Orthopedie Haarlem Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,2

Let op! OPLICHTERS> Dit bedrijf ziet er professioneel uit maar zijn oplichters die misbruik maken van mensen. Via dropshipping verkopen ze producten via hun site die ze importeren uit China. Ik wil ui... Toon meer

Attentie: deze oplichters zijn nu actief via orthopedie Haarlem.com in plaats van .nl Gisteren, na twee maanden, de “schoenen” ontvangen. Inderdaad plastic troep en “schoenen” vallen een maat klein... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters, dieven. 3 paar schoenen besteld, 1 paar ontvangen. Reeds eindeloze emails, geen terugbetaling. Heb gisteren nog op de site gezien, schoenen kunnen nog besteld worden, alhoewel men ze niet ontvangt. Ik zal ook test aankoop erover aanspreken en de europese commissie voor frauduleuze handel.

11 juni 2025

bende bedriegers

besteld op 6 dec 2024 , ontelbare antwoorden, van Anna , niets ontvangen , geen geld terug

een vuile bende bedriegers !
veronica belgie

6 december 2024

Leveren niet, eindeloze replies

Mijn bestelling dateert van 13/12/2024. Het blijft bij eindeloze automatische mails en er wordt door Anna helemaal niets opgelost. Het is triest om vast te stellen dat mensen zich er goed bij lijken te voelen anderen op te lichten. Beetje moe van dit soort wereld.

13 december 2024

Ook ik ben er helaas in getrapt

Ook ik ben er helaas in getrapt. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik geen bevestigingsmail over mijn pakket. Toen stuitte ik op reviews via dit platform en werd mij duidelijk dat ook ik ben opgelicht. Ik heb via de mail contact gezocht. Ze sturen steeds dezelfde standaard antwoorden. Ik raad iedereen aan om aangifte te doen, bij 3 meldingen zou de politie namelijk een onderzoek starten. Koop in ieder geval niks via deze website !!

1 januari 2025

bedriegers zijn het,ook ik ben er in…

bedriegers zijn het,ook ik ben er in getrapt, eindeloos mailen, steeds een automatisch antwoord! vragen om terugbetaling, geen reactie!! mijn bestelling dateert van 14/12. kan hier nu echt niets tegen gedaan worden??? schandalig !s het, ik ga via Test Aankoop stappen ondernemen. dit moet stoppen er zijn al genoeg mensen in getuind, rijk worden met bedriegen

5 februari 2025

Hallo,teleurgesteld

Hallo,
Ik heb 17 december 2024 schoenen besteld en heb ze nog steeds niet binnen, ik ben wel steeds met ze in contact. Maar kon vandaag weer niet op de site van hun. En kan ook niet zien of mijn bestelling onderweg is.
Heb er spijt van dat ik ze besteld heb.
Groet Jeantine

17 december 2024

Vreselijk

Vreselijk, ook ik ben erin gestonken. Heb wel schoenen ontvangen maar ze zijn niet de schoenen die ik heb besteld, niet eens de maat. Als ik in contact probeer te komen krijg ik geen enkele reactie meer. Het is pure oplichting. Het is jammer dat ik niet eerder op de hoogte was van deze site.

16 december 2024

Na 3 maanden nog niks ontvangen.

Na 3 maanden nog niks ontvangen.
Niks goede service, wat waarschijnlijk een medewerker schrijft. Vandaag een brief verstuurd om het geld teruggestort te krijgen. Nu ben ik benieuwd. Dit kost zoveel tijd en ergenis. Bahh shit bedrijf NIKS KOPEN.

8 januari 2025

Ik ben er helaas ook ingetrapt

Ik ben er helaas ook ingetrapt. Zal vanaf heden steeds trustpilot checken. Na 7 weken nog geen bestelling gekregen. Wel heen en terug gemaild. Nu gevraagd dat ik mijn bestelling wens te annuleren en dus mijn geld terug. Ik krijg enkel mail dat ze het zullen onderzoeken. Het ergste vind ik dat ze misbruik maken van mensen met een handicap. Want daarvoor dienen hun schoenen zogezegd. Benieuwd of ik ooit mijn geld terugkrijg.

