Organia Reviews

3,4

Reageren nergens op. En kan naar mijn geld fluiten. Bestelling gedaan maar geannuleerd omdat het zo lang duurde en er geen reactie kwam op mijn mail. Pakket toch laat ontvangen 3 artikelen retour ges... Toon meer

Algemeen goed. Ik heb vaker bestellingen gedaan en alles is keurig en netjes geleverd. Helaas is mijn laatste bestelling een beetje uit de hand gelopen en enorm vertraagd. Desondanks nadat ik contact... Toon meer

Nadat ik een minder vriendelijke review had geschreven nu een rectificatie . Ongeveer 2 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst en betaald bij organia. Na een bevestiging volgde complete radios... Toon meer

Hele mooie produkten! Goede service. E'en produkt bleek niet aanwezig; mail over ontvangen en binnen no time geld terug op rekening. Snelle levering, ondanks waarschuwing dat het lang kon duren. Heel... Toon meer

1. Parfumerie
  2. Cosmeticabranche
  3. Kruidenkenner

Oriëntaalse Webshop met een ruime keus Geurproducten zoals, Geurolie, parfum, wierook, geurblokken en meer. Je kunt hier ook terecht voor Marokkaanse Henna, ghassoul en Argan olie. Voortdurend vullen we onze webshop aan met nieuwe biologische producten.

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Topbedrijf

Meerdere malen besteld: correct en snel bezorgd. Krijg zelfs een cadeautje bij de bestelling! Complimenten voor dit bedrijf!

13 augustus 2021

Alles correct en snel verlopen tot in…

Alles correct en snel verlopen tot in de levering . de prijsklasse is goed de duurdere parfums zijn natuurlijk beter en houden langer daarom bij de volgende bestelling weet ik weer zorgeloos mijn aankopen kan doen. Besteld twee dagen later aangekomen in Belgié

11 augustus 2021

Erg tevreden!

Ik heb bij dit bedrijf 3x iets besteld en alle 3 kwam het in een goede staat binnen en goed verpakt. Binnen 3 dagen was het in huis! Gezien dat het uit Turkije kwam is het snel geleverd. Ook in de mail een factuur en bevestiging gekregen en een track en trace zodra het in Nederland was. Bedankt!

10 juli 2021

Mijn laatste poging tot contact om…

Mijn laatste poging tot contact om gehoord te worden.

Vind het zeer spijtig om het via deze weg te moeten communiceren.
Ik weet gewoon niet meer waar ik aan toe ben na 6 pogingen tot contact met als resultaat 'geen enkele reactie op mijn (mails en via de site toenaderingen)'

Ik heb het zelfs geprobeerd bij de gerelateerde partners maar ook dat zonder succes.

Goed om te weten dat ik al sinds 9 mei jl. Op mijn bestelling wacht.

Ik heb alle begrip voor omstandigheden echter geef dan een reactie met dat jullie er mee bezig zijn of geef mensen hun geld terug.
De bereikbaarheid is zeer teleurstellend dat meen ik echt.

Hoop echt via deze weg wat van jullie te vernemen.

4 juni 2021

Onlangs dat ik na de bestelling op de…

Onlangs dat ik na de bestelling op de reviews keek schrok ik wel ff het was geen volgende dag in huis zoals er staat, maar ik had het produkt binnen drie dagen in huis, en netjes verpakt, toch nog snel en ik ben tevreden! Dankjewel!

21 mei 2021

Spijtig dat men zich niet aan levertijd houdt

Spijtig dat men zich niet aan de levertijd houdt. Als ik had geweten dat het langer zou duren had ik namelijk niet besteld en had ik het product zelf elders opgehaald. Daarbij zijn ze ook slecht bereikbaar. Zeker een verbeterpunt voor dit bedrijf.

21 april 2021

goede kwaliteit

Product zoals geschreven ontvangen. Vrijdag besteld, zaterdag ontvangen. Echt een aanrader!

27 maart 2021

Heel slecht

Heel slecht! Ik kreeg een andere verpakking dan de foto op de site aangaf! Zwarte henna cone doorzichtig met dopje zou ik ontvangen : Een stevige goed ingerolde verpakking die helemaal gevuld is voor betere grip en druk van henna en ik kreeg: slecht ingepakte materiaal en totaal niet strak gevuld en bij het puntje zat een knik waardoor je teveel moet afknippen om henna goed te kunnen plaatsen op de huid. Stelletje amateurs en oplichters!

Update: jezus nu heb ik de cone getest, begonnen met een klein puntje afknippen en kwam nauwelijks wat uit en vervolgens een grotere puntje, blijkt dat de henna ook nog es klodderig is en ik het kan weggooien.

En wat ook heel jammer is en al getuigd van een slechte zaak is, je kan geen review achterlaten op de site zelf en geen telefonisch contact opnemen en mijn ordernummer om een klacht in te dienen via de site werd ook nog eens geweigerd

Belachelijk. Koop hier niks! Ik kreeg dikke klodderige henna, dus weggegooid geld!!!!

11 maart 2021
Logo Organia

Antwoord van Organia

Als je ons gewoon een mailtje had gestuurd, hadden we je een nieuwe opgestuurd of je geld terug gegeven. De Henna cone koste nog geen 2 euro, dat praat niet goed dat hij van binnen klodderig is, maar die risico heb je wel bij een budget product. De risico die wij overigens wel 100% dekken. Want in dat geval kan je van ons altijd een nieuwe of geld terug krijgen. We hebben ook veel duurdere in onze assortiment, waarvoor je had kunnen kiezen. Bij alle producten bieden we graag zowel budget als premium aan. Dan kan de klant zelf kiezen welke hij wilt.

PS. we zijn pas onlangs lid geworden van trustpilot en hebben dus pas net de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Uw bestelling dateert van lang geleden, maar ter uitzondering behoud u alsnog de mogelijkheid voor een nieuwe of geld terug.

Zeer tevreden

Op 4-3 een bestelling geplaatst. Op 8-3 is deze netjes verzonden met postnl. Het pakket kwam keurig aan met de juiste producten. Producten waren nieuw (zoals het hoort). Ik ben zeer tevreden!

11 maart 2021