Jeg har gennem længere tid handlet hos O’TAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen – ikke om tøjet, som er af høj kvalitet. J... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Hurtig levering, dogville jegønske etvindsel med tråd fra trøjen til reparation når uheldet er ude.

Antwoord van O’TAY
Super lækre strik, og god vejledning på størrelser. Jeg bor i alle mine strikvarer fra Otay denne vinter. Intet kradser.

Antwoord van O’TAY
Altid skønne handler på de lækreste styles.

Antwoord van O’TAY
Lækre varer men lidt længe retur tid

Antwoord van O’TAY
De skønneste produkter i lækker kvalitet, super kundeservice og hurtig levering!
Har handlet hos O'tay mange gange og har en del af deres tøj - klassiske styles som kan bruges i mange år og en kvalitet som kan tåle man bruger der igen og igen og igen.

Antwoord van O’TAY
Elsker deres univers. Jeg har 25 items fra dem, som jeg elsker. Ser dem som en investering

Antwoord van O’TAY
Det er altid en god oplevelse at modtage pakker fra Otay, varene er pakket enkeltvis i otay poser. Jeg ved når jeg bestiller er der hurtig levering.

Antwoord van O’TAY
Helt fantastiske tidsløse designs og kvalitet. Knus elsker alle mine køb fra jer og glæder mig til, at købe mange flere til min garderobe 🫶🏼 I er helt sikkert mit yndlings tøjmærke!

Antwoord van O’TAY
God oplevelse hurtig ekspedition. Super fint!!

Antwoord van O’TAY
Nem købsoplevelse, hurtig forsendelse, lækker indpakning og det vi venter på… fantastisk kvalitet og flotte designs.
Og skal du have fat i kundeservice så er de simpelhen så hjælpsomme!

Antwoord van O’TAY
Virkelig lækre kvalitets varer og hurtig levering.

Antwoord van O’TAY
Fantastisk kvalitet og service er i top.

Antwoord van O’TAY
Endnu engang har jeg købt tøj hos Otay og endnu engang er jeg super tilfreds og glad for mit køb. Den bedste kvalitet jeg kunne ønske mig. Strikken er dejlig blød at have på og så sidder sweater og t-shirts perfekt.

Antwoord van O’TAY
Jeg har efterhånden købt rigtig mange styles hos O’tay. Jeg elsker alle de smukke og skønne ting jeg har købt hos dem - denne gang er ingen undtagelse.
De laver sådan noget fantastisk strik ❤️

Antwoord van O’TAY
Så smukt og elegant tøj i den bedste kvalitet, og ikke mindst rigtig god service - er glad for mit køb hver gang! Kan kun anbefale O'TAY!

Antwoord van O’TAY
Jeg ELSKER O’Tays produkter. Blødeste strik i den bedste kvalitet. Altid god og hurtig service 😍

Antwoord van O’TAY
Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater. Jeg kontaktede O'TAY, da jeg skulle ombytte til en anden størrelse. Jeg talte med Vivian og oplevede en førsteklasses og kompetent kundeservice. Jeg giver 5 smukke stjerner;)

Antwoord van O’TAY
Lees meer over geverifieerde reviews.