8 januari 2025

Laarsjes kunnen rechtstreeks afvalberg op

Reden dat ik nu review schrijf, is om anderen te waarschuwen. Ik ben er ook ingetrapt. Ben nu vooral boos dat ze er mee doorgaan. Ik kom de advertentie nog steeds tegen op Pinterest. Mijn laarsjes zijn na 2 maanden ongeveer geleverd, maar té bizar hoe ze er uit zien... goedkope troep. Kan rechtstreeks de afvalberg op....zo zonde van alles

27 december 2024

Boos

Ik geloof dat ik hier ook ingetrapt ben. Na 2 weken nog niks ontvangen. Heb al de 3e keer mijn contactgegevens moeten opgeven. Ik begrijp ook niet dat Pinterest zich hiervoor leent. Al de 2e keer dat ik via Pinterest een leuk product zie en dat deze winkel niet oke is. Je wordt opgelicht of je krijgt een waardeloos product.

18 december 2024

Oplichters!

Besteld, een deel niet geleverd. Ander deel wel geleverd maar was absoluut niet de schoen op het plaatje. Gewoon china-schoenen. Heeft niets met orthopedie te maken.
Duurt lang voordat ze reageren en ik wordt via de mail aan het lijntje gehouden. Ondertussen al 18 keer gemaild, nog geen geld terug. Melding gemaakt bij pinterest en online aangifte gedaan (adviseer ik je ook beide te doen!)

2 november 2024

Ik ben er ook in gestonken

Ik ben er ook in gestonken, gelukkig maar 1 paar maar kunnen zeker zo de kliko in en naar mijn geld kan ik wel fluiten als ik zo de reviews lees. Zou ik ook eerst moeten doen, harde leerschool.
Het zal wel lucratief zijn doordat er toch steeds mensen instinken, bah !!!

29 november 2024

Oplichters zijn het van de bovenste…

Oplichters zijn het van de bovenste plank! Sneakers besteld in oktober de bezorger kon het adres niet vinden lachen hé. Nou zal wat anders zeggen de Sneakers laarzen alles komt van Alie maar stukken goedkoper ! Schoften zijn het en niet anders gewoon foto's van doktoren staat op de site ! En dat mag allemaal nou trap er niet in vuiler OPLICHTERS !

8 oktober 2024

Orthopedie Haarlem wat een vreselijke…

Orthopedie Haarlem wat een vreselijke organisatie, op pinterest zijn het geweldige mooie laarzen maar wat een walgelijke laarzen. Je krijgt laarzen uit China die er niet uitzien en van zeer slechte kwaliteit zijn. Ze lijken in de verste verte niet op de laarzen van pinterest. Ik ben eigenlijk zo boos en voel me zo besodemieterd. Het zijn echte boeven. Je moet de laarzen retour doen naar China of je krijgt 25% retour. Ik zou zeggen trap er niet in.

18 november 2024

Een slechtere service als dit heb ik…

Een slechtere service als dit heb ik nog nooit gehad! Voel me eigenlijk bedrogen! Eerst heb ik weken moeten wachten op de levering! Dan was het er eindelijk… wat een vodden schoenen! Weet zelfs niet of je dit schoenen kunt noemen! Dan vraag ik voor een retourformulier. Sturen ze een mail dat ik er andere kan kiezen… ik wil geen andere meer. Ik wil mijn geld terug. Eindelijk retourformulier ontvangen blijkt dat ik niet al mijn geld ga terug krijgen. Ik kan enkel zeggen dat het absoluut geen aanrader is!!!!

31 oktober 2024

Had ik maar eerst Trustpilot gecheckt

Had ik maar eerst Trustpilot gecheckt. Ik ben er ook ingetrapt; gelukkig had ik maar 1 paar laarsjes besteld. Ze zien er heel anders uit dan afgebeeld op de site, en zijn van heel slechte kwaliteit! De maat klopt ook niet (te klein). Ook werden ze bezorgd in een zak ipv een fatsoenlijke schoenendoos, waardoor één laarsje gedeukt aankwam. Ik heb verzocht om een retourzending maar werd afgescheept met een aanbod om een vervangend product te bestellen met korting en dat er geen restitutie mogelijk was. Oplichters dus!

11 november 2024

Is dit jouw bedrijf?