Een onfortuinlijke val
Ongeveer 2 jaar geleden maakten mijn man en ik een prachtige reis door Italië, in eigen auto, van noord naar zuid en terug, aankomst hotel namiddag, vervolgens diner en logies, volgende dag omgeving verkennen, altijd rondom een interessante grote stad, en verder naar de volgende plaats, 10 dagen lang.
Halverwege komen we bij ons zoveelste hotel, ik ga naar binnen om in te checken, en haal mijn man en de bagage. De receptie blijkt een treedje lager te liggen dan de hall en ik draai mij half om naar mijn man om hem te waarschuwen voor het afstapje. Op hetzelfde moment ga ik onderuit, maak een schuiver en, na later blijkt, heb nogal wat gekneusd in de onderrug. Gaan zitten/liggen en opstaan vanuit stoel of bed lukt niet meer op eigen kracht, helse pijnen.
Bij thuiskomst attendeerde mijn man mij op de holistisch osteopaat Richard Odijk, met wie hij goede ervaringen had, en die toen nog bij ons om de hoek zijn praktijk had.
Ik heb een aantal behandelingen van Richard gekregen en dat was iedere keer een feest. Persoonlijk geïnteresseerd, deskundig in de behandeling, legt alles goed uit en de helse pijnen verdwenen zo langzaam maar zeker. En k wamen ook niet meer terug!
Ik zal nèt niet zeggen dat ik wel weer zo’n val zou willen, maar heb zeer goede herinneringen aan Richards behandelingen en contact met hem!
Hanneke Jörg
19 juli 2022