Bij Amazing Oriental Zuidplein in Rotterdam gegeten. Rundvlees pastei beschimmeld. Hele voorraad met pasteitjes bleek (nog veel erger) beschimmeld. Toen we er mee teruggingen, mochten we wel iets and... Toon meer

Ga een Jian Bing eten bij de ongelooflijk aardige Chinese jongeman die ze daar kakelvers bereidt. Vestiging Almere, vlakbij het station. Heerlijk met eend, kip of garnalen. Als je er 1 hebt geprobeerd... Toon meer

Een nare ervaring vanmiddag bij Amazing Oriental NIJMEGEN Dukenburg. Bij afrekenen bleek maaltijd duurder geworden. Het display was gedoofd, anders had ik maaltijd niet gekozen. Mevrouw die mij hiel... Toon meer

2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gewoon goed en klantvriendelijk

Ik kreeg een berichtje toen het product weer op voorraad was. Woensdag besteld, vrijdag voor 1 uur in huis. Zo keurig allemaal, de communicatie de verzending en de verpakking. De producten ben ik al mee bekend, omdat ik ook in de winkels shop. Ik raad Oriëntalwebshop altijd aan wanneer kennissen vragen waar oorsterse kruiden en levensmiddelen te koop zijn.

1 november 2024

Webwinkel is super!!

Mijn ervaring met een bestelling via de webshop was geweldig! Overzichtelijke website en bestelling was heel zorgvuldig verpakt.
Doordat 1 artikel nog niet op voorraad was werd ik gebeld en kreeg bericht dat het iets later verzonden zou worden. Echt heel netjes.
Ik begrijp dan ook de negatieve reacties niet, maar die gaan over de winkel zelf en daar ben ik niet geweest.
Vol vertrouwen zou ik hier een volgende keer weer bestellen. Dank u wel voor de nette levering!

24 oktober 2024

Hele vieze winkel

Hele vieze winkel, vaak is de groente te oud en broodjes hard. Als je dan klaagt dan zijn ze niet thuis. A ja is van Chinezen die oude producten afnemen en opnieuw inblikken heb ik gehoord. Gewoon mafia

18 september 2024

Mooncake misleidend

Ik ben enorm teleurgesteld in mijn cadeua's aankoop bij Amazing Oriental Hoog Catherijne op 31 aug 2024. Ik voelde me echt misleid door dat chinese personeel die achter monitor in een aparte ruimte zit naast de foodcorn. Hij vertelde me dat het om een doos met dubbel dooier maancakes 4x ging, maar toen mijn vriendenen familie thuis de doos opende, bleek het een doos met 6x mini maancakes met enkel dooier te zijn! Hoe kun je dit zelfs verwarren, vooral rond het Midherfstfestival? Dit toont aan dat ze niet eens de basiskennis over hun producten hebben. @ "Als je het niet zeker weet, zeg het dan gewoon dat jij het niet weet, geef dan geen verkeerde informatie aan klanten!"

30 augustus 2024

Misleidende website

Let op met het invullen van je adres. Het is niet mogelijk om je postcode en huisnummer in te vullen. Dit dien je zelf via een dropdown menu te selecteren. Bij mij is het fout gegaan en er werden verzend kosten bij mij in rekening gebracht daar de bezorger bij het verkeerde huisnummer stond. Met de support desk van Amazing oriental er niet uitgekomen en de volledige betaling moeten vorderen via de creditcard maatschappij.

29 april 2024

Slechte service en onbeleefde houding tegenover de klant

Mijn vrouw ging naar Amazing Oriental Zuidplein om boodschappen te doen voor het avondeten. Bij de vleesbalie stond een staf op afstand van zijn toonbank en praatte met iemand, schijnbaar niets gerelateerd aan zijn werk. Mijn vrouw wachtte behoorlijk lang en moest toen naar andere balies voor andere boodschappen.

