1. Decoratie- en interieurwinkel

Bij Orakl geloven we dat het de kleine momenten zijn die er echt toe doen. Een rustig begin van je ochtend, een diepe ademhaling, een ruimte die niet alleen mooi is, maar ook goed voelt. In een wereld vol prikkels willen wij je helpen vertragen. Niet met groots gebaar, maar met zachte details die het verschil maken. Een warme gloed, kalmerende klanken, een sfeer die je helpt thuiskomen. We zijn er voor iedereen die verlangt naar rust, eenvoud en verbinding.

4,5

Uitstekend

Een prachtige zoutlamp besteld.

Een prachtige zoutlamp besteld.
Helaas was de kabel stuk maar een mailtje gestuurd en hier echt heel snel een reactie op gehad dat er een nieuwe zou worden opgestuurd.
Deze was de volgende dag ook al gelijk geleverd.
Echt top service en een prachtige lamp.

20 januari 2026

Antwoord van Orakl

Wat fijn om te horen! 😄 Ook wij zijn blij dat we het zo snel konden oplossen. Geniet volop van je prachtige zoutlamp en het mooie warme licht! ✨

Een echte aanrader!

Heel erg blij met de zoutlamp van Orakl! Prachtige toevoeging aan de kamer, vooral ook in de donkere dagen. Snel geleverd, goede service en echt top kwaliteit.

12 januari 2026

Antwoord van Orakl

Dank je wel voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de zoutlamp zo’n prachtige toevoeging is aan je kamer, juist in de donkere dagen. Veel plezier ermee en dank voor je vertrouwen! 💚

Heel erg blij met de zoutlampen

Heel erg blij met de zoutlampen! Ze waren goed verpakt en ze hebben hele snelle levering. Lampen geven prachtig licht en de dimmer erop is echt ideaal! De klantenservice is erg goed, snelle reacties op mijn vragen en de service is gewoon top. Ze hebben me heel goed geholpen met een verdwenen pakketje (waar zij zelf uiteraard niks aan konden doen).

3 december 2025

Antwoord van Orakl

Dank je wel voor je mooie review! 💚 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de zoutlampen, de snelle levering en onze service. Veel plezier met het warme licht!

Himalaya zoutlamp besteld

Himalaya zoutlamp besteld. Prachtige lamp om te zien en al helemaal als het lampje brandt. Had wel wat beter ingepakt mogen worden. Bescherming zat niet goed om de lamp en de doos was onder deels open vanwege de zwaarte. Uiteindelijk had de bezorger van PostNL de doos ook nog eens bij de buren voor de deur gezet en weer weggereden. Maar hier kan Orakl niets aan doen, koppel ik terug bij PostNL. Ik zou zeker nog eens bij Orakl bestellen👏🏼

26 september 2025

Antwoord van Orakl

Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je Himalaya zoutlamp! ✨🙏 Bedankt ook voor je feedback over de verpakking, dat nemen we zeker mee om onze verzending nog beter te maken. Jammer dat de bezorging via PostNL niet soepel verliep, ook wij zullen dit terugkoppelen, goed om te horen dat dit je vertrouwen in Orakl niet in de weg staat. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Liefs, Team Orakl

Mooie producten.

Mooie producten.
Kabel was defect. Na mailcontact snelle reactie en gelijk een nieuwe werkende kabel opgestuurd gekregen

16 september 2025

Antwoord van Orakl

Bedankt voor je mooie woorden en het delen van je ervaring! 🙏 Jammer dat de kabel defect was, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Fijn dat je tevreden bent met onze service én de producten. We wensen je veel plezier ermee! 💚

Zeer goede levering met goede opvolging

Zeer goede, correcte en snelle service.
De lamp was uitermate goed ingepakt. Desondanks een klein probleem. Maar dit werd door het bedrijf direct rechtgezet.
Het resultaat mag gezien worden.

10 september 2025

Antwoord van Orakl

Dank je wel voor de lieve woorden! Fijn om te horen dat het probleem snel opgelost kon worden en dat je nu kunt genieten van de warme gloed van je zoutlamp ✨💚 - Team Orakl

De lamp was prachtig en staat heel…

De lamp was prachtig en staat heel mooi. Helaas tijdens de bezorging was een onderdeel stuk gegaan en een lampje kapot. Na contact op te nemen met de klantenservice vermeldde ze dat het waarschijnlijk met bezorging kapot was gegaan, gezien het ook een lamp van 4-6 kilo is. Ze hebben mij nieuwe onderdelen zonder problemen opgestuurd (ik had foto’s gestuurd), inclusief een extra zout blok voor kaarsen. Fantastische klantenservice en blij hoe het is opgelost. Het staat prachtig!

