Zon levert een van de goedkoopste vormen van energie. Opwekken.com helpt haar klanten hier slim van te profiteren. Dag in, dag uit staan al onze collega’s voor jou klaar om je verder te helpen in het verduurzamen van je woning of bedrijfspand. Echte duurzaamheid zit in een eerlijk advies en een duurzame relatie met elkaar. Met alle kennis en expertise in huis gaan wij voor jou aan de slag en garanderen wij een transparant en eerlijk advies met de beste service en voorwaarden.
Marketing 45, 6921 RE, Duiven, Nederland
- 0850872637
- info@opwekken.com
- opwekken.com
Nadat ze 3 x niet zijn opkomen dagen…
Nadat ze 3 x niet zijn opkomen dagen voor het plaatsen van de zonnepanelen (ik heb 3 x alles in orde gemaakt zodat hun direct aan de slag konden gaan)heb ik op 9 Februari de zonnepanelen geannuleerd nu 2 maanden later krijg ik geen enkele reacties op telefonische vragen of E mails ook niet van mijn betaalde voorschot van 1405,32 Euro heb ik nog niets gezien
Dit bedrijf is zeker niet aan te raden
Aanrader
Aanrader! ik kan iedereen die op zoek is naar verduurzaming van de woning opwekken aanraden!
Wat een verschil in de markt
Wat een verschil in de markt, je markt dat het vechten is voor iedere klant. Maar de aanpak is echt verschillend, sommige waren zeer agressief, andere stunten met prijzen maar hebben weining oog voor kloppende systemen en weer andere vertellen zelfs totale laugens, Bij opwekken.com heb ik juist een heel rustig en prettig gevoel gekregen, niet een nummertje of klant maar gewoon een eerlijk advies vam mens tot mens.
Komen hun afspraken na.
Komen hun afspraken na.
Doen wat ze moeten doen.
Reageren bij het opnemen van contact.
Tevreden klant hier.
Zeer te spreken over Opwekken.com
Zeer te spreken over Opwekken.com
Het duidelijke advies heeft bij mij veel zorgen weggenomen.
Binnen 10 dagen zijn de panelen zoals afgesproken gemonteerd.
Dikke pluim voor jullie!
Bedrijf komt hun afspraken niet na
Bedrijf komt hun afspraken niet na
Na aankoop zijn bijna alle afspraken niet gegaan zoals afgesproken
Over alles moet je zelf contact opnemen
Vertegenwoordiger is na aankoop niet meer te bereiken
Als je belt neemt hij niet op en terug bellen blijft heel moeilijk blijkbaar
Nadat uiteindelijk alles klaar was en de uiteindelijk kloppende factuur ontvangen was hebben we die dezelfde avond betaald
Na twee weken kregen we telefoon van het incassobureau omdat de factuur niet betaald zou zijn
Zeer frustrerend
Wij zijn erg tevreden over de communicatie…
Wij zijn erg tevreden over het uitgevoerde werk. Communicatie verliep vlekkeloos. Na akkoord moest het legplan aangepast worden ivm dakrenovatie, dit verliep ook vlekkeloos. Rik heeft ons goed begeleidt. Geen op of aanmerkingen.
ZZP ingezet voor aanpassen meter kast
ZZP ingezet voor aanpassen meter kast, die kortsluiting maakt. Zelf zonder zegelrechten de hoofdzekering vervangt. Flinke gevolg schade aan de installatie. Nu blijkt ook de gehele aanpassing niet conform NEN normen te zijn gedaan. De opwekken.com neemt half verantwoordelijkheid. Ondertussen door deze “prutsers” 2 keer al zonder stroom gezeten. En een gedeelte schade dat nog opgelost moet worden.
Waar ze wel goed in zijn, vragen om de gehele betaling.
Die blijft natuurlijk nog achter de hand…. Zolang niet alles conform afspraak en NEN is afgehandeld.
Gevaar voor brand etc dit kan nooit de bedoeling zijn.
Spijt van deze firma.
Wij zijn duidelijk en goed begeleid…
Wij zijn duidelijk en goed begeleid door het proces. Na akkoord wilden we nog wat aanpassen aan het legplan. Dit is snel opgepakt en nog de dag voor montage aangepast. De montage van onze 16 panelen heeft vorige week plaatsgevonden. Dit verliep zoals belooft allemaal soepel. Wij zijn erg tevreden en raden Opwekken zeker aan!
Van de verkoop tot montage heel prettig…
Van de verkoop tot montage heel prettig verlopen. De snelle levering (1,5 week) is erg fijn. Na montage wat problemen met het instellen van de app maar hier ben ik goed bij geholpen.

aftersale valt tegen
Erg tevreden over de zonnepanelen en de communicatie in de tijd voorafgaand aan de installatie.
Wanneer er zich daarna echter een probleem voordoet, komen ze hun beloften niet na. Zijn aan de telefoon heel vriendelijk, maar lossen niets op.

