Skulle ha fjernet en bro og en betændt tand relateret til broen ( bropille) Blev henvist til Lone Birch Olsen, der gav mig en af de bedste tandlæge oplevelser nogensinde. ( jeg er passeret de 60)... Toon meer
Klinikassistenterne hos Oris tandlægerne i Sæby er utrolig dygtige og spørger løbende ind til en mens undersøgelsen er igang. De er sammen med Ralf et super godt team . Altid behageligt at komme til... Toon meer
Jeg er tandlægeskræk, men måtte nødtvunget bestille en tid grundet tandpine. Efter en rolig undersøgelse, blev problemtanden fundet og, efter en lille snak, hevet ud. Det hele i stille og roligt tem... Toon meer
Bedste tandlægebesøg i mit liv. Kom til Sæby fra Købnhavn hvor jeg to dage før havde været på tandpineklinik og fået en penicillin kur mod rodbetændelse. På grund af ulidelige smerter kontaktede jeg... Toon meer
Gl. Ålborgvej 33, 9300, Sæby, Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi har haft en mega dårlig oplevelse ved Oris i Sæby. Min søn får ødelagt sin bøjle ( en tråd der sidder på indersiden af tænderne) ved at den bliver revet løs under tandeftersyn. Vi gør opmærksom på det indenfor en halv time, og kontakter stedet og vi kan få en ny tid. Jeg siger at det er vel ikke noget vi skal betale for, da den er gået i stykker af behandlingen. Jo det er det. Det vil koste 500 kr. Min søn kommer af med 1500 kr, da det var 3 tænder der skulle limes. Jeg har gjort opmærksom på at jeg ikke synes det kan være rigtigt at man skal betale for en fejl de lavet under behandlingen, men de er hverken til at hugge eller stikke i!!!

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
De er sammen med Ralf et super godt team .
Altid behageligt at komme til tandlægen I Sæby.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
Kirsten Holdorf er mega dygtig og man føler helt tryg i hendes behandling

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
En god oplevelse, bærer præg af dygtige medarbejdere som også har fokus på hvordan du er tilpas i stolen 🙂

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
Det var en god oplevelse, da der var en afslappet atmosfære og god information om, hvad der skulle foretages, som afhjælper til hver en tid en med tandlægeskræk

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
Fik behandling med det samme og ekstra tjek en uge efter med hurtig respons

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
Sød og venlig personale, vil dog gerne de informerer lidt, lige som de kommer frem til. Ellers meget tilfreds.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
Da jeg er helt ny kunde er det ret svært at anmelde men kan ud fra den ene gang jeg har været der kun sige at det var en positiv oplevelse så må vi jo se fremadrettet

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
First visit. Very profesional and friendly. Top dentist and top assistants.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
Klinikken har en god atmosfære, venligt og imødekommende personale, behandlere og klinikassistenter. Jeg var inde hos Lone + klinikassistent og få lavet en fyldning. Jeg følte jeg var i de bedste hænder og fik en god behandling.

Antwoord van ORIS Tandlægerne - Sæby
Altid flink personale og god behandling. Men der var som sædvanligt noget forsinkelse.