Ik heb bij de Asics webshop 3 paar looptruitjes besteld. Het product kwam pas na 10 dagen aan via PostNL. Ik had 3 looptruitjes in ēēn bestelling besteld. Kreeg ik uiteindelijk 2 pakjes aan. Ēen pakje... Toon meer
de terugbetaling van mijn retourzending duurde meer dan 3 weken. Geen reactie via hun online formulier, wel na een telefoontje waar ik alle info moest voorkauwen en die ze dan toch konden zien blijkba... Toon meer
Asics loopschoenen binnen 3 maanden helemaal gescheurd! Super dun materiaal - spijt van. Onderstaande bevestiging ontving ik. Heb daarop gereageerd met foto’s van mijn kapotte schoenen. Juli-augustu... Toon meer
Ik heb meerdere type en maten hardloopschoenen besteld. Uiteindelijk 1 paar gehouden en de rest terug gestuurd. Het duurde erg lang voordat de retourzending werd verwerkt (18 dagen) waardoor ik mij zo... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Get free two-day delivery on orders over $50 from the official ASICS® online store, featuring the latest selection of running shoes, activewear, and athletic accessories.
Technology Drive 80, 92618, Irvine, Verenigde Staten
- outlet.asics.com
Vlotte verzending voor goede schoenen met een scherpe prijs
Ik had deze reviews gelezen, dus het voelde wel een beetje als een gokje. Daarom gekozen om achteraf te betalen met Klarna. Maar gelukkig heb ik geen problemen ondervonden. Vlotte verzending van twee paar prima schoenen voor een scherpe prijs.
Product nooit ontvangen
Product nooit ontvangen, en men reageert erg laat op mail. Echt dramatisch, niet doen dus!!!
Update: na contact met Asics outlet een nieuwe bestelling geplaatst (met korting), deze is snel geleverd. Echter ondanks 3x de belofte dat het bedrag van de eerste bestelling gecrediteerd zou worden is dat na 7 weken nog steeds niet gebeurd.
Gewoon heel goed
Had van tevoren wel de reviews gezien, maar kon wat ik wilde alleen hier vinden. Dus toch maar een poging gewaagd.
Pakket netjes drie dagen later geleverd. 1 item retour gezonden. Moest wel via UPS, maar binnen 1 week mailtje dat retour goed ontvangen was en geld terug op mijn rekening. Geen problemen ervaren, gewoon een hele goede ervaring met de ASICS outlet.
malafide site
Wat een malafide site , eerst bestellen dan paar uurtjes later bestelling is geannuleerd?! , zonder duidelijke reden ! Nooit meer...
En nu wachten op geld terug.....
Geen bevestiging gehad na het…
Geen bevestiging gehad na het bestellen, pas nadat de producten werden verstuurd door gls. Voor de rest goed, binnen 6 dagen ontvangen.
Asics Kayano 28 (men)
Asics Kayano 28 niet kopen! Foam in heel verschuift naar beneden, waardoor schoen niet goed meer zit.
Het product Asics Kayano 28 is slecht t.o.v. eerdere Kayano product versies.
Let op: bestelling en verzending van outlet.asics als positief ervaren.
Hardloop schoenen besteld, snel geleverd
Woensdag avond nog hardloopschoenen besteld. Geen bevestigingsmail gehad, maar een dag later al bericht dat de bestelling verzonden was. Tot mijn verrassing vandaag al de schoenen geleverd. De schoenen zijn ook in prima conditie, en voor een mooie prijs.
Mijn bestelling was kwijt geraakt met…
Mijn bestelling was kwijt geraakt met GSL post, Ascis Outlet heeft onderzoek gestart en snel afgehandeld binnen 2 werkdagen is mijn geld teruggestort.
Heel goed.
Dank !
Ik had besteld en daarna review…
Ik had besteld en daarna review gelezen, dacht word niks maar zondag besteld en woensdag al binnen. Hellemaal top
Goed kwaliteit
Goed kwaliteit, scherpe prijzen en snel levering, niets op aan te merken.
Ik zou zeker weer bij ASICS bestellen.
Niet de snelste maar verder oke
Had 2 paar schoenen besteld. 1 paar bleek toch niet op voorraad. Ik kreeg eerst niks te horen. Mailtje gestuurd hier kreeg ik uiteindelijk reactie op. Geld is teruggeboekt en het andere paar na een week ontvangen. Levering en reactie niet de snelste maar uiteindelijk allemaal goed geregeld!
Wat ik van Asics gewend ben...
Ook ik bestelde bij Asics Outlet voordat ik de reviews las op deze site. En ja mijn product liet even op zich wachten, maar kwam vandaag keurig na 6 werkdagen binnen. Maat goed, uiterlijk zoals op de site, precies zoals ik van Asics gewend ben.
Slechte service en garantie ontwijking
Na een aantal weken eindelijk mijn schoenen binnen. Geen reactie van customer service over levertijd. Vervolgens was 1 van de schoenen al na 1 week om te buigen mijn oude asics gt 2000 8 van 1 jaar oud waren in betere staat.
Gevraagd voor garantie, echter ontkent asics dit als een defect.
Schandalig ga hier nooit meer bestellen.
Rare website wel
Rare website wel, order geplaatst, bevestiging ontvangen. Vervolgens 10 dagen niks gehoord! Mail gestuurd, hiervan een bevestiging ontvangen, verder niks. Gebeld, nummer was niet bereikbaar. Wilde na ruim 10 dagen juist boze mail sturen, werden de Asics schoenen in eens geleverd! Dus ere wie ere toekomt, de schoenen zijn geleverd! Maar ga het hier niet nog een keer doen. Vreemde gang van zaken en veel negatieve reviews!
Schoenen niet geleverd
Op 29 april hardloopschoenen besteld maar nog geen schoenen. Klantenservice is niet bereikbaar.... Ben benieuwd of de schoenen nog komen. Slecht. Hier bestel ik nooit meer.
9 dagen
Heb op 2 mei 3 paar schoenen besteld en ging daarna pas de reviews bekijken ik schrok van de slechte reviews en dacht ik ben mijn geld kwijt maar na 9 dagen heb ik ze gekregen en ik ben er blij mee.
Ben eerlijk gezegd wel tevreden als je kijkt wat voor korting er op zit was het wachten zkr waard. Ik ga hier zkr vaker bestellen .
schoenen geleverd op 50 km hiervandaan.
Schoenen donderdag besteld maandag…
Schoenen donderdag besteld maandag bezorgd super 👍
Zeer slecht na 2 weken nog niks gehoord…
Zeer slecht na 2 weken nog niks gehoord reageren niet op e-mail en telefonisch onbereikbaar .
Heb 4 April schoenen gekocht via Asics…
Heb 4 April schoenen gekocht via Asics outlet man wat heb ik daar een spijt van.
Wacht nu al 20 dagen op mijn schoenen terwijl ze adverteren met binnen 5 dagen geleverd.
Continu email verkeer en steeds krijg je maar te horen ze zijn onderweg.
Mag toch hopen dat de postbode het niet rennend komt brengen op mijn schoenen.
Wat een slecht bedrijf dit doe ik nooiiiiiiit meer.