Antwoord van Opwekken.com
prima bedrijf als alles werkt. bij storingen geven ze niet thuis.
Vrij snelle plaatsing na de offerte. plaatsing gaat snel en vakkundig (veiligheid daar buiten gelaten), maar dit gedeelte besteden ze uit.
Sinds begin Juli storing op het envoy kastje in de meterkast. het rendement van de zonnepanelen is sindsdien niet te meten
eerst de online handleiding doorgenomen, maar dat had geen resultaat. ik heb de klantenservice gebeld en dezelfde week kwam er een monteur. ze maken netjes een tijdslot, alleen... dat wordt door hun niet nageleefd! standaard een uur te laat bovenop de tijdslot zonder enige mededeling.
bij het eerste bezoek deed de monteur precies hetzelfde volgens de online handleiding, dus toen is hij zonder verrichte zaken vertrokken.
tweede afspraak werd het envoy kastje doorgemeten, die gaf geen problemen. de monteur wist nu zeker dat het probleem lag aan het andere kastje wat bij het dak is gemonteerd, alleen hij had de benodigde gereedschap niet bij zich. hij zou contact opnemen om in dezelfde week nog langs te komen. toen ik na een week nog niks gehoord had heb ik toch maar weer contact opgenomen bij de klantenservice. het probleem was volgens hun nu wel duidelijk en het kastje op zolder zou vervangen moeten worden.
bij de derde afspraak kwam de monteur om half 2 langs (de tijdslot was tussen 9 en 11) om het tweede kastje vervangen. toen hij die had vervangen, bleek het toch niet het probleem te zijn. dus na een hoop gebel moest toch het envoy kastje in de meterkast vervangen worden. echter kon dat niet direct, omdat dat tegen de garantievoorwaarden zou zijn van de producent van het kastje. ik kreeg van de klantenservice te horen dat het +/- 2 weken zou duren dat zij groen licht van de producent zouden krijgen en dat ik op de hoogte zou worden gehouden
na bijna 4 weken toch maar weer gebeld, en wat blijkt, in de tussentijd is er geen contact geweest met de producent en de garantievoorwaarden die mij verteld waren, klopte ook niet. ook was mijn case ergens op een bureau blijven liggen. er kon wel in dezelfde week een monteur langskomen.
bij de vierde afspraak was hij maar 3 kwartier te laat. bij binnenkomst heb ik hem gelijk gevraagd wat hij nu ging doen. hij had geen idee, sterker nog, hij had de dag ervoor al contact gehad met zijn leidinggevende dat hij het probleem niet kan oplossen.
monteur heeft uiteindelijk zelf maar de producent gebeld en nu blijkt al vanaf het begin de envoy geblokkeerd te zijn en alleen een monteur van de producent kan dat verhelpen.
in afwachting op afspraak nummer 5 en binnenkort weer een dag moeten vrijnemen
update na onderstaande reactie:
probleem is verholpen op 18-10-23. laten we er maar op houden dat Opwekken eindelijk de urgentie zag om zelf contact te zoeken met ons en dat dat niets te maken heeft met het dringende (niet dreigende) gesprek die ik heb gevoerd met de klantenservice nadat ik eerst 3 maanden passief heb afgewacht voor een oplossing. ik heb geen zin om verder met modder te gooien via dit kanaal, maar ik wil wel rechtzetten dat ik mij niet herken in de dreigende toon die ik zou hebben uitgeslagen. wellicht was de monteur teleurgesteld dat hij de laatste keer niet ontvangen werd met koffie, maar dat we eindelijk duidelijkheid wilde hebben.
het getrachte contact is inderdaad binnengekomen, helaas zijn wij niet altijd bereikbaar, wo en vr wat beter. of via het andere telnr.

Antwoord van Opwekken.com
Na aanraden van mijn zus contact…
Na aanraden van mijn zus contact opgenomen met Opwekken. Zojuist de installatie achter de rug. Wij waren erg zenuwachtig voor de aanschaf van zonnepanelen. Na hierin gerust gesteld te zijn door Rik (adviseur) hebben wij de offerte getekend. Gisteren is er gemonteerd en alles werkt zoals beloofd. De montage heeft 5 uur geduurd. Ga zo door!

Antwoord van Opwekken.com
Wij zijn zeer te spreken over de…
Wij zijn zeer te spreken over de geleverde zonnepanelen set. Na een duidelijk advies overgegaan tot koop. Gelijk na onze vakantie zijn ze komen monteren. Erg fijn bedrijf!

