1. Aannemer
  3. Vloerenlegger
  4. Schilder
  5. Loodgieter
  6. Houten vloereninstallateur

Bij Opulix geloven wij in kwaliteit en functionaliteit. Als specialist in bouw en renovatie, richt Opulix zich op het leveren van duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen. Ons doel is niet alleen om aan uw huidige behoeften te voldoen, maar ook om ruimtes te creëren die blijvend waarde toevoegen. We geloven in een open dialoog met onze klanten. Door vanaf het begin uw wensen en vereisten duidelijk in kaart te brengen, zorgen we voor een soepele realisatie van uw projecten. Onze focus ligt op het bieden van duidelijke communicatie en het nakomen van afgesproken deadlines en budgetten. Bij ons kiest u voor een betrouwbare partner in de bouwsector. Wij staan klaar om samen met u ruimtes te transformeren die niet alleen voldoen aan uw eisen, maar ook een gevoel van welzijn en comfort bieden.

4,5

Uitstekend

Snel, goed en betrouwbaar

Vanaf eerste contact erg goede communicatie, opvolging en afspraken kunnen maken met Imad en zijn team. Na referentie bezoek een grote opdracht aangegaan en erg tevreden (stucen, kitwerk, saus en spuit werk, badkamers en toiletten afmonteren). Naast goede uitvoering wordt er goed meegedacht en echt voor kwaliteit gegaan !

10 december 2025

Onze samenwerking met Opulix is ons goed bevallen

Onze samenwerking met Opulix is ons ontzettend goed bevallen. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel en prettig met Imad, die altijd goed bereikbaar was en actief met ons meedacht. De vakmensen van Opulix hebben vakwerk geleverd en toonden veel professionaliteit tijdens de hele renovatie.

Het project verliep in twee fases, verspreid over drie maanden: eerst de bovenverdieping, vervolgens de benedenverdieping. Dankzij deze aanpak konden wij tijdens de renovatie in de woning blijven, wat voor ons een enorme meerwaarde was. Ook bij onverwachte obstakels (in bijvoorbeeld de planning) dacht Imad constructief met ons mee en kwamen we samen altijd tot een passende oplossing.

Wij kijken met veel tevredenheid terug op het hele traject en kunnen Opulix van harte aanbevelen!

- Vloerverwarming, stucwerk, traprenovatie en pvc visgraat vloer.

28 maart 2025

Netjes afgeleverd

Stukwerk is netjes opgeleverd. Ons huis had veel hoekjes en verwarmingsbuizen, is netjes omheen gestuukt. Mooi resultaat geworden.
Communicatie verliep snel en goed. Bij oplevering van ons huis konden ze direct beginnen.

30 december 2024

Opulix

Opulix kon vlot starten en heeft een grote verbouwing bij ons gerealiseerd. Hierbij is een badkamer aangelegd, elektra en loodgieterswerk volbracht, gestucd en geschilderd. Ze hebben snel en hard gewerkt met een mooi eindresultaat. Imad zat er bovenop. Zou het zeker aanraden voor de afbouw van een bouwproject!

27 januari 2025

Antwoord van Opulix

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat en onze inzet. Graag tot een volgende keer!

Onze ervaring met Opulix

Opulix heeft bij ons o.a. de gehele woning gestuct en geverfd. Zoals bij elke grote verbouwing waren er soms tegenvallers in de verbouwing, maar daarbij werd meegedacht in oplossingen. Fijne en snelle communicatie!

27 januari 2025

Antwoord van Opulix

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze aanpak en communicatie. Graag tot een volgende keer!

Stuc en schilderwerk door Opulix

Ik had al vrij snel contact met Imad van Opulix. Voelde al vanaf het begin vertrouwt aan. Imad is iemand die snel schakelt, goede adviezen geeft en met je meedenkt. Op locatie een afspraak gemaakt en ontving al snel daarna een offerte die er prima uitzag. Deze ook snel geaccepteerd en de werkzaamheden in laten plannen. Eerst de stucadoors en daarna hebben de schilders het afgemaakt. Zeer vakkundige stucadoors die prima werk hebben verricht en de boel opgeruimd achter lieten. Ook de schilders hebben prima werk verricht. Na afloop van de klus nog enkele zaken zeer snel gerepareerd, zelfs op een zondag! Kortom prima prijs en zeer goede vakmensen. Ook complimenten aan Imad die het hele proces vanaf het begin totdat de klus volledig was afgerond vakkundig heeft begeleidt. Als je goede stucadoors en schilders zoekt kan ik je zeker Opulix aanbevelen.

