Ontdek een stad op een nieuwe manier. Met een Outside Escape wandel je langs de highlights en bijzondere plekken van de stad. Op verschillende plekken moet je raadsels oplossen. Zo ontdek je gegarandeert nieuwe plekken, verrassende details en bijzondere verhalen van de stad!
de Brink, 7411 BT, Deventer, Gelderland, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Erg leuke activiteit om samen met familie of vrienden te doen. Ik was met Deventenaren op stap maar die waren op een aantal plekken ook nog nooit geweest en veel info was voor hun ook nieuw. Wandeling goed te doen, route makkelijk te vinden. Voor de bonuspunten moet je wel goed opletten. Wij hebben ze niet allemaal kunnen pakken.
Mocht je dit nog niet (veel) vaker hebben gedaan en je twijfelt tussen de basic of uitdagende versie kies dan voor de basic variant. Die is soms al uitdagend genoeg.

Antwoord van Outsideescape - Deventer
De escape tour is echt een hele leuke manier om de stad op een andere manier te bekijken. De achtergrond informatie die gegeven wordt is leerzaam en interessant. Een open deur, maar je komt inderdaad op plaatsen in de stad waar je anders niet komt. En door de opdrachten zie je dingen en details waar je anders aan voorbij zou lopen. Dus.. een aanrader, ook om in andere steden te doen, wat wij zeker van plan zijn. De opdrachten zijn een uitdaging, zelfs op basis niveau, zonder ervaring zou ik adviseren hiervoor te kiezen.

Antwoord van Outsideescape - Deventer
Mijn eigen stad Deventer nog beter leren kennen! Op locaties geweest die ik nog niet eerder had gezien. Met een vriendengroep van 11 personen in drie groepjes de escape gedaan. Leuke opdrachten, mooie straatjes en bezienswaardigheden; bijzonder leuk om te doen!!

Antwoord van Outsideescape - Deventer
Vandaag de escape tocht gedaan in Deventer. Prachtige stad waar je tijdens de tocht gelijk alle hoogtepunten meepakt. Erg leuke raadsels en helaas net niet op de eerst plek beland. Op naar de volgende escape! Tip: afsluiten bij DAVO. Leuk terras aan de achterkant

Antwoord van Outsideescape - Deventer
Wat een top middag hebben we afgelopen zaterdag in Deventer gehad. We hadden de uitdagende versie gekozen, nou dat was best pittig. Uiteindelijk gelukt en kwamen we tot de juiste oplossing. Echt een aanrader.

Antwoord van Outsideescape - Deventer
Het was echt leuk om te doen. Voor ons de eerste keer dus wat het even wennen qua vraagstelling. Dus waar je op moet letten. Geen tijdsdruk dus we hebben lekker op een terras gezeten en gelunched in de stad.
Aanrader dus. Ook de routes waren erg duidelijk.

Antwoord van Outsideescape - Deventer
Deze zaterdag de escpape tour in Deventer gedaan en dat is echt een aanrader! Wij waren met twee teams van drie en die competitie maakte het voor ons nog leuker. Het was een erg leuke manier om te stad te ontdekken en om op plekken te komen waar je normaal misschien niet zo snel naar toe zou gaan. In een andere stad zou ik dit zeker weer een keer willen doen.

Antwoord van Outsideescape - Deventer
Erg leuk en uitdagend! Ook veel moois van de stad gezien.

Antwoord van Outsideescape - Deventer
We hebben dit op onze jaarlijkse familiedag in Deventer gedaan. De groepen waren iets groter dan 5, omdat het ook een sociaal contactmoment voor ons was en de leeftijden tussen 7 tot 80 lagen. Mede door het mooie weer is het een fantastische ervaring geworden. En moeilijk is ook echt moeilijk, totdat je doorkrijgt hoe de vragen in ekaar steken en waar je op moet letten. Het was superleuk!