Kender OpinionsLand gennem mange, mange år! Prøver at nå forbi hver dag - prøver! God dialog! Og roser gerne for lidt honoreringer for hvert forsøg. Håber at I vil gi' lidt 'hurtigere' tilbagebetaling... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tilbyder undersøgelser som man alligevel ikke må færdiggøre Jeg har oplevet at efter at bruge 10 minutter på en undersøgelse beslutter de at man alligevel ikke er en del af målgruppen. Heldigvis... Toon meer
Er mangeårigt medlem, og ville godt give 5 stjerner. Men jeres udbetalingssystem trænger til en opdatering. Jeg ville bruge 3000 point på Paypal, men kan jo kun overføre 1000 point ad gangen. Efter... Toon meer
Jeg var en tur i Silvan helsingør I dag formålet var at jeg skulle hente vare jeg ikke havde penge til at betale dagen før! I den forbindelse blev jeg betjent af den mest sympatisk unge mand man vil... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tjen penge online med vores betalte meningsmalinger i Danmark. Sig din mening og tjen penge hjemmefra pa online meningsmalinger!
Contactgegevens
Denemarken
- opinionsland.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Meget hurtig udbetaling
Meget hurtig udbetaling, af indestående. Spændende spørgeskemaer.
deltag i relevante og interessante…
deltag i relevante og interessante undersøgelse - og få tilmed en pengepræmie, der kan veksles til gavekort i mange forskellige forretninger
super med lidt af lave når man får tid…
super med lidt af lave når man får tid så alle får deres mening af høre
Gode undersøgelser

Antwoord van OpinionsLand
Scam de ophæver ens konto
Scam de ophæver ens konto, når man vil til at købe for sine point.
Rent snyd og bedrag

Det rene scam!!
Det rene scam. Konto bliver deaktiveret efter de har alle de informationer de skal bruge om dig og fra dig.

God start
Ja de første gik fint, men siden passer mit password ik.
Så holdt med at deltage

Dårlig side…
Fik i starten et godt indtryk af siden da det virkede upåklageligt de første par dage. Og var flittigt bruger af samtlige undersøgelser. Men da jeg røg et trin op og blev sølvmedlem, har intet virket. Selvom der står 2 undersøgelser til rådighed: Kan disse ikke besvares når man trykker på een af dem: Kommer der en pop-up besked om at der desværre ikke er nogen tilgængelige undersøgelser til mig i øjeblikket, selvom det er tydeligt at der er 2 af hhv 60 og 200 point’s værdi. Har også prøvet at blive smidt af, ligesom jeg havde overstået en undersøgelse på 20 min. Tidsspilde og dårligt betalt.

Antwoord van OpinionsLand
Undersøgelser som ikke understøtter iPhone eller ipad
Man bliver inviteret til undersøgelser som man ikke kan svare kun med iPad eller iPhone. Man tager kontakt til dem og fortæller dem at de er nød til at skrive på indbydelse så man ikke mister sin tid at besvare lange undersøgelse, fordi man mangler tastaturet. Det er i dag 4. gang jeg svarede til undersøgelse og endte igen at bruge meget tid for intet...
Man får ikke meget for sin tid, og mange ugyldige svar
Jeg gør mig meget umage med at svare ærligt og oprigtigt på skemaerne men fordi jeg åbenbart læser hurtigt og er færdig før den kalkulerede tid, så mister jeg min belønning
har ingen ide om hvad dette betyder
Uhæderligt panel
Jeg er lige blevet smidt ud ligesom mange andre, fordi jeg ikke opfylder betingelserne og ikke gør mig umage.
Noget værre sludder. Jeg har været med i mange år og ikke haft problemer før, men de betaler også meget dårligt, så lidt spild af tid.
Kan ikke længere anbefale dette panel.