www.opwaarderen.eu Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Ze zijn nog geen eens 1 ster waard 11 euro afgeschreven en je ontvangt geen beltegoed waardeloos bedrijf

Hallo ik heb laatste 3 keer mail geschrijven naar u toe over opwaardeerkode die ik niet ontvangen heb en steeds ook niet. Hier zijn de gegevens dat het betaald is.iDEAL EUR -100,99 N... Toon meer

Op 31-08-2017 om 01:37 een paysafecard van €50 via opwaarderen.eu gekocht met iDeal WEL BETAALD GEEN CODE !!!!!! 30 mailtjes gestuurd naar hun emailadres en via de site contact opgenomen.... GE... Toon meer

1. Mobiele netwerkaanbieder

Over www.opwaarderen.eu

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op www.opwaarderen.eu kun je eenvoudig online opwaarderen! Afrekenen kan met meerdere betaalmethoden waaronder iDeal en per telefoon! Je beltegoed online opwaarderen doe je voortaan bij www.opwaarderen.eu!

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goed

Heb meerdere malen besteld bij opwaarderen.eu . Direct mijn code ontvangen. Maar bij de 6e bestelling werd mijn bestelling opgehouden en moesten ze een controle check uitvoeren. Heeft net iets meer dan een dag geduurd maar ben eindstand toch blij dat ik het heb gekregen.

Bedankt Robin en nog een fijnedag

17 april 2018

Vreselijk bedrijf.

Niet blij met opwaarderen.eu.

Vandaag een paysafe van 50,- euro gekocht maar geen paysafe kaart gekregen. Contact op genomen met mijn creditcard verstrekker en die geeft aan dat opwaarderen.eu de betaling in PENDING houd. Of ze dit doen om rente te genereren of om dat ze na elke bestelling eerst een zelf een prepaid kaart moeten kopen is niet duidelijk.

**UPDATE**

Dit mailtje kreeg ik terug van ze een x aantal dagen geleden.
------------------------------------------------------------------------------
Hallo Mano,

Goed dat je contact opneemt. Vervelend dat je problemen ervaart met bestellen. Ik zie dat je betaling niet is gelukt, waardoor we de bestelling niet konden leveren. We kunnen helaas niet zien wat de oorzaak is.

De betaling is inmiddels weer vrijgegeven. Het duurt soms echter 3 tot 5 dagen voordat dit zichtbaar is. Ik wil je adviseren om het nogmaals te proberen. Eventueel met een andere browser of vanuit een ander apparaat.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Lisanne | beltegoed.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------

Inmiddels weer x dagen verder en de betaling is nog steeds niet terug op mijn rekening nummer. Mijn creditcard verstrekker zegt dat er genoeg saldo op staat om de betaling te verrichten maar dat men zelf de betalingen niet accepteert. Wanneer een betaling in pending modus blijft kan het wel 15 tot 20 dagen terug tot een bedrag terug is op de rekening en dit terwijl als ze dit handmatig terug storten je het geld meteen beschikt.

Inmiddels zijn we al een hele tijd verder maar dus nog steeds geen 50,- euro terug + kosten voor het gebruik van een creditcard.

Fijn bedrijf dit hoor. Ze zetten zich zelf in een primá dag licht zo.

Doe je zelf dus een plezier, als je beltegoed of een paysafe nodig hebt, ga naar de winkel, en anders wacht tot het weekeind voorbij is want dit bedrijf gaat je zeker niet van dienst zijn. On Nederlands dit.

4 april 2018

Eigenlijk is het bedrijf niet eens 1…

Eigenlijk is het bedrijf niet eens 1 ster waard. De site faciliteert mogelijkheden voor criminelen, die op listige wijze via marktplaats.nl advertenties plaatsen en bij het maken van een deal, om via marktplaats berichten betaallinkjes sturen. Eenmaal betaald kom je op de site van opwaarderen.eu en is het kwaad al geschied. "Het bedrijf kan na een directe betaling de code zogenaamd niet meer deactiveren, want het tegoed zou meteen verbruikt zijn. Het zegt al genoeg dat het bedrijf telefonisch niet benaderbaar is. Kortom een geoliede machine waarin opwaarderen.eu haar handen op verdachte wijze in onschuld wast!

21 maart 2018

500euro aan paysafe kaarten niet ontvangen

Je koopt €500 aan paysafe kaarten bij opwaarderen.eu dat onderdeel is van het bedrijf TOPUP Bv. Rond 15:30 uur. Geen paysafe kaarten ontvangen. Na meerdere mailtjes en telefoonnrs die het niet doen, krijg je de volgende dag een mailtje als je jouw legitimatie en bankafschrift wilt opsturen. En dat ze alleen tijdens kantooruren beschikbaar zijn. Er staan geen openingstijden bij vanaf hoe laat tot hoe laat je wel en niet online paysafe kaarten kunt kopen en volgens mij is 15:30 uur gewoon tijdens kantooruren

Verder snap ik niet dat als je paysafe kaarten koopt online, waarom moet ik eerst tientallen mailtjes sturen en vervolgens een domme mail de volgende dag te krijgen met als je even je ID kaart of rijbewijs wilt sturen. Vervolgens word er niet meer op de mailtjes gereageerd.

Heel klantontvriendelijk en raden wij jou af na andere slechte reacties te hebben gelezen om opwaardeercodes bij OPWAARDEREN.EU te kopen.

