Klantenservice slecht. Ik was wat vergeten bij me bestelling ben gaan bellen en gaf aan dat het niet geannuleerd kon worden plaats van ik net had betaald zou me terug bellen is dus niet gebeurd produc... Toon meer

Wat ik heb besteld bij jullie was in 3 dagen aangekomen en ben zeer tevreden met het product watbik besteld heb zal zeker niet het eerste keer worden ga nog vanalles bestellen echt een vriendelijke s... Toon meer

1. Cosmetica winkel

Bakım ürünleri, Sağlıklı Gıda Ürünleri, Doğal Yağlar, Propolis ve Gluten içermeyen tüm doğal ve organik ürünleri en ucuz fiyatla sizleri sunmayı hedeflemektedir. Tüm ürünlerimiz katkısız olarak elde edilmiştir. Udi Hindi Yağı, Propolis, Arı Sütü, Polen ve Propolisten elde edilen sabun, doğal yağlar ve takviye edici gıdaları Organic Cares sitemizde bulabilirsiniz.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Vieze smaak

Ik had hoge verwachtingen van deze propolis “snoepjes” voor kinderen, vooral vanwege de chocolade- en aardbeiensmaak. Helaas bleek de smaak nog steeds erg sterk en overheersend. Zelfs voor mij als volwassene was het een uitdaging om ze te kauwen, laat staan voor mijn kinderen. Ik heb ze aan mijn drie kinderen gegeven, maar na één keer proberen wilden ze ze absoluut niet meer. Jammer, want het idee is goed, maar de smaak is voor kinderen waarschijnlijk te intens.

2 februari 2025

heb een tijd terug komijnzaad olie…

heb een tijd terug komijnzaad olie besteld maar door leveringsproblemen heel lang moeten wachten maar het bedrijf was zo netjes in het op de hoogte houden zelfs aanbieden het geld terug te storten dit bedrijf voelt zo vertrouwd dat ik zei ik wacht geduldig af omdat jullie er niks aan kunnen doen en gelukkig komt de bestelling ik heb veel genot van komijnzaad olie hoest 50%minder heb ook voor de helf minder pijn in mijn knie al om ik dank het team van organic cares heeeeeel hartelijk voor hun professionaliteit met vriendelijke groeten HENRY VAN ORSOUW

29 maart 2024

Ik heb mijn besteling nog niet…

Ik heb mijn besteling nog niet ontvangen en ook geen bricht gehad wanneer ik krijg

8 december 2023
Logo Organic Cares

Antwoord van Organic Cares

Het spijt me dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. De vertraging lijkt te wijten aan de drukte bij DHL. We nemen direct contact op met DHL en zodra we een reactie hebben ontvangen, zullen we je zo snel mogelijk informeren.

Snelle reactie

Ik heb een tandpasta gekocht bij organicares maar kreeg het verkeerde product opgestuurd. Ik heb er een mail overgesturrd en kreeg er een snelle reactie op terug. Heb uitendelijk het goede product gratis opgestuurd gekregen. Top!

23 juni 2023