Försökt säga upp vid flera tillfällen & ej fått återkoppling. Pengar dras från konto, produkter som ej öppnas av mig skickas. Men ingen återkoppling. Skam bolag. Fått utslag av produkten & får ingen... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jag är supernöjd i helhet, mycket trevligt och hjälpsam personal, man får hjälp direkt och de hjälper i alla frågor! Jag älskar collagen många frågar vad jag gör med min hud den är så fräsch ,gläns... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Skönhet inifrån med pulver för bättre hy Vid 79 år så jag er presentation på tv-reklam och tänkte att det vore intressant att se om varorna kan ge resultat inför 80 årsdagen. Efter ett år kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag har använt Oslo skinlabs collagen pulver The Solution i över 3 års tid. Jag märkte stor skillnad på min hy efter ca 5-6 månader då huden blev både slätare och känns fastare och jag tycker huden ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi tror på en helhetssyn för att uppnå bästa möjliga hudkvallitet. Det innebär att man använder produkter som bygger upp och vårdar huden - både utifrån och inifrån. Våra produkter innehåller enkla, kvalitativa, säkra och aktiva ingredienser som är noga utvalt av våra forskare och som i studier har visat sig påverka huden positivt inifrån. Vi vill att våra produkter ska komplettera befintliga hudvårdsrutiner som lägger grunden för en effektiv, sund och naturlig hudvård.
Geschreven door het bedrijf

Det är fördelaktigt att vara prenumerant

Nohabgatan 14, , 461 53 , Trollhättan, Zweden

Vraagt klanten om een review
Bra information om produkterna och vänligt och proffsigt bemötande, plus att jag tycker mig se en förbättring vad gäller hud hår och naglar !

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag har fått ett slätare ansikte med synbart mindre linjer. Fick mer synbar effekt efter 2 månader. Jättenöjd

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag föll för Oslo Skin Labs försäljningsknep eller "tävling" om att vinna ett års förbrukning av kollagen. De ringde upp och sa "Grattis du har vunnit... ett rabatterat pris". Jag var då påväg till jobbet och frågade om hon kunde ringa upp senare, men hon varnade för att jag skulle kunna missa rabatten i sådant fall. Jag frågade då ifall det var gratis retur ifall jag ångrar mig i efterhand, vilket hon svarade JA på. Idag kom paketet och där var ingen retursedel.
Jag ringde då till Oslo Skin Labs kundtjänst och fick till svar att det aldrig är fri retur och att säljaren sagt fel. Att det står i köpavtalet och att jag som kund måste läsa igenom det innan jag abonnerar på något. Det enda jag fick var ett SMS som beskrev att det ej fanns någon bindingstid, ingenting om retur.
Jag tvekar på att försäljaren hade låtit mig sitta och läsa igenom det riktiga "köpvillkoret" på deras hemsida under tiden av samtalet. Vilket jag nu dock har gjort och där står det "Om inte annat överenskommits täcker du de direkta kostnaderna för att returnera varan". Det verkar ha varit en blufföverenskommelse vi hade då.

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Kontakterna mkt bra, resultatet av produkten "låter vänta på sig". Druckit detta mer än 6 mån och ser ingen skillnad, mer än i plånboken?!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Ingen stjärna från mig då jag har aldrig varit kund hos er.
Ni ringde upp mig för några år seda och uttryckte att ni saknade mig som kund??? Jag bad er då att radera mig ur alla förekommande register då jag aldrig varit kund. Nu har jag fått två sms med begäran om att återkomma som kund.
Uppenbarligen så har ni inte raderat mig på min uttrycka begäran i enlighet med GDPR?

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag är på min fjärde månad med collagen från Oslo skin lab och märken en skillnad i min hud. Huden är slätare, små rynkor har försvunnit. Den känns yngre och fräschare.
Jag fyller snart 75 år.

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Tycker att Oslo Skin Lab förpackningar är onödigt exklusiva och känns inte särskilt hållbart. Två kartonger (27x23 cm) i hårdpapp för 28 st stick packs Beauty collagen borde kunna förpackas i mer hållbart och miljöanpassat emballage.

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Hej!Började använda dett pulver. Har torr hud och mycket känslig, efter använt produkten en vecka fick jag utslag ( liknande acne) i hela ansiktet som oxå kliade😞gick till apoteket för att få produkter som återställde min hud. Slutade samtidigt med pulvret, kanske inte bra för torr hud ska oxå säga att jag är 68 år

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Super bra produkt,som FUNGERAR.Pålitligt företag. Får min leverans i god tid varje månad. Mycket nöjd,har tagit Collagen i snart 4 månader. Kommer att fortsätta med det. Tack för 2023 Oslo Skin Lab. Gott nytt År. 🥰 Welcome 2024 🥰

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag ser inget resultat. Min hud är fortfarande torr, mitt hår är torr och svag. Mina naglar är dåliga. Dessutom hade jag ett problem med beställningen, jag har betalat två gånger för en och detsamma beställning och du har hittat mina pengar men jag har inte fått dem tillbaka. Jag har vara fått 100kr rabatt och jag har betalat 240kr dubbel. Det var inte fin.
Mvh
Aneta Pawlikowska

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Jag fyllde 48 år i somras. Jag tycker om att vara kvinna! För mig är det mer tillfredsställande att se ett foto av mig när jag har fått några år på nacken än att se en flicka. Men med åren reagerar även huden, kroppen. Jag vill se naturligt vacker ut. Med Solution trodde jag först att jag kanske ville se dom resultaten jag upplevde. Men när vänner till mig reagerat över att nåt är förändrat i mitt ansikte förstod jag att The Solution faktiskt fungerar på riktigt. Och sen när jag själv rekommenderade The Solution till en väninna och såg att efter några veckors användning, hur hennes hår, naglar förändrades och hon fick en lyster i ansiktet visste jag till 100% att det fungerar. Det är dessutom ett naturligt tillskott och ser då även helt naturligt ut! Tack Oslo Skin Lab 🤩👍🏽!

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Efter att 1 gång handlat av dem så förföljer dom dig resten av ditt liv. Dom slutat aldrig ringa dig

Antwoord van Oslo Skin Lab Sverige
Lees meer over geverifieerde reviews.