25 januari 2018

erg jammer

erg jammer, dames en heren
de grootste scam site aller tijden...
ik ben zojuist gescamed voor 10 euro paysafecard jammer dat dit zo moest jammer dat mijn 10 euro in deze mensen hun handen moesten glipen

23 januari 2018

Oplichters

Oplichters, met mijn creditcard een paysafe card proberen te kopen. Je raadt het al wel € 101,49 van me card maar geen code ontvangen! En nu? Neem reageert op mails of wat dan ook!

15 januari 2018

Paysafecard betalen prima, ontvangen hou maar

Ik heb een paysafecard gekocht, maar ontvangen houd maar. En de vraag is of ik die nog Krijg!

11 december 2017

Hoi Mustafa,

Helaas is jouw bestelling tegengehouden door een veiligheidscontrole.
Geld schrijven we nooit zomaar af. Mogelijk is het geld in reservering op je creditcard. Dit zal spoedig weer beschikbaar zijn, afhankelijk van je bank.
Heb je nog geen beschikking tot het geld? Stuur ons dan een email en dan zoeken we het voor je uit!

Arno | Opwaarderen.eu
E-mail: support@opwaarderen.eu

Ik heb eergisteren een aankoop gedaan …

Na het bericht is de verkoper inderdaad zijn woord nagekomen, waardoor ik mijn paysafecard heb kunnen bemachtigen via opwaarderen.eu.
Een klein puntje van aandacht zou misschien de snelheid kunnen zijn waarop deze geleverd is.
Bedankt!

28 november 2017

Hoi,

Erg vervelend als de bestelling niet meteen aankomt. Ik kan bij jouw bestelling helaas geen fout ontdekken, Deze is direct naar je gestuurd. Ik heb je bestelling opnieuw naar je verstuurd. Mocht je deze nog steeds niet hebben ontvangen, neem dan ajb contact met ons op. Het kan zijn dat er een schrijffout in je adres zit.

Stephan | Opwaarderen.eu
E-mail: support@Opwaarderen.eu

OPLICHTERS!!!!! Pas op ! WEL BETAALD GEEN PRODUCT! Pas op voor deze OPLICHTERS!!!!

WEL BETAALD GEEN CODE !!!!!!
30 mailtjes gestuurd naar hun emailadres en via de site contact opgenomen.... GEEN REACTIE !!!!

Foto's van id bewijs en screenshot van betaling!!!! GEEN REACTIE!!!!!!

Stelletje OPLICHTERS!!!!!!!!!!

1 september 2017

Goedemiddag,

Wat jammer om te lezen dat je zó ontevreden bent over onze service. Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je je code krijgt en dat je snel wordt geholpen via de mail. Dat dat niet gebeurd is betreur ik zeer. Ik zou graag willen zoeken wat er mis gegaan is en of je inmiddels geholpen bent, maar helaas laat je geen contact- of bestelgegevens achter.

Zou je contact willen opnemen via onderstaand e-mailadres? Dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Lauren | Opwaarderen.eu
E-mail: support@Opwaarderen.eu

Bah goorlappen ook weer dezelfde …

Bah goorlappen ook weer dezelfde boevenbende koop hier echt niks

UPDATE: nu moet ik contact opnemen nadat ik al anderhalve week bezig ben om contact te krijgen maar volkomen genegeerd wordt. Nu het op trustpilot staat krijg je wel meteen reactie, maar als ik dan vervolgens reageer hoor ik wederom niets. Dit alleen maar om via trustpilot te proberen het imago, wat door alle negatieve berichten op internet flinke schade heeft opgelopen, en om zo een hogere ranking te krijgen in de zoekresultaten omdat ze zogenaamd betrouwbaar zijn. Nou die sporen zijn niet uit te wissen door het binnenhalen van alleen maar door positieve referenties verkregen door het manipuleren van dit systeem, om zo het aantal sterren te verhogen. Maak het eerst maar waar, dan komt de rest vanzelf wel.

29 mei 2017

Hallo Egbert,

Bedankt voor je review en we vinden het jammer dat je niet tevreden lijkt te zijn over onze service/dienst. We helpen je graag verder en vragen je om contact met ons op te nemen. We horen graag wat er precies aan de hand is en wat we hierin eventueel voor jou kunnen betekenen.

Brahim | Opwaarderen.eu
E-mail: support@Opwaarderen.eu

Spijtig dat er geen Belgische operators zijn!

Voeg Belgische operators toe en jullie veel meer verdienen!!!
Want geen één site laat het nog toe en er zijn veel Belgen die via gsm willen opwaarderen

Mvg
Jurgen

18 januari 2017

Hoi Jurgen,

Bedankt voor je beoordeling. Voor de Belgen hebben wij een speciale site: https://herladen.com/
Daarop vind je tegoed voor een groot aanbod Belgische providers. Kan je daarmee uit de voeten?

Kasper | Opwaarderen.eu

Top!

Helemaal super direct he codes binnen!

29 juni 2016

Opwaardering

Ik ben super tevreden met deze site! Het word super snel verwerkt. En alleen maar goede ervaringen! Top mijn complimenten.

27 juni 2016

Makkelijk opwaarderen

Op de site is alles makkelijk te vinden en te begrijpen.
Je hebt snel en makkelijk je beltegoed op je mail zodat je het elk moment zo kunt opwaarderen.

16 juni 2016

Super

Snelle en goede service met betrekking op het versturen van de codes.

5 juni 2016