26 juli 2025

Antwoord van Orakl

Wat leuk om te horen dat de lamp zo mooi staat! Inderdaad jammer van de schade tijdens de bezorging, maar super fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen. Dankjewel voor je fijne woorden – we vinden het super leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van de gezellige sfeer! 🧡😊 - Team Orakl

De service is fantastisch

De service is fantastisch. Onze zoutsteengrillplaat kwam kapot aan en binnen een week hadden we een nieuwe. De kapotte hoefde niet terug. We kregen tips hoe de nieuwe steen te gebruiken en dat we de kapotte tot zout kunnen maken om mee te grillen.

3 juli 2025

Antwoord van Orakl

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt, zeker als er iets misgaat tijdens de verzending. Fijn dat je blij bent met de service én dat je de kapotte steen toch nog creatief kunt gebruiken. Veel grillplezier gewenst!

Warme groet,

Team Orakl

Super goeie en snelle service

Super goeie en snelle service!
Ik had met kerst twee prachtige zoutlampen gekocht, waar mijn schoonmoeder en ik enorm van genieten.
Helaas ging het meegeleverde lampje in mijn zoutlamp na ongeveer drie maanden al kapot. Na dit te hebben gemeld bij de klantenservice van ORAKL, heb ik binnen een paar dagen twee nieuwe lampjes door de brievenbus gekregen!
Echt heel erg fijn, zo was ik ook weer gerust gesteld dat ik bij een betrouwbaar en communicatief bedrijf de zoutlampen heb gekocht ☺️. Ik ben erg te spreken over ORAKL en raad het iedereen aan!

20 februari 2025

Antwoord van Orakl

Wat een ontzettend fijne review om te lezen – dank je wel! Wat leuk dat jullie zo genieten van de zoutlampen, en we zijn blij dat we snel hebben kunnen helpen met de vervangende lampjes. We doen ons best om altijd bereikbaar en behulpzaam te zijn, dus het is heel fijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Dank ook voor je vertrouwen en aanbeveling! 😊

Goede snelle service

De bestelde zoutlampen kwamen snel en goed verpakt aan. De lampen zelf zijn van goede kwaliteit, maar toch gingen bij 2 lampen de fitting kapot. Hiervoor een mail gestuurd naar Orakl die het binnen no time heeft opgelost door 2 nieuwe fittingen te sturen incl. 2 nieuwe lampjes! Ze reageerden snel op mijn mail en de fittingen waren ook binnen no time ontvangen. Bedankt Orakle voor de goede service!

19 februari 2025

Antwoord van Orakl

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je positieve woorden! 😊 Jammer dat de fittingen kapot gingen, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om snel te reageren en mee te denken als er iets misgaat. Bedankt voor je vertrouwen in Orakl!

Zéér gave zoutlamp

Optijd en netjes geleverd.
Echt hetzelfde product als op de foto's geleverd .
Zeer mooie zacht stralende Zoutlamp met dimmer ( echt perfect )
Fijne aanvulling op onze slaapkamer en werkt zeer ontspannend .
Super blij mee
Kan het iedereen aanraden .

15 januari 2024

Hoi Angela,

Wat geweldig om te horen dat je bestelling op tijd en in perfecte staat is aangekomen! Je kunt nu helemaal genieten van een heerlijke, ontspannende sfeer in je slaapkamer dankzij die prachtige zoutlamp. Blijf genieten van de positieve energie en gezelligheid die je nieuwe aanwinst met zich meebrengt! 🌟😊

Geweldig!

Fijne communicatie en een geweldige lamp weten ze scoren! Erg blij met mijn product. Op de site staan duidelijke foto’s en informatie dus het product is zoals beschreven.

19 december 2023

Hi Esmee,

Wij zijn blij dat het product precies is zoals beschreven, en dat de foto's duidelijk en informatief zijn. Veel plezier en geniet volop van je nieuwe aanwinst! 🌟😊

Team Orakl

Toon reviews in alle talen. (18 reviews)