4,3

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo mooi en zo aardig!

Om te beginnen ben ik ontzettend blij met onze prachtige kranen. Zoveel winkels af gegaan voor de kranen die ik in mijn hoofd had en uiteindelijk bij Owen en Finch gevonden. Dat er vervolgens nog een stel hele aardige mensen achter dit bedrijf zitten maakt het voor mij win win. Met een aantal zaken ben ik zo vriendelijk geholpen, ik zou bijna willen zeggen dat dat zeldzaam is vandaag de dag!
Over de kwaliteit van de kranen op lange termijn kan ik nog niks zeggen, maar ik ga ervan uit dat dat goed komt. Kortom, mooi bedrijf!

29 januari 2025

Goede kwaliteit en snelle service

Snelle verzending en de artikelen zijn echt van goede kwaliteit, voelen zwaar aan, netjes verpakt en zien er keurig uit! Een artikel helaas terug gestuurd, we hadden een extra toiletrolhouder besteld voor de reserverol, hier zagen we geen los artikel voor. Achteraf was dit toch niet ideaal voor de reserverol, daarom retour gestuurd (gratis). Ook dit werd snel verwerkt en het geld stond snel weer op de rekening. Al met al goede ervaringen!

15 augustus 2024

Geweldige service en top producten!

Via de webshop verschillende producten besteld voor de wc en badkamer, later nog een nabestelling gedaan omdat de producten een fantastische kwaliteit hebben. Via het contact formulier contact gezocht om mee te denken mbt de badkamer. Er werd goed advies gegeven en meegedacht! Wij zijn erg tevreden en als we weer wat nodig hebben dan zullen we zeker weer bestellen. Ontzettend bedankt voor jullie hulp Owen & Finch! (Dikke aanrader) 🤩

24 juni 2024

Review

Ik wil graag mijn ervaring delen met Owen & Finch sanitair, waar ik recentelijk mijn badkamerinrichting heb gekocht. Van begin tot eind was mijn ervaring met dit bedrijf buitengewoon positief.

Allereerst was ik onder de indruk van de kwaliteit van hun sanitairproducten. Het assortiment was zorgvuldig samengesteld en bood een breed scala aan stijlen, van klassiek tot modern. Ik vond precies wat ik zocht, en de producten overtroffen mijn verwachtingen qua duurzaamheid en design.

Wat me echt opviel, was de service van Owen & Finch. Het team was uiterst behulpzaam en deskundig, en stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en me te begeleiden bij mijn aankoopbeslissingen. Ze namen de tijd om mijn behoeften te begrijpen en boden persoonlijk advies dat echt op maat was.

Bovendien was de levering snel en efficiënt, en de producten werden zorgvuldig verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Dit getuigt van hun aandacht voor detail en klanttevredenheid.

Ten slotte, hoewel ik gelukkig geen gebruik hoefde te maken van het retourbeleid, was het geruststellend om te weten dat Owen & Finch een duidelijk beleid hebben voor het geval er iets misgaat.

30 april 2024

Super ervaring

Onlangs heb ik mijn badkamer benodigdheden bij Owen en Finch online aangeschaft, en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring. Wat me opviel, was de efficiënte klantenservice. Mijn vragen werden snel en grondig beantwoord, waardoor ik me op mijn gemak voelde bij mijn aankopen. De verzending verliep vlot, en mijn producten werden goed verpakt en op tijd geleverd. Ik raad Owen & Finch zeker aan!

22 maart 2024

Aankoop bij Owen & Finch

Onlangs heb ik mijn badkamer-sanitair bij Owen & Finch gekocht en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met mijn ervaring.

Het assortiment van Owen & Finch is indrukwekkend, met een brede selectie van hoogwaardige producten waaruit ik kon kiezen. Wat deze ervaring echter echt uitzonderlijk maakte, was de ongeëvenaarde hulp die ik kreeg bij het maken van mijn keuze. De contactpersoon was buitengewoon deskundig en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij te begeleiden naar de beste opties voor mijn behoeften.

De service stopte niet bij de aankoop. De levering was snel en efficiënt, en het sanitair werd met zorg behandeld. Ik waardeer echt het feit dat ze niet alleen uitstekende producten aanbieden, maar ook een service van topkwaliteit.

Al met al kan ik Owen & Finch niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar badkamer-sanitair. Hun vriendelijke en professionele team heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker terugkomen voor toekomstige projecten. Bedankt, Owen & Finch, voor een fantastische ervaring!

18 april 2024

Is dit jouw bedrijf?