In juni 2023 een 'leren' tas besteld voor 39,95 bij Ovantos. Na aankomst bleek het leer geen leer maar plastic te zijn. Terugzendformulier ingevuld, foto's erbij en artikel teruggestuurd naar Ch... Toon meer
Organiser voor kast besteld én betaald. Niets gekregen, gemaild zonder succes Het ergste is dat die gewoon blijven verder doen!! Ik krijg zelfs nog mails…!!!! Dan blijkt toch de server onvindbaar….... Toon meer
In maart 2024 een 'leren' tas besteld voor 39,95 bij Ovantos maar tot op heden 03.06.2024 niets ontvangen. Als ik daarover begon kreeg ik een zeer vriendelijke mail dat het onderweg was en ik nog wat... Toon meer
Producten zijn van slechte kwaliteit en komen totaal niet overeen met de foto. Goedkoop spul uit China. Bij retourneren betaal je zelf retourkosten van EUR 21 en het product komt niet aan bij het opge... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Onterecht retourkosten laten betalen
Op 26 november bestelling geplaatst. Krijg een aantal keren bericht dat pakketje onderweg is. Omdat volgens de website van Ovantos tussen bestelling en levering gemiddeld genomen 21 tot 23 werkdagen zitten heb ik
op 22 december per mail gevraagd wanneer bestelling wordt afgeleverd. Krijg als antwoord dat pakket op 5 december bij DHL-punt is afgeleverd en dat ik het niet heb opgehaald. Pakket is daarom retour gezonden. Heb nooit bericht van DHL of Ovantos hierover gehad, sterker nog, ik krijg op 11 december ( pakket ligt dan al een week bij het DHL afhaalpunt) een bericht van Ovantos dat pakket er binnenkort aankomt. Daags erna is pakket vanuit het DHL punt al terug gestuurd.
Geld teruggevraagd. Men houdt echter €15,- in voor de de door hen gemaakte kosten m.b.t. de retourzending. Ik ben echter nooit in de gelegenheid gesteld om het pakket op te halen. Men weigert het volledige bedrag terug te storten. Jammer dat ik de reviews niet eerder gelezen heb. Een bedrijf om geen zaken mee te doen.
Klant onvriendelijk
Het artikel was zeker NIETwat ik verwachte. Al meer als 3 weken weigeren ze een retourformulier te sturen. Steeds maar uitvluchten. Dit bedrijf is echt verschrikkelijk. Bestel er niets. Klant heeft het r3cht om artikelen terug te sturen
Kreeg verkeerde of niet het product die…
Kreeg verkeerde of niet het product die ik heb besteld! Al staat dat je je geld terug krijgt! Is niet waar! Om de ontvangen prut terug te sturen kost veel meer! Dan beroepen zij zich op hun voorwaarden en ben je opgelicht
Pure Bedriegerij.
Pure Bedriegerij.
Kwaliteit zero, te kleine schoenmaat. Ik kreeg een goedkope namaakversie van de schoenen op de aantrekkelijke foto via Pinterest.
Heb me zelden zo bedrogen gevoeld.
Als ik de andere reviews lees, begin ik niet aan retourneren, of de schade wordt nog groter.
Wij willen een bestelling retourneren
Wij willen een bestelling retourneren, krijgen allerlei aanwijzingen, maar geen retouradres.
Reclame blijft binnenkomen met de meest gekke aanbiedingen.
Wij kunnen fluiten naar ons geld, het zijn een stelletje criminelen.
Geen reactie op eerdere mail
Geen reactie op eerdere mails ook niet van Nietbezorgd. Nog wel reclame?? Wat denken jullie nu bij Ovantos??
Heel slecht
Heel slecht! Had een vest ontvangen. Slechte kwaliteit! Retour was heel moeilijk. Aantal mailtjes gestuurd incl foto’s. Dan kom je in aanmerking om het terug te sturen maar dan wel voor je eigen kosten. Bleek 65 euro te zijn. Duurder dan het product zelf. Dus de vest maar gehouden anders werd het te duur. Koop er niks van want het zo slechte service
Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit. Plastic ‘schoenen’ die vanuit de verpakking direct de prullenbak in gingen.
Bestelling gedaan en product na lange…
Bestelling gedaan en product na lange tijd eindelijk ontvangen. Vreselijke kwaliteit en kleur! Product retour willen sturen en mail gestuurd. Na tig mailtjes en foto’s opgestuurd te hebben, blijft het nu stil. Geen retour en geen geld terug! Geen reactie meer gehad. DIT ZIJN OPLICHTERS!
NIET BESTELLEN!!
Djieuwertje.
