4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Snelle levering, mooie ketel.
Alleen heb ik mijn pols verbrand aan het stoom die uit de ketel kwam.
Doe ik de ketel naar de muur dan worden door de dampen de tegels nat, dus draai ik hem naar mezelf en toen kreeg ik dat dus. Misschien een beginnersfoutje.

17 februari 2026

Beautifull

Goed verpakt, super mooie waterkoker. Doet wat die moet doen. En een gezonde vervanger voor al de plastic uitvoeringen.

27 juni 2025

Gevaarlijk apparaat en slechte service

Na slechts enkele weken begonnen de problemen: het apparaat bleef doorkoken en liet zich niet meer uitschakelen — levensgevaarlijk, zeker met kinderen in huis. Ook de buitenkant wordt gloeiend heet. Na eindeloos mailen mocht ik het apparaat opsturen voor reparatie. Vervolgens kreeg ik te horen dat ze ‘niets konden vinden’. Ik had de keuze: €10 betalen om het kapotte apparaat terug te krijgen, of mijn geld terug. Na opnieuw meerdere keren mailen kreeg ik uiteindelijk mijn geld terug, maar wel minus €7 voor verzendkosten — kosten waar vooraf niets over werd gezegd. Kortom: duur, gevaarlijk en een waardeloze klantenservice.

12 mei 2025
Logo Ottoni Fabbrica

Antwoord van Ottoni Fabbrica

We are very sorry for the inconvenience with the product because we always do our best to satisfy our Customer.
We are sorry that it did not meet expectations but the respective tests and checks were carried out on the product without however detecting the problem mentioned.
As per the conditions of sale on our site and as mentioned by email, the refund is made on the cost of the product and not on the shipping cost.
We apologize again if this was not to your liking and we will take this as a starting point to continue improving ourselves.

Klantenservice kan wat beter

De water koker die ik heb besteld werkt goed en voldoet aan verwachtingen. Ik heb mijn product netjes ontvangen binnen een paar dagen. De klantenservice is moeilijk te bereiken telefonisch voor als je vragen hebt. Toen ik belde werd ik gewoon continu weggedrukt. Via de mail en social media reageren ze uiteindelijk wel alleen dat kan wel een aantal dagen duren.

29 maart 2024

Mooi product

Mooi product, waterkoker FJORD voldoet aan verwachting. Goedkoper dan op Amazone en snelle bezorging

31 augustus 2023
Toon reviews in alle talen. (641 reviews)