Kender OpinionsLand gennem mange, mange år! Prøver at nå forbi hver dag - prøver! God dialog! Og roser gerne for lidt honoreringer for hvert forsøg. Håber at I vil gi' lidt 'hurtigere' tilbagebetaling... Toon meer
Tilbyder undersøgelser som man alligevel ikke må færdiggøre Jeg har oplevet at efter at bruge 10 minutter på en undersøgelse beslutter de at man alligevel ikke er en del af målgruppen. Heldigvis... Toon meer
Er mangeårigt medlem, og ville godt give 5 stjerner. Men jeres udbetalingssystem trænger til en opdatering. Jeg ville bruge 3000 point på Paypal, men kan jo kun overføre 1000 point ad gangen. Efter... Toon meer
Jeg var en tur i Silvan helsingør I dag formålet var at jeg skulle hente vare jeg ikke havde penge til at betale dagen før! I den forbindelse blev jeg betjent af den mest sympatisk unge mand man vil... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tjen penge online med vores betalte meningsmalinger i Danmark. Sig din mening og tjen penge hjemmefra pa online meningsmalinger!
Denemarken
- opinionsland.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Latterlig ringe betaling for at deltage…
Latterlig ringe betaling for at deltage i undersøgelser, der oftest er elendigt lavet. Derudover spammer de med opfordring til at deltage i undersøgelser, hvor der efterfølgende ikke er tilgængelige undersøgelser, så ja, det minder uhyggeligt om svindel og humbug - OG er absolut spild af tid!

Svindel og humbug
Svindel og humbug
De vildleder folk med at man kan få belønninger for undersøgelser, men i virkeligheden får man at vide at man ikke kvalificerer EFTER man allerede har lavet undersøgelsen. Uanstændige svindlere

Michaela
Den her medarbejder lyver lyver hun passer ikke dit arbejde hun er ligeglad med kvaliteten tjekker ikke få de oplysninger der bliver sendt i det hele taget så fusker hun hun burde fyres hun snyder medlemmerne fra bring kunne forestille mig at hun ligger pengene i egen lomme det er i hvert fald nærliggende denne side snyder deres kunder de vil ikke give give point og de penge som du skylder stol ikke på åben løbe skrigende væk den her medarbejder der hedder Michella er speciel Dreng hun passer ikke dit arbejde og kommer kun hvis Danmarks svar på tydeligvis ikke Sine ting

Antwoord van OpinionsLand
Spild af tid og totalt krænkende
Spild af tid og totalt krænkende.
Jeg har på de 150 minutter jeg har kæmpet med det. Udleveret alt om mit privatliv adresse osv.
jeg fik optjent 245 point og man skal bruge 775 point til at udløse en 50er til online shoping. Altså rundt regnet 5kr i timen for at udlevere alle detaljer om ens liv. Efter jeg blev færdig med et spørgeskema om tobak sagde de ligepludslig at jeg var utroværdig og at min profil blev låst.
Altså intet at hente men blot at fuldkomment blotte sig.

Antwoord van OpinionsLand
Se er okay jeg har prøvet dem i nogen…
Se er okay jeg har prøvet dem i nogen tid

spild af tid
spild af tid, de reklamere med op til 30 kr. pr. undersøgelse.
jeg fik 200 point på 8 undersøgelser på ca. 2 timer.
man skal have 1.000 for at få 70 kr.

Spil af tid.
Spil af tid.
Elendige point pr. undersøgelse.
Hvis du beslutter dig for at tage en pause og ikke logge ind i et stykke tid, bliver din konto deaktiveret.
Nåh ja, nå så din konto er deaktiveret, så mister du forresten alle dine point.
Svar fra deres kundeservice
"Vi kræver, at medlemmerne logger ind og holder deres konto opdateret, og at de ofte deltager i undersøgelser. Hvis du ikke logger ind i seks måneder, vil din konto automatisk blive deaktiveret.
Når en konto deaktiveres, mister medlemmerne deres point, hvilket er klart beskrevet i vores vilkår og betingelser på vores websted, som du accepterer, når du opretter en konto hos os."
Som jeg siger, spild af tid. Se deres svar.

Antwoord van OpinionsLand
Jeg havde bestilt 2 gavekort til Matas…
Jeg havde bestilt 2 gavekort til Matas men jeg har kun modtaget 1 HVORFOR der er hævet for 2 gavekort

spild af min tid
spild af min tid, der har ikke været nogen undersøgelser
siden den dag jeg tilmeldte mig. ps jeg sætter pris på i svarer men jeg skriver altså ikke min e mail på en side hvor alle kan se den.

Antwoord van OpinionsLand
Fungere rigtigt godt og gode muligheder…
Fungere rigtigt godt og gode muligheder for at optjene point

Antwoord van OpinionsLand
Det er hyggeligt og spændende at give…
Det er hyggeligt og spændende at give sine holdninger og meninger til kende, og at man "sparer" point sammen til gavekort ,m,m,

Antwoord van OpinionsLand
Jeg har det godt med jer ,fine…
Jeg har det godt med jer ,fine undersøgelser,som man kan besvare når man har tid

Føj for den lede
Føj for den lede. Ren politisk manipulation.

For dårligt
Hvorfor laver i en undersøgelse af hvad du syntes om Socialdemokratiet når der kun er valg mellem tre muligheder som alle er negative?

Antwoord van OpinionsLand
Spild af tid, kan ikke tjekke ens kto
Har været med i en del år, men nu kan man ikke få lov at se sin saldo, kan slet ikke komme videre , hverken på Pc , tablet eller telefon , men de sender stadig undersøgelser , man bruger alt for meget tid, i forhold til belønningen.
Tak for denne gang