1. Reizen en vakantie

Over Outspot

Outspot es el portal de ofertas más grande de Europa con más de 100,000 visitantes al día. Gracias a nuestros socios globales, Outspot puede ofrecer a sus clientes una variada gama de las mejores ofertas a precios excepcionales los 7 días de la semana.

Nuestro equipo de expertos selecciona cuidadosamente los productos de acuerdo con la calidad y el precio y sigue las últimas tendencias. La oferta abarca desde artículos de jardín, edredones, equipos eléctricos y paquetes de vacaciones todo incluido exclusivas en todo el mundo en cada temporada.

Cada oferta tiene una duración de hasta siete días y hasta agotar las existencias, así que realice su pedido en tiempo. Adquiera sus productos con los máximos descuentos y disfrute de las muchas ventajas:

• Entrega gratuita de todos los productos
  • Período de reflexión de 30 días
  • Devolución gratuita

Únete a la comunidad de Outspot. Síguenos en Facebook (más de 60,000 fans).

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bezorging pas na 29 dagen

Bij de eerste bezorgpoging werd er een briefje achtergelaten, waarop stond dat ik niet thuis was, terwijl ik wel degelijk thuis was en zelfs de track & trace actief in de gaten hield.

Op het briefje stond dat mijn pakket bij Dawn zou liggen. Tot op heden is het mij onduidelijk wat hiermee bedoeld werd. Dit was niet alleen misleidend, maar zorgde er ook voor dat ik onnodig op zoek moest naar een pakket dat er helemaal niet was.

Meerdere keren contact opgenomen met GLS Amsterdam, waarbij ik telkens verkeerde of tegenstrijdige informatie kreeg.
Na een intern onderzoek door GLS Amsterdam werd mij verteld dat mijn pakket bij een ander huisnummer lag. Ook daar bleek het niet te zijn, waardoor ik opnieuw voor niets onderweg was.

Naar het GLS-pakketpunt gegaan, waar mijn pakket niet was afgeleverd, ondanks dat mij eerder werd verteld dat het daar zou liggen.

Zelf heb ik op de 29e dag 45 minuten buiten gewacht om de bezorger aan te spreken, omdat ik niet langer kon vertrouwen op de bezorgservice.

Onnodig veel tijd verspild aan het achterhalen van waar mijn pakket zich bevond, zonder dat dit mijn verantwoordelijkheid had moeten zijn.

Na 45 min buiten te staan zag ik de bezorger. De bezorger zei zelf dat hij bang was om aan te bellen, omdat er momenteel door de gemeente aan mijn voordeur wordt geverfd.

Hierdoor kon hij mijn naam en huisnummer niet goed zien. Dit toont aan dat de levering extreem slecht gecoördineerd en niet professioneel is afgehandeld.

In de mailwisseling met Outspot.be was ik het na de 25e dag het zat uit frustratie en alle inspanningen. We zijn inmiddels al flink wat mailtjes verder met Amber van Outspot.be en in de mailwisseling met Amber gevraagd om een claim in te dienen voordat mijn pakket geleverd was, heeft ze niet gedaan.

Amber had genoeg tijd gehad om een claim in te kunnen dienen na 25 dagen, terwijl u wel over de mogelijkheid beschikte. De GLS klantenservice medewerker had mij aangeraden dat de afzender die mogelijkheid wel heeft.

Al met al een slechte ervaring.

27 maart 2025
Reviews in alle talen tonen. (5.783 reviews)