Misleidende advertentie. Wilde vriendenloterij opzeggen. Kom ik via internet waarin met grote letters Vriendenloterij opzeggen wordt geadverteerd terecht. Krijg een mail terug met een standaa... Toon meer
zo heee!!!! dit pil ik niet jaren lang meegespeeld met de vriendenloterij ik heb opgezegd omdat het niet meer gaat, nu blijkt er een bedrijf opzegdirect met een dwingende mail of ik 30 euro wil overma... Toon meer
Hufters, boeven, geniepige manier om je Vriendenloterij op te zeggen. Meermaals geweigerd te betalen, terug laten boeken. Maar de aanmaningen blijven komen. Tot dreigementen aan toe van het incassobu... Toon meer
Het opzeggen is inderdaad met 1 minuut geregeld, maar dat je dan voor direct opzeggen 30 euro moet betalen een stuk minder. Wat blijft er dan over van maandelijks opzeggen terwijl je voor bijna 2 maan... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Misleiding en oplichting
Zou nooit bewust gebruik hebben gemaakt van Opzegdirect.Nl .
Er wordt gewaarschuwd voor hun misleiding.
Onbewust iets aangevinkt bij het opzeggen van lidmaatschap Vriendenloterij.
Klachten bundelen. Wie wil deze praktijken aanpakken?
Oplichterij
Nooit gebruik gemaakt van de service slechts één keer de website bezocht, maar blijven mij wel mailen dat ik moet betalen, en dreigen dat als ik dat niet binnen een bepaalde tijd betaal, er meer kosten bijkomen. Ik heb de klantenservice meerdere keren gebeld, maar die waren totaal niet behulpzaam. Echt een verschikkelijk en oplichtend bedrijf. Nooit gebruik van maken, ik raad het sterk af!
Ik ga naar de politie OPLICHTERS
Ik ga naar de politie voor deze site zo te zien ben ik niet de enige die voor 30 euro is opgelicht
Ik krijg ook mails van deze oplichters…
Ik krijg ook mails van deze oplichters om 30 € te betalen. Om prime op te zeggen.. ik snap het niet.. hoe kom ik bij hun ik heb bij prime zelf abonnement opgezegd..nu dreigen ze met incassobureau en dergelijke.. ik lees wel dat veel gedupeerde zijn.
Trap er niet in
Trap er niet in. Opzeggen van iets komt hun agressieve website boven aan..je denk dat je goed zit. Maar ze vragen 30 euro. Oplichters zijn het.
Niet Doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niet Doen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oplichters!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOST JE €30,00 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Een prima manier van aanschaf en…
Een prima manier van aanschaf en afmelding!
Oplichters
De smerige ratten die deze site uit de grond hebben gestapt mogen lekker die 30 euro houden. Goed lezen blijkt maar weer, deze 2 minuten werk had mij mooi m’n centen bespaard
Oplichters!
Wees voorzichtig. Ze misleiden je en achteraf blijkt dat je toestemming gegeven hebt voor incasso van €30,-.
pure oplichting,kijk hiervoor uit …
pure oplichting,kijk hiervoor uit Management
Fouad, D. probeer ons geld afhandig te maken
Walgelijke bende doet geloven alsof het…
Walgelijke bende doet geloven alsof het de site is van vriendenlotterij, smerige rovers !! 30 euro gejat!! En mooiste ik heb juiste site gevonden en het zelf opgezegd. Is goed steek die 30 in je zak , maar wel met de vloek van mij! Je zal er achter komen opzeg direct nl bende!!
Duidelijk en snel.
Een ervaring die vertrouwen geeft
Het was een heel fijne ervaring omdat alles vanaf het begin duidelijk en goed georganiseerd was. De communicatie verliep vlot en professioneel; ik wist steeds waar ik aan toe was. Medewerkers namen de tijd om te luisteren, dachten mee en gaven het gevoel dat ik als klant echt centraal stond.
Wat dit bedrijf bijzonder goed heeft gedaan, is de combinatie van kwaliteit en service. Afspraken werden nagekomen, eventuele vragen werden snel beantwoord en alles werd met zorg afgehandeld. Dat geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat je met een positief gevoel terugkijkt op de hele ervaring.
Een klein verbeterpunt zou kunnen zijn om klanten nog actiever op de hoogte te houden van de voortgang, maar over het algemeen ben ik zeer tevreden en zou ik dit bedrijf zeker aanraden aan anderen.
Erg duidelijk en makkelijk
Het zijn vuile oplichters
Het zijn vuile oplichters. Niet opzeggen via hun. Je denkt dat je je lot opzegt en daar rekenen ze dan 30 euro voor en dat wordt gewoon van je rekening afgeschreven. Echt heel erg vieze praktijken! 🥲🥲🥲
Heel leuk om me te spelen
Heel leuk om me te spelen. Helaas had ik te weinig geluk om iets te winnen wat het meespeel geld waard was.
Ik wil alleen 2 loten opzeggen maar dit…
Ik wil alleen 2 loten opzeggen maar dit kon ik niet aangeven in het formulier!
Onmogelijk trekkingsuitlag te…
Onmogelijk trekkingsuitlag te vinden,krijg wel uitslag postcodeloterij . Dus allemaal lekker verwarrend. Bij account installeren wordt mijn IBAN geweigerd, dus tig keer bekeken maar was m toch echt.