Fijne afwisseling van theorie en praktijk. Je leert veel door het uitvoeren, zowel tijdens de lesdagen als met de praktijkopdrachten tussen lesdag 3 & 4.

Zoals altijd goede producten en prima dienstverlening. PostNL heeft per abuis het pakje geretourneerd, maar na een belletje met Overload werd het de volgende dag alsnog keurig bezorgd. De visolie k... Toon meer

Na TOP Trainer A heb ik PHP gevolgd bij Overload Worldwide. Ik vind het echt knap hoe ze je in korte tijd zoveel waardevolle informatie kunnen bijbrengen. Dikke aanrader voor iedereen die zich wil ver... Toon meer

1. Opleidingscentrum
  2. Sportkledingwinkel
  3. Vakopleiding
  4. Vitamine- en supplementenwinkel
  5. Beroepsopleiding

Overload Worldwide is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en is inmiddels DE nieuwe standaard in de wereld van fysieke training! Geboren vanuit passie en inmiddels uitgegroeid tot eenbegrip' in de wereld van training, revalidatie, voeding & supplementen, en alles wat met een gezond menselijk fysiek te maken heeft. Jarenlang wereldwijd opgedane kennis bij diverse experts en een achtergrond als sportfysiotherapeut en krachttrainer bij het Ned. Korps Mariniers vormen de basis van het Overload Certification Program. Vanwege de ongekende resultaten die dankzij deze kennis en ervaring werden behaald bij o.a. (top)sporters ontstond het idee om een uniek opleidingsinstituut op te zetten. En met groot succes! Het niveau van het Overload opleidingstraject is nog nergens binnen de grenzen van Europa te vinden. Daarnaast biedt de uitleg over- en de ontwikkeling van hoogwaardige Fundamentals supplementen veel duidelijkheid voor de consument. Om te beginnen staat niet de prijs maar de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten voorop. In samenwerking met een eigen biochemicus wordt het gehele productieproces -vanaf de grondstof sourcing tot aan het eindproduct- aangestuurd en gecontroleerd. Hierdoor kunnen wij continu garant staan voor de kwaliteit en zuiverheid. Om die reden wordt er ook vrijwel alleen maar samengewerkt met Nederlandse producenten die behoren tot de top van Europa en worden alle gebruikte grondstoffen gecontroleerd door de meest vooraanstaande laboratoria. Nederlandse producenten weten tevens exact welke stoffen wel en niet zijn toegestaan. Verder monitoren wij voortdurend de werking van onze FundamentalsTM supplementen en kunnen wij, vanwege de 'korte lijntjes, op ieder gewenst moment aanpassingen doorvoeren in de samenstelling. Dit alles geschiedt volgens de laatste inzichten en technologieën, om maximale resultaten te kunnen waarborgen.

4,7

Uitstekend

Fantastische workshops

Fantastische workshops, het gaat heel diep iemand verschillende manier om te deadliften, squaten en Bench Press. En kom je achter wat je gaat doen afhankelijk van je doel.

3 oktober 2023

Overload Worldwide ervaring

Een betere leeromgeving dan elke school waar ik naar toe ben geweest. Zeer efficiënt met de stof die ze geven. Fijne mensen die je daar helpen!

4 september 2023

Svb1

De ervaring was goed doordat je wordt meegenomen in een andere denkwijze door de oorzaak aan te pakken ipv het gevolg. Daarnaast ook geleerd om te iets anders te doen dan de standaard trainers waardoor kwaliteit van trainingen beter wordt. Ik kan me vinden in dat het snel kan gaan voor nieuwkomers in de sportwereld maar door het advies om de pre study te bestuderen kan dit al gedeeltelijk getackeld worden.
Ik ben bij Overload gekomen door mijn huidige werkgevers/collega's. Zij hebben al meerdere modules gevolgd en met succes ervaren.

29 augustus 2023

In januari gestart met deze gave…

In januari gestart met deze gave opleiding. Ik heb een carrière switch gemaakt dus begon ik met Zero kennis. Uiteindelijk ga ik hierna MyLogenics advance volgen en eventueel later B en C. Dit komt omdat ik in de loop van dit traject erachter ben gekomen dat ik blessure behandelen erg gaaf vind om te doen. De opleidingen van Overload is echt geweldig, je doet kennis op wat de meerderheid niet doen (contrarian principle)😉💪🏾

23 december 2022

Kennis is macht

Inmiddels heb ik al verschillende opleidingen (theorie) zoals fitvak, sport en voeding en praktijkclinics gevolgd. Ook geef ik al 4 jaar training.
Toch merkte ik dat ik nog meer kennis wilde, zeker om mijn klanten met de bekende ''pijntjes'' en hedendaagse klachten te kunnen helpen.
Ik ben zelf door een therapeut behandeld volgens het principe van mylogenics. Ik was na 3 behandelingen van mijn klacht af en was mega enthousiast over het resultaat van de behandeling.
Ik ging googlen en kwam op Overload uit.
Ik zag dat er veel meer was dan alleen mylogenics en heb mij ingeschreven voor alle modules.
Inmiddels heb ik Top A en Top B achter de rug.
De kennis die ik al ik ver...voudigd en ik kan alle kennis toepassen op zowel mijn eigen trainingen als bij mijn klanten. Ik ben zeer tevreden over de opleiding omdat je de theorie leert voelen in de praktijk. Eerst zelf ondervinden voordat je het een ander aandoet. haha.
Ik raad Overload aan voor alle personal trainers.

14 november 2022

Prima producten en dienstverlening.

De visolie koop ik jaren. Zuivere olie, die ik makkelijk zelf kan (hoog)doseren zonder tig capsules te hoeven slikken. Ideaal!

30 augustus 2021
Reviews in alle talen tonen. (36 reviews)