekening voor het ontstoppen van de regenwaterafvoer onder de grond.
De rekening voor het ontstoppen van onze regenwater afvoer (2 uur werk voor 2 man)bedroeg tot onze schrik 2669,62. Voor het gebruik van de spiraal werd 15 x 59,50 (meterprijs) gerekend, €892,50; voor de reiniging met veer 22mm. 10 x (“ik reken wat minder, anders wordt het zo duur”…)82,50 (meterprijs), €825,00, camerainspectie €165,00, starttarief €169,00,voorrijkosten 35,00, meerwerk 4 x 15min: 4 x 29,95 =119,80. BTW 463,32.
Onze eigen fout dat we geen offerte gevraagd hebben, en de reviews niet hebben gelezen van tevoren.
Vermijd dit bedrijf
Ik heb dit bedrijf gebeld om een verstopte wastafel in de badkamer te laten verhelpen. Uiteindelijk moest ik heel betalen voor minder dan een uur werk. De kosten werden niet vooraf duidelijk uitgelegd. Op hun website staat dat de startprijs €50 is — dat bleek totaal niet te kloppen.
Achteraf beweerden ze dat ze meer dan 3 meter diep moesten gaan om de afvoer te ontstoppen, in een gewone woning met twee verdiepingen. Dat klinkt ongeloofwaardig, maar dat hoorde ik pas nadat ik al had betaald.
Ik voel me echt misleid.
Vermijd dit bedrijf alsjeblieft! Ik wou dat ik eerst op deze site had gekeken — dat was mijn eerste fout.
Hopelijk helpt deze review om anderen te waarschuwen.
Opgelicht
het bedrijf rekent eventjes € 59,50 voor het gebruik van spiraal (van goud?) en € 40,00 voor het gebruik van de waterzuiger. Nagevraagd bij ander bedrijf en die rekent daar niets voor, zit bij de prijs in.
Bij de afrekening geklaagd over de hoge prijs en werd het bedrijf gebeld door de monteur. Die zei mij dat het goedkoper kon maar dan moest ik contant betalen en hoefde de BTW niet te worden betaald. N.B.
Dus dan ging het zwart.
Meerdere keren gemaild: geen reactie. Inmiddels telefoonnummer gewijzigd.
Onderaan de website staan de logo's van de organisaties waarbij ze zijn ingeschreven: bij navraag blijkt dat dit niet het geval is.
Je wordt dus van alle kanten belazerd.
Trap er niet in, dit klopt allemaal niet!
Grootste oplichters ooit
In en in triest bedrijf.
Meer dan 1500 euro betaald voor 1,5 uur werk. Dit terwijl 300 euro van te voren was afgesproken, overige kosten niets over gezegd.
- Voorrijkosten en starttarief, 210 euro! dan is er dus nog niets gebeurd. Terwijl op site 49 euro staat.
- 60 euro per meter spiraal gebruik, belachelijk.
- Daar kwam bij + '300 euro reiniging'. Waar was die spiraal dan voor??
- camera inspectie 165 euro, niet om gevraagd
-etc..
Komt geen reactie op mails. Je nummer wordt geblokkeerd als je terugbelt en om opheldering vraagt. Nooit mee in zee gaan!!
Telefoonnummer op website al 3 keer veranderd. Recensies op site zelf verzonnen (wel heel dom gedaan trouwens, iedereen ook echt 5 sterren.. , doe dan ook iemand 4 sterren om nog beetje geloofwaardig over te komen).
Precies zoals alle andere reviews
Precies zoals alle andere reviews! Oplichters! Bijna 1000 euro voor nog geen half uur werk aan de keukenafvoer(die na 5 minuten al weer doorliep)!
En ook ik ben te goed van vertrouwen
En ook ik ben erin getrapt. Gepeperde rekening van EUR 800,- voor een ontstopping van de afvoer van de regenpijp. Adverteren met vanaf 49,95 en dan komen de vaste kosten en de werkzaamheden. Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de KVK Ik ben stom geweest en hoop dat jullie dit lezen. Voor mij is het nu om te bepalen wat ik er nog mee ga doen want dit is niet eerlijk. Oh ja ik krijg ze ook niet meer te pakken.
Grote financiele verrassing voor een uurtje werk!
Helaas heb ik niet eerst de reviews bekeken. Ook bij ons werd in het telefonisch contact de uur tarieven vermeld en terloops het feit dat er extra kosten zouden zijn voor gebruik van spiraal. Echter niet duidelijk dat dit per meter zou zijn. De verstopping werd netjes opgelost binnen een uurtje. Vervolgens een rekening van meer dan €1,000 omdat er 7 meter leiding van schoon gemaakt en dit twee keer was gedaan met een tarief van bijna €60 per meter!
Pure oplichting
Ontstopping afvoer keuken
De website geeft aan behandeling ontsopping vanaf €49.50. Echter achteraf blijkt dat ze voor het 1ste halfuur € 169.00 vragen plus € 35.00 voorrijkosten, elke 15 min. extra € 29.95, daarna verplicht camera inspectie € 330.00 voor en na de reiniging.
Reinigingskosten gebruik spiraal € 59.50 per meter en daarna met andere kop reiniging kanaal € 82.50 per meter.
Totaalkosten net geen € 2000.00 voor eenvoudige keukenontstopping.
Bel nooit 0850609320 als je bovenstaande niet wilt betalen.
Dus b
Slechte ervaring met Bosman…
Slechte ervaring met Bosman ontstoppingsbedrijf
Inderdaad,zoals ik ook lees in andere reviews over Bosman, alweer een cowboy en oplichter in de wereld van de 'ontstoppers'
Alles zeer dubieus; ze hebben het over "lopende meters" zonder uit te leggen wat ze daar nou mee bedoelen... en je kunt het aantal meters ook helemaal niet controleren. Meestal een half uur werk (ook in mijn geval) voor wat eigenlijk een eenvoudige klus is. En na 30 minuten komen ze dan met een absurd bedrag.
Het is duidelijk: OPLICHTERIJ !
Ik hoop dat consumentenprogramma's er meer aandacht aan gaan besteden.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf ! Helaas heb ik niet hier gekeken van te voren want dan had ik geweten ze niet te bellen. Ze beloven lage kosten. Dit duidelijk afgesproken aan de telefoon. Dit blijkt 169 voor een half uur te zijn ipv 49.95. Verder rekenen ze 35 euro voorrijkosten. Materiaal ( spiraal) wordt per meter gerekend in ons geval 8x 59.95 reinigen ook 65 per meter dus al met bijna 1500 euro voor een uur. Daarna bleek dat ze de toiletpot niet goed hadden terug gehangen. Vele telefoontjes en elke keer beloftes dat ze zouden komen (maar ja we werken met zzp ers mevrouw ) zijn ze niet teruggekomen om de schroeven aan te draaien en de boel fatsoenlijk achter te laten. Ze laten je ter plekke afrekenen. Toen ik vanmorgen belde om na te vragen waarom ze gisteren niet geweest zijn werd er opgehangen en mijn nummer geblokkeerd. Schandalig dit. Ga dus nooit met dit bedrijf in zee !!!!