Toen ze terugkeerde naar de vleesbalie, stond dat personeel bij de toonbank. Terwijl hij met mijn vrouw over de bestelling sprak en mijn vrouw een bestelling plaatste, zag hij plotseling dat zijn twee vrienden de toonbank naderden, vervolgens onmiddellijk de toonbank verlieten en mijn vrouw met rust lieten. Hij voerde een behoorlijk lang gesprek en gaf de toonbank terug. Mijn vrouw dacht dat hij zijn dienst zou leiden, maar hij negeerde het bevel van mijn vrouw en ging naar de achterkamer om te halen wat zijn vrienden hadden besteld. Toen mijn vrouw erop stond dat zij als eerste kwam en als eerste zou worden bediend. Dit personeel werd boos en schreeuwde vreselijk tegen mijn vrouw. De hele winkel was geschokt door zijn hoge stem en slechte houding, iedereen draaide zijn hoofd naar de vleestoonbank.

Mijn vrouw was verdrietig, waarom een ​​vrolijk winkelbezoek veranderde in een wrede verbale aanval door het personeel van Amazing Oriental.

Winkel is een plaats waar de klant wordt bediend volgens de regel: wie het eerst komt en de eerste service krijgt. Geen sorry zeggen voor wangedrag is al heel erg, schreeuwen tegen de cliënt moet het ergste zijn.

24 juli 2024

Je krijgt veel minder eten dan normaal.

Vaste klant bij deze zaak. Altijd heel tevreden en we kregen altijd veel eten. Nu is er een nieuw management en je krijgt oprecht 50% minder eten voor je geld. Ook was de bestelling fout gegaan en kreeg ik een verkeerde bubbel tea. Ik kom voorlopig niet meer terug.

22 juli 2024

Het eten was heel goor

Het eten was heel goor. De bami goreng smaakte naar drop en verder er droog. De ice tea had geen smaak maar was wel veel te bitter. Echt geen aanrader. Ik kom hier nooit meer.

10 juli 2024

Niet alles zoals het hoort.

14-6-2024 een bestelling( bestelnummer 240039335, €65.49) afgehaald waarvan een aantal zaken niet goed gegaan is. Broodje bakkeljauw zonder sambal met zure komkommer besteld. Kreeg dit broodje met sambal zonder zure komkommer. De surinaamse nasi smaakte aangebrand. Bij de bestelde maaltijd zat geen Hosin saus wat er normaliter wel bij hoort. Voor de rest was alles zoals gewoonlijk heerlijk.

14 juni 2024

2x online gekocht & meerdere keren in…

2x online gekocht & meerdere keren in fysieke winkel in Antwerpen. Steeds tevreden!

Alles kwam correct aan van de bestellingen, breekbare spullen mooi veilig verpakt. Alles zat er in. Top!

Filiaal in Antwerpen is erg proper en een ruim aanbod.

6 mei 2024

Dit bedrijf maakt stelselmatig schuldig…

Dit bedrijf maakt stelselmatig schuldig aan ongelijke behandeling van het personeel op het werk. Ze geven geen feestdagen compensatie aan werknemers op hun vaste vrije dag, terwijl ze wel een toeslag geven aan werknemers die op feestdagen werken. Voorbeeld: verschil tussen 2 werknemers.
Werknemer 1: dinsdag t/m zaterdag werkweek.
Pech gehad. Je krijgt geen feestdagen compensatie met pasen en pinksteren. Vallen de kerstdagen ook op zondag en maandag, dan dubbel pech.
Werknemer 2: donderdag t/m zondag werkweek.
Gefeliciteerd met jouw 3 daagse werkweek met paas en pinksterdagen. Bevind jij ook in deze situatie als werknemer 1? Maak melding bij de arbeidsinspectie voor ongelijke behandeling op het werk of neem een advocaat in arbeidsrecht. Heb ik ook gedaan.