Zeer slecht
Zeer slecht, oplichters zijn het. Men doet zich voor alsof het goede kwaliteit is, men besteld, betaalt de hoofdprijs en krijgt rommel terug. Chinese troep! Niets kopen via deze site. 10 mailtjes verzonden. Geen retour gegevens ontvangen. Geen respons. Hoe kan men deze oplichter het beste aanpakken /opsporen? Moet toch verboden worden en minstens beboet. Men wordt slapende rijk daar bij Ovantos !
Bedrieglijke site!!
WAARSCHUWING!!! Hier niets bestellen !!!!!!!!!!!
wat heb ik spijt dat ik deze ervaringen niet eerder heb gelezen. Helaas heb ik ook de orthopedische sandalen van 34,95 gekocht. En de sandalen in een plastic zakje ontvangen zonder begeleidend schrijven of retour stickervel. Na enkele emails te hebben verzonden met de vraag hoe ik de sandalen kan terug zenden en mijn geld terug ontvangen, zonder antwoord te hebben ontvangen, kom ik tot de conclusie dat ik ben opgelicht. Wat een triest bedrijf !
WAARSCHUWING!!! Hier niets bestellen !!!!!!!!!!!
Dropshipper die net doet in NL te…
Dropshipper die net doet in NL te zitten, maar in werkelijkheid ergens in Ivoorkust zit.
Chinese troep tegen de hoofdprijs, en als je dan reclameert geen oplossing bieden, je aan het lijntje houden en vooral weigeren om te handelen volgens Nederlands recht. Hier niets kopen mensen!!
Doe jezelf een lol, en koop de troep die ze aanbieden lekker zelf op Aliexpress, maar sponsor deze Afrikaanse oplichters zeker niet
Vreselijk slechte kwaliteit.
Vreselijk slechte kwaliteit.
Lang op moeten wachten.
Retour kost minimaal 15 euro- (moet terug naar China)
Dan is het nog maar afwachten of je geld terug komt.
Dit nooit meer. Ze reageren nergens op.
Ik heb het aangemeld bij NietBezorgd.nl
Zeer slecht
Bedrijf moet nietNL.gebruiken.! Chinees!retourneren naar China op eigen kosten!
Oplichting!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Naast de koop staat retour binnen 14 dagen. Niets van waar. Zodra je het product wilt retourneren kan het ineens niet want het zijn bh's!
Deze mogen niet terug zeggen ze!
Hoe weet je nu met een online bestelling dat je de juiste maat hebt.de klanten service is erg traag, duurt soms dagen. Ik zou zeggen koop hier gewoon nooit!!
Echt waardeloos!
oplichters, geen geld retour
oplichters. ik had een vest besteld leek op plaatje mooie stof en koffie kleur: bleek een soort geperste stof, stug en kleur soort bruinig grijs. model niet te ontdekken. en geen knoopsgaten die er volgens beschrijving in zouden zitten. ik wil geld terug dus retourverzoek. haha defecte artikelen mogen alleen ingeruild worden. naar ik wil dat vest niet...nou ja dan moet je iets anders bestellen (wat ik niet wil) heen en weer gemail want een nieuw artikel stuur ik natuurlijk ditect retour zodat ik volgens hun regels wel geld terug krijg...(?) maar toen ik vroeg om een link naar hun andere artikelen werd het stil...... dit zijn oplichters. ik ga consumentenbond ook inschakelen ik accepteer dit echt niet.
Slechte service
Na veel mailen, wachten en foto’s opsturen van het artikel mag ik het terugsturen naar China. 🤣😩Ik bestel hier nooit meer iets.
Hier beslist niks kopen
Bij ovantos.nl beslist niks kopen
Pure oplichters!
Als het product stuk aankomt ben je je geld kwijt want er is geen retour adres, geen telefoonnummer op hun site en op e mail reageren ze nauwelijks maar zeker niet meer als je iets wil retourneren en je geld terug wil, je bent je geld beslist kwijt
Koop hier beslist niet!!
Ze zeggen zelf honderden goede beoordelingen te hebben maar ook dat is fake!
Zeer slecht
Zeer slecht, niets gekregen ondanks enkele mails. Stond bij pinterest, dacht dat zal betrouwbaar zijn, niet dus!!!!
NIETS BESTELLEN hier.
Spijtig dat pinterest de reclame niet nakijkt, maar het is natuurlijk mijn fout. Eerst alles nakijken voordat je besteld, weer wat slimmer geworden..ga wel aangifte doen om andere mensen te behoeden iets te kopen bij hun
vervolgd klachten behandeling
na en langere discussies,met mailen, krijg ik te horen dat en termijn van 14 dagen is afgelopen,waardeloos