ORDE Training Reviews 36

4,5

Interessante en duidelijke training omdat ik regelmatig chaos in mijn hoofd ervaar. Ik hoop met de informatie uit de training en de e-learning op die momenten meer handvatten en structuur te kunnen kr... Toon meer

Leuke eerste workshop gehad (in company). Ben benieuwd naar de e-learning. Mogelijkheid voor gehele dag in company zou erg leuk zijn.

Interactieve training door een hele enthousiaste trainer! Patrick wat doe je dit tof! Vol programma wat mij erg nieuwsgierig maakt naar de bijbehorende e-learning! Let’s start the braindump!

Zeer nuttige training! Met handige tips die je ook gelijk kunt toepassen in je werk en privé. Door dit toe te passen heb ik een opgeruimd gevoel in m’n hoofd en daardoor een minder stressvol gevoel en... Toon meer

Nooit meer te druk. Rust in je hoofd. Deze training helpt je daarbij. Wil jij je leven veranderen? Ontdek mijn methode voor productiviteit. Ervaar meer rust en behaal je doelen. Ben je soms dagenlang hard aan het werk, maar kom je maar steeds niet toe aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn? Bepalen je email inbox, telefoontjes of de spontane bezoekjes aan je bureau wat je die dag gaat doen? Of zit je zo vol met afspraken dat je regelmatig moet overwerken om bij te blijven? Na deze training zal je meer rust ervaren. Weet je waarom dat belangrijk is. En hoe je dit kunt bereiken.

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Van chaos naar rust

Interessante en duidelijke training omdat ik regelmatig chaos in mijn hoofd ervaar. Ik hoop met de informatie uit de training en de e-learning op die momenten meer handvatten en structuur te kunnen krijgen.

11 april 2023

Top!

We hebben de verkorte training gedaan, hierin werd duidelijk voor mij wat mijn persoonlijke struikelpunt is en hoe ik hier actief mee aan de slag kan gaan. Daarvoor dank.

11 april 2023

Leuk en interessant inkijkje in de orde…

Leuk en interessant inkijkje in de orde training. Ik heb een workshop gevolgd van 2 uur wat natuurlijk veel te kort is. Maar in die korte tijd toch nuttige inzichten en vervolgstappen gekregen. Nu er mee aan de slag!

21 maart 2023

Waardevolle praktische training

* Patrick is rustig en weet kennis goed over te brengen
* Hij heeft antwoorden in theorie en het 'hoe'
* Snelheid mag soms een tandje hoger ;-)
* Waardevol om de rust te brengen in je team

20 februari 2023

Mijn kennisniveau qua planning en…

Mijn kennisniveau qua planning en dagtaken lag al vrij hoog, daar kwam ik ook achter na het eerste gesprek met Patrick. Toch wist Patrick mij extra tips te geven waardoor ik nog meer uit mijn dag en planning kan halen.

30 november 2022

Praktisch en persoonlijke aanpak

Praktisch en effectief simpele opzet van de training, waardoor de stof goed blijft hangen. Patrick gebruikt
hierbij goede slides en een persoonlijke aanpak (speelt goed in op het publiek). Iedereen kan wel iets uit deze training halen naar mijn mening!

Orde

Het gaat vooral om bewustwording. Een goede start voor verandering. Het biedt de eerste handvaten.

Aanrader!

Aanrader! Zeer veel handvaten om aan vast te kunnen houden en je dagen beter in te kunnen plannen. Rust in je hoofd en orde in zaken. Patrick legt alles op een rustige, interactieve manier uit.

13 februari 2023
Logo ORDE Training

Antwoord van ORDE Training

Super leuk om te horen, veel succes met het vervolg!

Leuke eerste workshop gehad (in…

Leuke eerste workshop gehad (in company). Ben benieuwd naar de e-learning.
Mogelijkheid voor gehele dag in company zou erg leuk zijn.

13 februari 2023
Logo ORDE Training

Antwoord van ORDE Training

Super leuk om te horen, veel succes met het vervolg!