9 mei 2024

Heb voor over de 100 € besteld

Heb voor over de 100 € besteld, of zeg maar had. €10 voor verzendkosten, leveren ze op een dag wanneer ik niet gekozen heb en zeggen ze dat ik niet thuis was wat dus wel zowas. Klantenservice gebeld moet ik nog eens 10€ betalen voor te laten bezorgen anders retourneren en €10 betalen???! Oprecht geen slimme marketing, heb zelf online webshop en hoort sowieso niet berekend te worden naar de klant. Heel erg jammer want het concept had erg goed kunnen zijn, zo komen klanten in ieder geval NIET terug.

Heb dus ook mijn verlies genomen en order terug verstuurd voordat de kosten nog hoger opliepen en ik weer 10€ kwijt was. €20 kwijt en GEEN boodschappen, wat een bedrijf! 😂

1 mei 2024

Halve bakjes smaakloos eten

Ik was hier voor het eerst, een familie menu gekocht voor 43 euro. Wat een teleurstelling bij thuiskomst. Bakjes waren maar half gevuld, zelfs de rijst, en de smaak viel zwaar tegen. Echt fabrieksvoedsel, smaakte allemaal hetzelfde. Dus dit was meteen de laatste keer. Daarnaast werden we bijna de winkel uit geduwd want er moest ruim voor sluitingstijd schoon gemaakt worden.

21 april 2024

Wat is deze winkel achteruit gegaan

Wat is deze winkel achteruit gegaan. Het lijkt wel of de inflatie nog harder heeft ingeslagen dan elders. Alles zó duur en iets basics als verse gember of laos alleen in grootverpakking verkrijgbaar. De diepvriesafdeling is nog wel uniek.
Tips voor Utrechters: Lombok is op loopafstand en alle verse producten voor n fractie van de prijs.

14 april 2024

Poep bacterie

Beste mensen
Als je hier komt voor een broodje kip kerrie of andere gerechten pas dan op !!!!! Ik heb vandaag het volgende mee gemaakt. Mevrouw maakt mijn broodje met handschoenen zeer netjes vervolgens zet ze een tweede broodje in de oven dan gaat ze vuilnis aan raken daarna pakt ze een natte doek waar mee ze alles schoonmaakt en zo weer mijn broodje aanraakt en klaar maakt. Ik vraag haar netjes kunt u voor mij een andere broodje maken waarop ze zegt hoezo ik leg haar alles uit ze begint te lachen en zegt ja dan doet mijn collega het wel maken.vervolgens gaat ze in haar eigen taal mij belachelijk maken maar ik versta haar want ik versta cantonees en manderijns belachelijk dit ik kom hier noooooit meer !!!!!

14 april 2024

Dichtbij houdbaar datum

Wij komen graag langs in de grote Aziatische supermarkt in Rotterdam. Ik heb enkele keren ook online besteld en dit ging goed. De laatste keer echter waren de artikelen dichtbij de houdbaar datum waardoor we uiteindelijk 2 duurdere producten (12 euro samen) grotendeels hebben weggegooid. Sinds die tijd ben ik voorzichtiger en koop ik het liever in de winkel dan online.

27 oktober 2023

Controleer wat je hebt gekocht

Vandaag heb ik via het order een bestelling geplaatst nummer 178.
Toen mijn bestelling klaar was ben ik zo dom geweest om de inhoud niet te controleren. Ontbreekt is een broodje daging Bali.
Ik ga hiervoor niet terug naar de winkel maar het is zonde van het geld en een aanleiding voor mij om niet meer te komen dan wel alles te controleren.

26 december 2023

Eerste en laatste keer!

Eerste en laatste keer!
Bami rames bestaande uit bami, sambel goreng boontjes en rendang viel erg tegen!
Sambel goreng boontjes en rendang anders van smaak zoals ik gewend ben.
Vulling van pasteitjes viel ook tegen.
Volgens mij volgens Chinees recept gemaakt?

4 november 2023

Is dit jouw bedrijf?