Er staat toch echt op de site Gratis Verzending. En er staat geen minimum aankoopbedrag bij. Ik heb mijn bestelling ingevuld en ga naar afrekenen en dan komen er toch ruim € 5 verzendkosten bij. Hel... Toon meer
Wel moet gezegd worden dat de werktekening met handleiding flut is. Men moet wel enige ervaring hebben om de overkapping te plaatsen. Inzagen hulpstukken en balken of het plaatsen van poertjes. Waar... Toon meer
Correcte leveringstermijn, levering op afgesproken datum en je wordt persoonlijk nog gebeld op de dag zelf. Zeer mooie prijs kwaliteit. Een overkapping van 9m50 op 3m30 zelf geplaatst. Zeer goede... Toon meer
Ik heb de artikelen terug gestuurd. Na ca 1 week kreeg ik 'n credit nota. Hierna heeft het nog 9 dagen geduurd voordat ik het geld op de rekening had staan. Ik vind dit erg jammer. De communicatie v... Toon meer
De voordeligste webshop voor het online bestellen van een terrasoverkapping. Keuze uit diverse soorten en merken. Snelle levering en 5 tot wel 15 jaar garantie!
Nij Toerenburg 9, 9076 MA, St. Annaparochie, Nederland
Het geheel was goed geleverd en in elkaar te zetten. Toch vereist de gebruiksaanwijzing/installatie handleiding nog wat aandacht voor specifieke zaken als plaatsen LED verlichting, bevestigen van de afsluiting van de dakpannen.
Enige minpunt is dat ik het niet kon opvolgen via internet.
Blijkbaar hadden ze het niet erop gezet.
De door mij bestelde artikelen werden zoals afgesproken met de transporteur bij onze buren afgeleverd.
Prima gedaan en netjes afgewerkt!
ik bestelde led verlichting de dag daarna was mijn bestelling binnen snel en perfect verlopen dank hier voor groeten John
ik ben zeer tevreden over multilogo. zeer snelle reactie op mails, supervriendelijk, stipte levering, goede kwaliteit, ....
ik kan niets verkeerds zeggen..
We hadden een windscherm besteld en bij levering bleek achteraf de afstandsbediening er niet bij te zitten.
Daar hebben we over gebeld en een paar dagen later werd deze al geleverd, kon gebeuren maar de nalevering was mooi snel.
Kortom, wij hebben een goeie ervaring gehad met het bedrijf.
Geen verzendkosten is iets wat uitstekend is. Natuurlijk begrijp ik dat het in de prijs is verwerkt,. maar je weet dan direct wat je moet betalen.
Kwaliteit ook goed.
Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Prima zaak . In principe ging alles via de mail maar deze werd dan ook consequent en snel beantwoord.
Kortom aanbevelens waardig.