Vi har arbejdet sammen med Organic Growth igennem flere år, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Lauge og hele teamet leverer en service, der ligger langt over, hvad man normalt forve... Toon meer
"Organic Growth er virkelige dygtige, altid flinke og gode at sparre med. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Lauge, som ejer firmaet, er en imødekommende, god og ærlig person, med en altid... Toon meer
Organic Growth har på bedste vis hjulpet med at forbedre vores SEO og SEM. Derudover har været med til at designe vores nye hjemmeside, som det har etableret og optimeret teknisk. Jeg kan varmt anbefa... Toon meer
I was initially hesitant to work with Organic Growth for increased visibility on a social media platform because it's hard to know who to trust. However, Thomas was quick to reply with all my questi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Organic Growth startede i 2019 som et specialiseret SEO-bureau. I dag har vi genopfundet os selv ad mange omgange og udviklet os til at være et martech-bureau, der arbejder i krydsfeltet mellem marketing, teknologi og udvikling. Vi hjælper virksomheder med at skabe flere leads og accelerere deres vækst ved at bygge og implementere digitale løsninger, der udnytter potentialet i AI, automation og data. SEO og organisk vækst er stadig en del af vores DNA. Men det er kun én del af helheden. I stedet for enkeltstående discipliner arbejder vi med sammenhængende systemer, hvor marketing, teknologi og data spiller tæt sammen og understøtter hinanden. Kontakt os hvis vi skal tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med en skræddersyet plan for din vækst.
Denemarken
- organicgrowth.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Mensen keken ook naar
Stærk og professionel samarbejdspartner med fokus på værdiskabelse!
Lauge og Organic Growth får mine varmeste anbefalinger! Profesionelle og skarpe til deres arbejde ud til fingerspidserne med en dejlig lavpraktisk tilgang til samarbejdet. Ønsket om at skabe værdi for deres kunder skinner igennem deres arbejde og det er en fornøjelse at have dem med på holdet. Forvent sparring, ærlighed ekspertise krydret med effektfuldt udført arbejde.
Organic Growth er dygtige til det de…
Organic Growth er dygtige til det de laver. Search engine geeks på den gode måde.
Organic Growth kan VARMT ANBEFALES!
Lauge er utrolig dygtig og meget professionel og har skubbet vores lille virksomhed godt i gang med mange flotte RESULTATER!
Jeg kan kun stærkt anbefale Organic Growth.
Tak for det gode samarbejde !
Meget professionelt og kompetent
Vores samarbejde med Organicgrowth og Lauge har været meget professionelt. De er gode til at tænkte ud af boksen, tænke løsningsorienteret og forklare der strategi så det giver mening.
Lauge har en fantastisk viden om SEO og mulighederne som det giver os.
Hvis du skal have SEO så vælg Organicgrowth.
Organic Growth leverer!
Efter et væld af samtaler med forskellige SEO bureauer faldt valget på Organic Growth, der tilbyder kompetent rådgivning og udførelse af SEO opgaver mm. Lauge er en mester i at kommunikere i øjenhøjde, hvilket er en uundværlig kvalitet i en travl hverdag!
Det er så vigtigt at føle sig i trygge hænder, når man arbejder med bureauer i en evigt udviklende digital verden, og det formår Lauge virkelig med Organic Growth!
Vigtigst af alt viser Organic Growth resultater, der bliver opnået gennem grundige analyser, en dybdegående content strategi og eksekvering af konsekvent høj kvalitet. Two Thumbs Way Up!
Lauge har en stor viden om Google My…
Lauge har en stor viden om Google My Business. Lauge formidler indhold om emnet, så det er let selv at arbejde videre med efter workshoppen.
Lauge har stor viden og deler godt ud…
Lauge har stor viden og deler godt ud af den.
Lauge er værd at lytte til og lære af
Lauge er værd at lytte til og lære af
Lauge underviste GoogleMyBusiness på workshop i Google-huset. Super godt, relevant, velforberedt, konkret. Engageret og passioneret på den gode måde og klar til at hjælpe med helt konkrete udfordringer ift. GMB. Tak.
Lauge er kompetent
Lauge er kompetent, dygtig og inspirerende - kan VARMT anbefales :)
5-stjernet SEO-ekspert
I forbindelse med en masse nye digitale tiltag hos Røverkøb, kontaktede vi Organic Growth, da vi havde fået rigtige gode anbefalinger af Lauge.
Jeg søgte en person der er teknisk stærk inden for content og SEO og som kunne give mig overblikket over hvilke tiltag, der skulle til for at vi kunne opretholde performance, være søgbare og skabe en god SEO-værdi. Og generelt også hvilke optimeringsmuligheder der var.
Vi står overfor at skal launche vores hjemmeside på en ny platform og det har føltes nervepirrende. For selvom alt det visuelle er på plads, manglede jeg sparring og kompetencer omkring det tekniske, både inden for muligheder omkring SEO, brugen af microdata etc. Lauge lavede derfor en grundig gennemgang af vores hjemmeside, hvor han gav mig en liste med prioriterede opgaver som han forklarede mig vigtigheden/betydningen af. Han tilbød ovenikøbet at lave en liste med opgaverne, som jeg blot skulle videresende til min udvikler. Super skønt!
Endvidere har Lauge også lavet en søgeordsanalyse for os og det har virkelig været et grundigt stykke arbejde i form af en lang, overskuelig og gennemarbejdet rapport, som vi fik retur fra ham. Lige til at kaste sig over for vores marketingassistent!
Lauge er kompetent, ved hvad han snakker om og det har været guld værd for mig at få ekspertise og sparring inden for et SÅ enormt vigtigt område inden for markedsføring, som jeg ikke selv har været helt sikker på.
Takket være Lauge føler jeg mig nu sikker i forhold til go-to-live. Jeg er sikker på at det ikke er sidste gang jeg bruger Organic Growth i forbindelse med digital markedsføring.
Tak for et rigtig godt samarbejde!
Cindie Cuber
Marketingansvarlig