Sample set besteld en alles netjes en snel geleverd. Goed verpakt en de kwaliteit van de verpakking voelde echt top en luxe aan, wat de hele ervaring leuker maakt. Fijn om op deze manier verschil... Toon meer

1. Parfumerie

Ornata is een moderne niche parfumerie met een zorgvuldig geselecteerd assortiment van onderscheidende parfumhuizen zoals Xerjoff, Pernoire en Tauer. Wij geloven niet in een overvol aanbod, maar in sterke merken, bijzondere geuren en persoonlijk advies dat verder gaat dan alleen verkopen. Met onze sample service en toegankelijke begeleiding maken we niche parfums ontdekken mogelijk voor zowel beginners als liefhebbers.

4,5

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Ik had een set van 5 samples besteld

Ik had een set van 5 samples besteld, en de volgende dag om 11uur ‘s ochtends kwam het al aan minder dan 20 uur gewacht. Het is een hele mooie doos met hele mooie details. Was het geld zeker waard want ik weet nu welke luchtje ik wel en niet wil halen hier

18 april 2026

Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf. Alles is op en top verpakt en snel geleverd. Nergens problemen mee gehad!

15 april 2026

Top ervaring

Eerst de sample set bestel omdat ik nog twijfelde tussen verschillende geuren. Sample set was binnen een dag binnen en ziet er gewoon al heel netjes uit. Daarna de full size bottle gekocht!!
Erg blij mee

14 april 2026

Echt een aanrader

Echt een aanrader! Ik ben onlangs bij Ornata Parfumerie geweest en wat een geweldige ervaring. Ze hebben een prachtige collectie unieke geuren die je niet overal tegenkomt. Het personeel nam echt de tijd om samen met mij de perfecte match te vinden. Ik ging naar buiten met een heerlijk parfum en een glimlach op mijn gezicht. Ik kom hier zeker terug!

30 maart 2026

Sample set Ornata

Fijn om op deze manier verschillende niche parfums te testen. Mijn favoriet was Crème Brûlante van Fascent, echt een lekkere warme geur die ik anders niet snel had geprobeerd.

Zeker een goede ervaring en aanrader, ik ga hier vaker bestellen.

27 maart 2026

Extreem over geprijsd

Eigenlijk zijn dit gewoon sample verkopers. Een eenvoudige internet zoektocht leert al snel dat Ornata ruim 25 tot 30% duurder is als anderen. Zeer dubieus dus. Ik zou hier in ieder geval nooit mijn parfum kopen!

Als reactie op de verkoper: een review hoeft niet alleen te gaan over een aankoop. Ook de ervaringen voor aankoop en tijdens het contact hierover bepalen de kwaliteit van een bedrijf en dus de uiteindelijke algehele ervaring

25 maart 2026
Logo Ornata

Antwoord van Ornata

Beste Albert,

Bedankt voor uw bericht. We nemen feedback altijd serieus, maar we zijn erg verrast door uw opmerkingen. We hebben onze systemen doorzocht, maar we kunnen geen aankoop of klantaccount vinden die overeenkomt met uw naam of gegevens. Via Trustpilot hebben we u inmiddels gevraagd om uw bestelnummer door te geven, zodat we dit kunnen verifiëren.

Wat betreft uw opmerking over onze prijzen: wij staan voor eerlijke, marktconforme prijzen en leveren uitsluitend 100% authentieke producten met een hoge servicegraad. De bewering dat wij structureel 25 tot 30% duurder zouden zijn, klopt feitelijk niet met de huidige marktprijzen.

Mocht u daadwerkelijk een bestelling bij ons hebben geplaatst, dan horen we heel graag van u via info@ornata.nl zodat we dit direct kunnen oplossen.

Tweede reactie: Zoals hierboven aangegeven ontvangen we graag via Trustpilot alle correspondentie die tussen u en ons heeft plaatsgevonden.

Top!

Snelle levering, goede service, mooi verpakt en dat ook nog voor een goede prijs

10 maart 2026

Super service

Super service! Hele fijne duidelijke site, met mooie uitgebreide omschrijvingen van de geuren. De geuren zijn echt geweldig en blijven lang hangen zeker een aanrader! Ik heb me favoriete parfum winkel gevonden

26 december 2025

Super goede service en lekkere geuren!

Het is onwijs fijn dat je testers kunt bestellen en de tijd kunt nemen om een juiste keuze te maken of om uiteraard verder te kijken, je zit nergens aan vast. Het eerste geurtje in mijn sample set sprak mij het meeste aan en deze heb ik ook besteld. Het komt allemaal heel netjes verpakt en snel geleverd. Het verpakkingsmateriaal en de kaartjes erbij voelen echt als een goed, chique product/bedrijf aan. Ze hebben het hier goed voor elkaar en via de live TikTok kun je al je vragen stellen en gaan hier echt diep op in.

3 september 2025

Heren met passie voor de producten

De heren weten goed hun enthousiasme over te brengen, ze hebben duidelijk passie voor de producten.

Service is een dikke 5 sterren waard. De producten overigens ook. Prachtige parfums in de sample set die allemaal het waard zijn om een fles van te kopen. Er zijn geuren die dat toegankelijke karakter hebben van de populaire grote merken, alleen dan toch uniek zijn. Ook hebben ze iets specifiekere geuren voor de liefhebber. Deze geuren bevielen mij ook. De kwaliteit ruik je. Voor ieder wat wils.

Ik zou Ornata zeker aanraden en zal hier vaker bestellen.

22 april 2025