Zempire Pro TL V2 opblaasbare tunneltent
Wij hebben de **Zempire Pro TL V2 opblaasbare tunneltent** gekocht bij Outdoor en Sport. We twijfelden vooraf, omdat onze eerdere ervaring met een vouwwagen niet was bevallen. Michael heeft ons vanaf het eerste contact ontzettend goed geholpen. Hij nam uitgebreid de tijd om mee te denken en heeft ons zelfs een keer bijna een uur telefonisch te woord gestaan.
Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Zempire en daar zijn we ontzettend blij mee. Michael heeft ons een mooie aanbieding gedaan inclusief rooftop en grondzeil en heeft de tent persoonlijk bij ons gebracht. Een geweldige service!
De tent zelf bevalt uitstekend. Hij is super snel op te zetten, stevig en dankzij de vele ventilatiepunten blijft de temperatuur binnen zeer aangenaam. Onze twijfel of een polyester tent niet te warm zou zijn ten opzichte van katoen is hierdoor helemaal weggenomen.
Wij zijn zeer tevreden over zowel de tent als de service van Outdoor en Sport. Een betrouwbare en vriendelijke verkoper die echt met je meedenkt. Absoluut een aanrader!