30 december 2024

Antwoord van Opulix

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met het hele proces en het vakmanschap van ons team. Graag tot een volgende keer!

Stucwerk door Opulix

Groot gedeelte van het huis laten stucen en we zijn heel tevreden over dit bedrijf. Goede en duidelijke communicatie. Reageren snel en denken echt mee met de klant. Eerlijk advies en eerlijke prijzen. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen! Zo’n goede service zie je nog maar weinig tegenwoordig. Klasse!

13 november 2024

Antwoord van Opulix

Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en het resultaat. Graag tot een volgende keer!

Goede kwaliteit en prijs

Aandacht voor het in kaart brengen van de werkzaamheden en een passende offerte. Werk werd snel uitgevoerd. Goede kwaliteit en prijs.

15 oktober 2024

Antwoord van Opulix

Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met onze kwaliteit, snelheid en prijs. Graag tot een volgende keer!
- Team Opulix

Snel geschakeld en snel gewerkt

30 juli 2024

Antwoord van Opulix

Bedankt voor je feedback! Goed om te horen dat we snel hebben kunnen schakelen en het werk snel is uitgevoerd. We staan klaar voor eventuele toekomstige klussen.

Stucen 263m2

Samengevat.

- Opname snel gepland (13-06)

- Na de opname snel de offerte in de email - De offerte was duidelijk
- Competitief geprijsd
- Duidelijke afspraken (Wat doe jezelf, wat doet Opulix).
- Komt afspraken na.
- Snel gestart (02-08)
- De stukadoors hebben heel hard gewerkt (05-08 opgeleverd).

Het eind resultaat is meer dan professioneel, super glad, alles handwerk en zeer tevreden mee.

5 augustus 2024

Antwoord van Opulix

Hartelijk dank voor je uitgebreide en lovende feedback!

Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met het hele proces, van de eerste opname tot de oplevering.

We zijn trots op het werk dat we hebben geleverd en blij dat het aan je verwachtingen voldoet.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en jouw woorden bevestigen dat we op de goede weg zijn.

Als je in de toekomst nog iets nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar. Dank je wel voor je vertrouwen!

Stucklus 70m2

We hebben Opulix ingehuurd voor een stucklus voor 70m2. We zijn tevreden over de communicatie. Er werd snel en netjes gereageerd en de klus is snel opgepakt. Ook het resultaat is uitstekend. Uiteindelijk hebben ze alles binnen 1 dag afgekregen en het ziet er netjes uit! Prijs-kwaliteit verhouding ook goed, we zouden ze nog eens inhuren voor een klus wanneer nodig.

31 juli 2024

Antwoord van Opulix

Dank voor uw positieve feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en resultaten. We staan klaar voor toekomstige klussen.

Vakkundig 170m2 begane grond gestuct

Graag deel ik mijn positieve ervaring met stukadoorbedrijf Opulix. Een maand geleden kwam Imad bij ons langs om ons huis te bekijken en uit te leggen hoe Opulix te werk gaat. Dit gaf ons meteen veel vertrouwen in hun aanpak en professionaliteit.

Murat en zijn team kwamen met vier man sterk en hebben in slechts twee dagen tijd 170 m² gestuct. Het team bestond uit ontzettend aardige mannen die niet alleen heel hard werkten, maar ook in oplossingen dachten. Hierdoor verliep het gehele proces vlekkeloos en waren wij zeer tevreden met het eindresultaat.
Na afloop alles zeer netjes opgeruimd en schoon gemaakt

Ik kan Opulix dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en vakkundig stukadoorsbedrijf.

24 juli 2024

Antwoord van Opulix

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met ons werk. We streven altijd naar de beste service en kwaliteit. Bedankt voor je aanbeveling en vertrouwen in Opulix! We staan altijd voor je klaar als je iets nodig hebt. 💪

Toon reviews in alle talen. (17 reviews)