zo heee!!!! dit pil ik niet jaren lang meegespeeld met de vriendenloterij ik heb opgezegd omdat het niet meer gaat, nu blijkt er een bedrijf opzegdirect met een dwingende mail of ik 30 euro wil overma... Toon meer
Hufters, boeven, geniepige manier om je Vriendenloterij op te zeggen. Meermaals geweigerd te betalen, terug laten boeken. Maar de aanmaningen blijven komen. Tot dreigementen aan toe van het incassobu... Toon meer
Misleidende advertentie. Wilde vriendenloterij opzeggen. Kom ik via internet waarin met grote letters Vriendenloterij opzeggen wordt geadverteerd terecht. Krijg een mail terug met een standaa... Toon meer
Het opzeggen is inderdaad met 1 minuut geregeld, maar dat je dan voor direct opzeggen 30 euro moet betalen een stuk minder. Wat blijft er dan over van maandelijks opzeggen terwijl je voor bijna 2 maan... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichters
Oplichters! Ik heb ooit op hun site het Rode Kruis aangeklikt. Nu kreeg ik meerdere aanmaningen en een dreiging met de deurwaarder. Gebeld met Rode Kruis, direct medewerker aan de lijn en zij wist mij te vertellen dat ik nooit een automatische incasso bij hun heb gehad. Opzegdirekt heeft dus ook niets voor mij kunnen opzeggen!!!
Maak nooit gebruikt van hun diensten, maar bel het bedrijf zelf als je iets wil opzeggen. Net zo makkelijk!
Grote oplichters.ik lees veel over…
Grote oplichters.ik lees veel over het opzeggen vd staatsloterij en dat je ineens
opzegdirect moet gaan betalen. velen zeggen, niet te betalen.
Wie heeft er niet betaald en het laten oplopen? Ondanks dreigingen, boetes etc.
Het gaat om het opzeggen van de vriendenloterij en 30 euro te moeten betalen
OpzegDirect Misleidende oplichters.
Misleidende oplichters.
Professionele oplichters. Geen ster waard. Je denkt op te zeggen op de site vd aanbieder zelf. Slinks zit je op de site van OpzegDirect. Ik klik weg. Maar wat blijkt niet goed genoeg opgelet. Blijkt toch dat ik nog op deze oplichter site zit. 30,- betalen! Terwijl ikzelf daarna zelf opgezegd heb. Geen bewijs ban daadwerkelijke opzegging enz enz. Ze geven geen telefoonnummer en bellen je ook niet als je jou nummer geeft.
Walgelijke mails met juridische zinnen.
Ik heb betaald om van hun af te zijn.
Zo worden deze oplichters rijk.
Oh ja en omdat je de voorwaarden MOET aanklikken hebben ze je te pakken. Ziekmakende bedrijf.
heel snel en simpel
Hoef alleen me gegevens in te vullen en…
Hoef alleen me gegevens in te vullen en ben meteen van mijn abonnement af zonder gebel of gedoe!
Het leek of je alleen zo op kon zeggen oplichters het ergste vindt ik nog dat je dan beter dit geld aan het goede doel kan geven. DAN WAS HET TENMINSTE GOED TERECHT GEKOMEN!
Het leek of je alleen zo op kon zeggen
opzeggen.
Het opzeggen gaat heel gemakkelijk, maar toen ik erachter kwam dat dit 30 euro kost voelde ik me wel flink in de maling genomen!
Dat het beslist niet kosteloos is! Vriendenloterij graait nog gauw even 30 euro mee!
Je wordt er altijd vals ingetrokken, wint nooit wat en mag dan nog even doorbetalen. Niet zeggen dat het KOSTELOOS is. Dat is het namelijk niet!
Om iemand af te melden i.v.m
Om iemand af te melden i.v.m. overlijden ging prima via de site!
PAS OP OPLICHTING
Er staat nergens dat je 30.00 euro moet betalen.Ze schrijven het zo van je rekening af.Heb Kassa benaderd om te vragen hier iets aan te doen.Doen jullie allemaal mee? WEG MET DIE OPLICHTERS.
Klantvriendelijk
Snel, duidelijk, inzichtelijk en je wordt niet nog door een medewerker 15 min aan de lijn gehouden waarom je weg wilt en of je wel echt weg wilt.
Of andere aan biedingen.
Ik wou VriendenLoterij opzeggen
Ik wou VriendenLoterij opzeggen dit is niet gebeurd ze hebben geen ene fl*koker uitgevoerd trap er niet in het is gwn oplichterij ze doen echt helemaal niks
Oplichting
Oplichting, je moet 30 euro betalen voor het opzeggen van bijvoorbeeld de vriendeloterij....dit kun je zelf doen, scheelt 30 euro.
Helaas kan ik het niet meer…
Helaas kan ik het niet meer betalen..maar was spannend om mee te doen
Misleidende partij die misbruik maakt van onwetendheid
Ik dacht mijn vrienden loterij bij hen zelf (vriendenloterij) even snel op te zeggen. En klikte op de eerste hit op Google. Als je even niet goed oplet zit je direct aan 30 euro van deze misleiders vast. Zou niet mogelijk moeten zijn , dat zij beter vindbaar zijn dan de partij die je daadwerkelijk zoekt.
Afzetterij
Duidelijk en makkelijk