Zeer mooie afwerking
Zeer mooie afwerking, en je het de keuze om je verhaal toch nog aan te passen.
Het perfecte cadeau naar mijn vriend toe! We vinden het allebei geweldig.
Zeker een aanrader

Antwoord van OurComic
OurComic maakt gepersonaliseerde comics van échte verhalen. Klanten delen hun herinnering, wij vertalen die naar een unieke illustratie in 9 panelen — als blijvende herinnering aan een bijzonder moment. Van liefdesverhalen en jubilea tot eerbetonen en afscheid. Het resultaat is geen standaard cadeau, maar iets persoonlijks dat raakt. Voor verzending krijgt elke klant een preview, zodat het eindresultaat goed aanvoelt en klopt. Ons doel is simpel: herinneringen tastbaar maken.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer mooie afwerking, en je het de keuze om je verhaal toch nog aan te passen.
Het perfecte cadeau naar mijn vriend toe! We vinden het allebei geweldig.
Zeker een aanrader

Antwoord van OurComic
Het voelt echt persoonlijk. De personages lijken op ons, en zijn creatief geïnterpreteerd, wat het heel mooi maakt. Het verhaal in 9 panelen was goed opgebouwd met een leuk einde. Mijn vriendin was er heel tevreden mee.

Antwoord van OurComic
Veel te duur voor wat het is. De foto’s lijken niet eens op ons.
Hier kan betere AI voor gebruikt worden

Antwoord van OurComic
Voor Valentijn dit cadeau gedaan aan mijn vrouw. Heel leuk proces met beschrijving en keuzes en inleveren van foto's die uiteindelijk leiden tot het gewenste resultaat. De reeks vector afbeeldingen die in eerste instantie gepresenteerd worden zijn uiteindelijk niet exact de stripfiguren die in het verhaal terugkomen. Dat vond ik in eerste instantie wat verwarrend. Er kon gelukkig hier en daar nog wat gecorrigeerd worden en is het eindresultaat prachtig geworden en een mooie blijvende herinnering die is vastgelegd.

Antwoord van OurComic
Geen correcte aanpassingen. Zeker geen respons na de aangegeven periode. Je kan 1 aanpassing doorgeven, maar als deze fout is kan je niet meer aanpassen. Moeilijke communicatie.

Antwoord van OurComic
Ik kreeg een eerste script door, waar ik verschillende aanpassingen aan wou. De meeste aanpassingen werden niet doorgevoerd en diegene die wel werden doorgevoerd waren niet zoals ik gehoopt. Door de grote teleurstelling, vroeg ik mijn geld terug. Zoals op hun website staat betalen ze terug, zonder gedoe. Maar dat bleek dus een dikke leugen te zijn. Doordat ze al te veel tijd in het script hadden gestoken, kwamen ze hierop terug en gaven ze geen gehoor aan mijn vraag om een terugbetaling. Doordat ik zelf geen gedoe wou, heb ik een 2de keer aanpassingen doorgestuurd (veel minder aanpassingen, aangezien ik hen niet té veel werk wou bezorgen). Heb het product dan maar laten opsturen, maar kan finaal niet zeggen dat ik het mijn geld waard vond. Zeker niet gezien de slechte ervaring die ik met hen had.

Antwoord van OurComic
'Ben je niet tevreden met het comicscript? Dan kan je alles aanpassen wat je wil — dialoog, verhaal, of zelfs een volledig nieuw script aanvragen. Voelt het daarna nog steeds niet juist? Dan krijg je een volledige terugbetaling. Zonder gedoe.'
Bovenstaande even geciteerd van de site.
Hier thuis hebben we een comic besteld, maar we zijn absoluut niet tevreden met het resultaat. Ook na de aangevraagde aanpassingen bleef het onder de maat, zeker gezien de prijs die ervoor betaald is.
Terugbetaling zonder gedoe? Daar klopt in de praktijk helemaal niks van! De klantenservice doet nauwelijks moeite om het probleem op te lossen of het geld terug te geven. Erg teleurstellend en geen aanrader, dus trap er vooral niet in.

Antwoord van OurComic
Duidelijk en mooi afgebeeld. De feedback verwerkt en naar wenst opnieuw de teksten opgemaakt. Hartelijk dank.

Antwoord van OurComic
Jammer dat je slechts 1 foto kan uploaden per persoon - enkel close up. Het concept is leuk maar het eindresultaat lijkt helaas niet op ons. Op de ene scène staat het personage veel zwaarder dan een andere scène. En je kan niet echt veel bijsturen. Op de ene scene is mijn vriendin groter dan ik en bij de andere kleiner. Details kloppen dus niet helemaal. Daarom zouden meerdere foto's van dezelfde persoon wel helpen op een beter beeld van de personages te krijgen. Hopelijk voor toekomstige klanten kan dit herbekeken worden en uitgebreid. Wel heel vlotte communicatie bij problemen - kader was stuk bij levering en onmiddellijk een nieuwe opgestuurd gekregen dus wel fijne afhandeling en service daarvan.

Antwoord van OurComic
Vanaf de bestelling/betaling heeft het helaas 19 dagen geduurd totdat de strip geleverd werd.
Dit is veel te lang, en hierdoor heb ik het niet kunnen cadeau doen op het juiste moment, maar pas een dikke week na de verjaardag van mijn partner.
Het is jammer dat ik het niet kon geven op haar verjaardag, maar ze was er zo blij mee, dat ik toch maar een goede score geef. Het is heel mooi gedaan.

Antwoord van OurComic
Het verhaal dat we lieten maken was dat van onze zoon en onze lieve labrador Hope die we jammer genoeg enkele weken geleden hebben moeten laten inslapen. Het is een prachtig eerbetoon en blijvende herinnering geworden aan wat Hope voor ons betekende: ze gaf ons hoop in de donkerste dagen. Dankjewel!

Antwoord van OurComic
Heel erg tevreden van het resultaat. Snelle service en super kwaliteit!