Al sinds de vroege jaren 70 van de vorige eeuw ben ik verzot op de schitterende messen van Opinel. Ik gebruik de messen in diverse maten als dagelijks keukengerei. Het slijpsteentje dat ik kocht als... Toon meer
Het zijn mooie, scherpe messen. Keurig geleverd in mooie dozen. Er mankeerde niets aan, de inscripties waren ook mooi. We hadden drie grote messen besteld en kregen daarom gratis een schilmesje. We ha... Toon meer
Snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs van het nieuwste model Neo 06 uitgevoerd in walnoot hout. Prachtig klein maar scherp en degelijk mesje. Hij staat hier in de kast bij de andere Opine... Toon meer
In eerste instantie kreeg ik mijn gepersonaliseerde mes terug met een wit puntje in een letter. Het zag eruit alsof de inkt niet goed was maar de oplossing was eenvoudig. Nadat ik een foto had gestuur... Toon meer
Info over Opinel
La société Opinel implantée à Chambéry, en Savoie, en France, fabrique depuis plus de 130 ans des couteaux durables, robustes et efficaces : des couteaux de poche, des petits outils pliants pour le jardin, des collections haut de gamme de couteaux de table et de sets de couteaux de cuisine d'une qualité professionnelle. Les collectionneurs de couteaux seront séduits par les modèles de luxe, les séries limitées. La marque à la Main Couronnée a également développé une collection de couteaux pour enfant, pour cuisiner en toute sécurité.
Pour un cadeau original et unique ou pour se démarquer, notre offre de couteaux personnalisés est disponible pour les particuliers, les entreprises et les restaurateurs.
Pensez à la personnalisation

- Personnalisez votre couteau Opinel
- Nous proposons la personnalisation de nos couteaux de poche, de cuisine, de table ou encore de jardin. Gravure sur le manche ou sur la lame, un couteau personnalisé est un objet personnel qui est unique au monde !
Le Garantie Opinel
Découvrez la garantie Opinel !

- Garantie de nos produits sans limitation de durée
- Livraison offerte à partir de 69 € d'achat
- Paiement sécurisé
- En cas de défaut(s) de fabrication, les articles OPINEL sont garantis à vie et échangés à la demande de l’acheteur.
508 Boulevard Henry Bordeaux, 73000, CHAMBERY, Frankrijk
- info@opinel.com
- opinel.com
Zeer snelle levering vanuit Frankrijk
Zeer snelle levering vanuit Frankrijk, zelfs met gravure
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer

Doet wat het beloofd
Doet wat het beloofd, de gravering is ook heel mooi en op tijd geleverd! Dank je wel

Kosteloos vervangen!
Mijn opinel N4 was plots kapot. Ik had contact via e-mail en werd vriendelijk geholpen. Dankzij de levenslange garantie kreeg ik een nieuw opgestuurd, waarvoor mijn oprechte dank!

Antwoord van Opinel
Een mooier mes is er niet voor mij
Een mooier mes is er niet voor mij. Klassiek met beuken heft en stalen lemmet. Rechtstreeks bij de maker gekocht en op de afgesproken dag bij me afgeleverd.

Prima bestelervaring
Prima bestelervaring, communciatie en product volgens verwachting

Traditie in ere bewaard
Traditie in ere bewaard. Prachtig product voor een hele scherpe prijs.
Prachtige messen!
OPINEL is een topproduct.
OPINEL is een topproduct.
Bestelling was eenvoudig.
Levering was stipt.
Super scherp en degelijk materiaal
Super scherp en degelijk materiaal !
Vlotte levering
Vlot en correct verlopen
Vlot en correct verlopen! Makkelijke site op te bestellen.
De levering was hier ook heel snel!