Ben echt heel erg tevreden over de zalmbrokken. De hond doet het er supergoed op, prima ontlasting en schitterende vacht ( zelfs compliment van dierenarts)! Wat ik ook een groot pluspunt vind; de b... Toon meer
Otis & Grace
Ik heb de proefzakjes besteld en mijn hond vond het heerlijk, dus een grotere zak besteld en nu vind ze het ineens niet lekker meer, heel jammer want de service en mensen van dit bedrijf doen het supe... Toon meer
Wij bieden hondenbrokken van de beste kwaliteit gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van jouw hond. Voor het maken van onze hondenbrokken gebruiken wij een unieke cold-press methode. De ingrediënten worden door elkaar gemengd en vervolgens op een lage temperatuur tot brokjes geperst. Dit levert een gezondere brok op omdat de lage temperatuur ervoor zorgt dat alle natuurlijke goedheid van de brokjes behouden blijft. Kortom koudgeperste, voedzame brokken die goed zijn voor elke hond!
Valkenswaard, Nederland
- 0641831879
- hello@otisgrace.nl
- otisgrace.nl
Aanrader
Wat ik ook een groot pluspunt vind; de brokken blijven brokken, geen zak/bak poeder.........
En, prima service. WhatsApp wordt snel beantwoord.
Ga zo door Otis & Grace!
Wat een feest voor me hond
Wat een feest voor me hond! Perfecte brok! Super bedrijf met een uitstekende service.
Super service
Altijd een super service en mijn honden vinden het heerlijk! Zelf gebruik ik het voer voornamelijk als snoepjes en aanvulling op ander voer en dat werkt perfect.
Daarnaast gebruik ik de worsten heel graag voor als ik op reis/vakantie ga of om de Kong/Toppl mee te vullen.
Smakelijk eten
Onze border collie eet smakelijk van de brokken met lam. En heeft verder geen aanvulling meer nodig. Hij komt nu ook makkelijker op gewicht. De persoonlijke en snelle service maakt het ook heel toegankelijk.
Perfecte en vriendelijke service
Perfecte en vriendelijke service. Onze hond mocht eerst proeven adh van een proefpakket, alvorens daadwerkelijk te bestellen. De uiteindelijke brokken werden snel en netjes bezorgd. Hij vindt de brokken (zalm) erg lekker. Wel wat duurder, maar je moet wat over hebben voor meer kwaliteit.
Prima hondenvoer
Mooi bedrijf met goede service. Prima voer voor onze hond. Het is gezond voer, nette prijs en hij lust het graag! Meer ingrediënten heb je niet nodig!
netjes en goed afgeleverd
netjes en goed afgeleverd, goed voer ook
Snelle service en mijn 3 honden doen…
Snelle service en mijn 3 honden doen het super goed op de brokken van Otis & Grace! Heel erg tevreden!
Eerste brok waar mijn honden op afvliegen!
Goede kwaliteit brokken en mijn honden zijn er gek op. Hun bakken worden meteen leeggegeten. Ze hebben ook bij verandering van brokken geen last van diarree gehad, wat in het verleden wel zo was met andere brokken. Ook de worstjes die ik erbij besteld heb, vinden ze superlekker, 95% echt vlees.
Over het bedrijf: goede persoonlijke service en alles werd precies volgens afspraak door Luuk geleverd.
Enige “nadeel”, voor 2 New Foundlanders vind ik de brokken best prijzig.
Van kieskeurig naar fan!
Mijn amstaff (Pepsi) was altijd een kieskeurige eter, moest en zou altijd natvlees bij de brokken zijn. Ik zocht brokken waar dit niet meer hoefde, en dit was bij Otis&Grace het geval. Ze twijfelt geen moment, en eet alles op. Ook de levering was snel, binnen 48u binnen.
Hele goede service en brokken die smaken
Dit bedrijfje verdient alleen al 5 sterren voor hun hele goede service! :)
Mijn honden krijgen rauw voer met brokken. Ik had een zak brokken (zalm) en wat worstjes van Otis & Grace besteld, en ik was blij verrast dat ze het allebei goed aten (één hele kieskeurige eter). De volgende bestelling wordt een andere smaak om te kijken wat ze daar van vinden.
Het bedrijf op zich is goed, maar over smaak valt niet te twisten
Ik heb de proefzakjes besteld en mijn hond vond het heerlijk, dus een grotere zak besteld en nu vind ze het ineens niet lekker meer, heel jammer want de service en mensen van dit bedrijf doen het super!
Onze hond is een zeer moeilijke eter…
Onze hond is een zeer moeilijke eter maar ondertussen hebben we de perfecte combo gevonden. We geven 50/50 rauw vlees met Otis & Grace brokken. Ze verteert alles héél goed en we zijn hier echt tevreden van. Natuurlijk rauw vlees kan je niet meenemen op reis, dus daarom gebruiken we voor die dagen de gestoomde worsten en dit bevalt haar ook zeer goed!
Ze waren heel snel in leveren. Duidelijke site.
Blij dat we nu met ideal kunnen betalen.
Snelle levering & prima voer 🤩
Snelle levering & prima voer! Vacht van onze hond glanst nu veel mooier 🤩
Top voeding!!
Super tevreden over de koudgeperste brokken van Otis&Grace!! Denver had al verschillende brokjes getest en liet alles na een week staan. Hij lust ze heel graag plus zijn stoelgang is ook goed (en geen stinkende scheetjes meer😃). De verzending is ook heel snel, niets op aan te merken!
Doggo loves Otis & Grace
Vlotte en snelle levering en onze doggo houdt van deze voeding. Vroeger braakte ze frequent na het eten maar sinds we Otis & Grace gebruiken komt dit niet meer voor.
Onze hond eet weer brokken en voelt zich daar prima bij!
Allereerst, de voeding is prima en wordt door onze doorgaans kritische viervoetige vriend met plezier genoten. Prijs-kwaliteit goed. Otis & Grace is betreft levering e.d. ontzorgend. Uitstekend dus!
spulleke!
Top service, goede brokken. De hond is er zelf ook blij mee ;)
Zeer tevreden!
Ik heb sinds een aantal maanden eindelijk voer van goede kwaliteit gevonden. Mijn 2 honden doen het er allebei erg goed op. De vacht is meer gaan glanzen, de ontlasting vast en geen stinkende adem. Ze vinden het verder ook nog eens heerlijk! Ik kan Otis & Grace van harte aanbevelen.