Super ervaring van A tot Z
Na een heel prettig gesprek met een adviseur van opwekken.com besloten een zonnepaneel systeem aan te schaffen bij opwekken.com. Zij boden als enige partij, die wij spraken, de juiste en nieuwste micro-omvormers aan die perfect aansloten bij de kracht van de panelen. Wij kozen voor een glas glas paneel met 420wp. Waar andere partijen omvormers boden die "aftoppen" was dit de enige adviseur die onderbouwt een beter type aanbood. Zo hebben we toch betrouwbare enphase omvormers maar wel passend bij het vermogen! Na een aantal contactmomenten waarbij de adviseur netjes en altijd correct antwoord gaf op al onze vragen (was voor ons helemaal nieuw die wereld van zonnepanelen) uiteindelijk digitaal akkoord gegeven. Direct de volgende dag al installatie datum besproken en al binnen 8 dagen stond er een 3 tal heren bij ons voor de installatie. Een verademing om deze mannen te zien installeren (hebben hier in de buurt het wel anders meegemaakt) alle panelen netjes op het dak en ook de jongen die binnen de bedrading deed deed heeft top werk geleverd. Er bleek in onze bestaande meterkast een schakelaar niet correct aangesloten te zitten, dit merkte hij op en heeft hij als service direct opgelost echt geweldig! Via de app kunnen wij ons systeem nu real time volgen. Wij zijn echt super blij met ons systeem en kunnen echt iedereen adviseren om met dit bedrijf in contact te gaan voor een zonnesysteem!!

Zeker een aanrader!
Ik heb via een offerte vergelijker site 4 offertes ontvangen. Na alle 4 gesproken te hebben is de keuze op Opwekken.com gevallen. Het adviesgesprek heb ik als fijn ervaren omdat het echt advies was, geen pusherig verkooppraatje zoals bij vele concurrenten wel gebeurde. Ook de prijs was erg netjes. Na tekenen en aanbetalen is er 9 dagen later gemonteerd. Erg aardig monteur team die alles vlot hebben gemonteerd.

Wij zijn erg tevreden
Wij zijn erg tevreden met het complete traject. Goed advies gekregen waarna montage vlot (2 weken) kon plaatsvinden. Alles is soepel verlopen. 5 sterren waardig!

Beter dan verwacht.
3 weken geleden tot koop overgegaan na een fijn advies gesprek met Rik. Hij heeft al onze vragen duidelijk kunnen beantwoorden en heeft ons overtuigd voor opwekken.com te kiezen. Na aanbetaling kreeg binnen 1 dag een legdatum voor 1,5 week later. Vorige week is onze set van 18 panelen met micro omvormers gemonteerd. Dit verliep zoals beloofd soepel en werd geplaatst door een aardig en deskundig team monteurs! Wij zijn blij met het duidelijke adviesgesprek en de professionele montage! Kom maar op met die zon uren.

Antwoord van Opwekken.com
Wat ging er niet mis kan je vragen.
Wat ging er niet mis kan je vragen.. niet tijdig komen opdagen, of geheel niet opdagen, waterschade in de kelder, gat in het dak, bedrading buiten de meterkast, meterkast gevaarlijk aan gesloten, 1000 keer bellen voor respons, verkeerde hechtingmethode gebruikt, klink kappt gemaakt en niet gerepareerd, 1 dag zonder elektriciteit gezeten... Nu 5.5 maanden verder na eerste afspraak en mijn dak is nog steeds open met water dat naar binnen komt en nog altijd geen oplossing. Aan de telefoon heel vriendelijk maar kom je ook niet verder mee. Het service team dat veel van mijn issues had opgelost was wel echt top! Vandaar 2 sterren. Anders was het een 0
Zeer tevreden klanten....
Wij hebben diverse offertes opgevraagd en hebben besloten om met Opwekken in zee te gaan. Waarom? Eigenlijk heel simpel. Alle andere bedrijven stuurde een offerte per mail en vertelde dat het traject minimaal 3 maanden kan duren. Adviseur Alex belde om de offerte thuis te komen uitleggen. Hij heeft alles erg duidelijk uitgelegd. Eigenlijk zaten we nog in de oriëntatie fase, maar de deal die er lag plus de deskundigheid van de adviseur konden we niet afslaan.
Binnen 3 weken hadden we onze zonnepanelen op dak liggen. Super blij, nog voor de bouwvak vakantie.
De monteurs waren deskundig, erg vriendelijk en hadden zeer netjes gewerkt. Wij kunnen ze gerust aanbevelen aan iedereen.